Sauna Babylonien

Sauna Babylonien

Største og mest populære gay sauna i Prag.

Sauna Babylonia

Placeringsikon

Martinska 6, Prag, Tjekkiet

I dag: Nøgen fest - Hver søndag

Prags største og mest populære gay sauna. Sauna Babylonia har været i drift siden 1998. Travlt på fredage og lørdage mellem 5 og 10.

Faciliteter inkluderer to dampbade, svensk sauna, afslappende hytter, videorum og bar. Massage og gratis WiFi til rådighed.

Mon:14: 00 - 01: 00

Tir:14: 00 - 01: 00

Ons:14: 00 - 01: 00

Tor:14: 00 - 01: 00

fre:14: 00 - 02: 00

Sat:14: 00 - 01: 00

Sol:14: 00 - 01: 00

Nærmeste station: Národní trída, Mustek

Funktionalitet:
bar
gratis WiFi
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Babylonien
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 91 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

E
Ethan

22-Apr-2023

Dejlig sauna!

Dejlig, ren sauna med en god bar. Jeg elsker Friday Foam-festerne. Jeg ville ønske, at temperaturen i en våd sauna var en smule lavere. De havde en jacuzzi for mange år siden, men efter renoveringen aflyste de den desværre. IMHO, Jacuzzi ville gøre dette sted endnu mere attraktivt for kunderne.
J
Johnny

12-Feb-2023

Sauna Babylonien

Hej til alle! Jeg har rejst rundt i Europa og været i gay saunaer. Jeg må sige, at Babylonia ikke er det højere niveau. MEN, det er stadig det bedste sted i Prag. Da den større og bedre sauna, Labyrint, ikke overlevede COVID-lukningen, er Babylonia nu det største og mest levende sted. Jeg ved godt, at den ikke har et boblebad, men udover det har den alt, hvad du behøver. Der foregår altid noget i dampbadet, der er rene kahytter og en hyggelig bar. Personalet er fint, lad dem ikke komme ind under huden. De er nogle gange lidt uhøflige over for udlændinge, men ikke på trods. De kan bare ikke meget engelsk (wtf, jeg ved det), men mængden er normalt international, og de fleste mennesker har det fint der. Hygiejnen blev bedre i løbet af tiden. De lavede nogle ændringer efter lockdown, og det er renere end plejer at være. Og jeg ved, hvor grimme saunaer nogle gange er i London eller Tyskland. Det bedste publikum er der til fredagens skumfest. Lørdag er også fint og lidt søndag. Hverdage er dårlige. I sammenligning med europæisk standard starter handlingen tidligere. Det er ikke et natsted. Så du må hellere komme omkring 9 og omkring 10-XNUMX dør det ud. Bare vær ikke bange for de negative anmeldelser, kom ind på det rigtige tidspunkt, og du vil få en meget anstændig oplevelse. (Under Prag-priden er det et brag, hvis du læser dette i pride-ugen, bare go mand.. )
M
Miroslav

1-Jan-2023

Babylonia sauna Prag

Saunaen er ikke god! Nogle gange er der mange mennesker, kun ubehagelige. Saunaen er lille, ingen jacuzzi, og når den kun er fyldt med gamle og grimme mennesker, er det bare forfærdeligt. Sådan var det ikke før. Du kan hverken slappe af eller have det sjovt. Der er meget få hytter, og de bliver ikke rengjort regelmæssigt, og det bliver meget hurtigt grimt...
P
Peter

13-Mar-2023

Peter

en dag bliver du også gammel og grim!!!
C
Carlos

26-Jul-2022

Abierta?

