Gay Madrid

Gay Madrid

Madrids homoseksuelle natteliv er legendarisk, ligesom byens afslappede udendørslivsstil og varme velkomst til alle besøgende

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Madrid

Om Madrid

Med sin majestætiske arkitektur, pulserende kvarterer og museer i verdensklasse afslører Madrid et billedtæppe af kultur og kreativitet ved hver tur. Fra den ikoniske Puerta del Sol til det strålende kongelige palads fortæller Madrids vartegn historier om en rig fortid og en blomstrende moderne by. Livlige pladser myldrer med energi og serverer en indbegrebet smag af spansk kultur. 

Madrid er en af ​​de store europæiske hovedstæder og har også en af ​​kontinentets bedste homoseksuelle scener. Chueca er det vigtigste homoseksuelle kvarter i Madrid, propfyldt med LGBTQ+ barer, klubber og caféer. Udover en permanent samling af fantastiske gay-orienterede spillesteder, er byens årlige gay pride-begivenhed en af ​​Europas største og bedste.

Takket være en blomstrende kulinarisk scene og tæt på Spaniens bedste vinmarker, kan du virkelig leve det gode liv i Madrid. Byen har en lang og dramatisk historie, hvor mange afgørende øjeblikke i Spaniens turbulente historie har udspillet sig her. Madrid har længe været et stort trækplaster for kunstnere, herunder Goya og Picasso, hvoraf førstnævnte skabte sine ikoniske sorte malerier i Quinta del Sordo, en villa lige uden for byen.

Gay Madrid - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

  • Madrid stolthed

    Madrid Pride 2024: parade, parties & hotels

    Se detaljer

    Fre, juni 28

Madrid ture

Gennemse et udvalg af ture i Madrid fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Madrid til din rejseFå din guide