Jeg vil gerne vide om den er åben. Beløb? Og den bedste dag at besøge det på?
E
EMANELE

6-Apr-2022

Onsdag eftermiddag - kun 5 mand

Jeg har kun været her én gang. Det var onsdag eftermiddag – fra klokken 3 til 8. Kun 5 mand i løbet af dagen. 19 euro for at se meget grimme mænd. Jeg vender ikke tilbage.
J
Josh

19-Mar-2022

God tid til fredagsskumfest

Jeg tog i fredags til skumfesten og havde det ret godt. Der var en anstændig blanding af flotte fyre, mange i 25-45 års intervallet. Selve saunaen er bestemt ikke den største, jeg har været i, men selve den våde sauna har en god størrelse. Husk, at dette kun er kontanter, og der kan købes flip flops.
C
Christos

4-Jul-2021

Ulykkelig

Gik torsdag eftermiddag-nat. Omkring 7 personer. Ingen handling. En ven gik fredag ​​aften og var den samme. Faciliteterne er rene. Pladsen er ok. Ikke som andre store saunaer i hovedstæder. Kasserer uhøflig og snød mig. Indgangen var 350 czk. Det svarer til 13.8 euro. Jeg fortalte ham, at jeg havde euro og opkrævede mig 17 euro. Svømmefødder ekstra 2 euro
S
Semen

7-Apr-2020

Большая чистая сауна. немного. Лучше ходить по выходным. Хорошая большая сауна. Добрый персонал. Два влажных лабиринта. Чистые большие полотенца. Если кто то любит большое скопление народа, то рекомендую Лабиринт. А мне нравится спокойные сауны. Из все сауна в Праге мне понравилась сауна Давид, расположенная рядом с Лабиринта. Там собирается мой любимый коньингент- пожилые мужчины from 50недели

Jeg kunne godt lide David saunaen mest af alt i Prag. Beliggende nær labyrinten. Besøgende på 50 år og derover. Det er bedre at gå fra 11 til 15 hver dag.
s
steve

18-Feb-2020

meget skuffende

Ok, rent, godt anlagt og en blok væk fra vores hotel. Mandag aften kun 8 personer. Ubehagelig kasserer, kun kontanter, ingen kreditkort bør annonceres på hjemmesiden. Ingen jacuzzi? Ville ikke vende tilbage. Labyrint er et meget bedre valg!
T
T

24-Jul-2019

Spild af tid og penge

Jeg blev fra 6-8 PM tirsdag. Der var kun 5 personer. Du kan drikke 5 græs øl i Prag til samme pris, men faciliteterne er rene og gode.
P
Petr

22-Jan-2019

Vánoce

Behagelig afslapning og sjov fredag ​​til en fest. Super service.
P
Pet

22-Jan-2019

Skum fest

Jeg havde det rigtig godt til Friday Foam-festen. Sjov og slap af.
M
Miroslav

21-Jan-2019

God oplevelse

Dejlig eftermiddag med en masse od mennesker. Rent og venligt.
L
Liron

3 Nov 2018

Lørdag 3/11/2018, 9.30: 8 personer

Jeg tog afsted efter at have gået gennem hele saunaen og talt 8 personer. 7 af dem var over 50 og overvægtige (hvis du er til den ting, så fantastisk!). Fyren ved døren fortalte mig tidligere, at der var "ca. 50 fyre inde", jeg tvivler på, at 42 fyre var tilbage i den time, jeg var der. Sammenlignet med vestlige saunaer (Berlin, Bruxelles, Amsterdam, London, Madrid!) meget dårlig værdi for pengene - ingen jacuzzi, ingen lounge, lille labyrint, ingen fyre og meget dyrt alt det i betragtning (£15!)
A
Alex

22-Jul-2018

Gå ikke på arbejdsdage!

Jeg gik sidste onsdag omkring kl. 9, og det var helt tomt. Der var tre fyre, der blev ved med at spørge, hvornår der kommer flere mennesker. Det er også ret dyrt at slappe af kun få timer i saunaen. Derudover lugtede den våde sauna mærkeligt.
V
Viktor

16-May-2018

Хорошая сауна но только на выходные

Vi var der den 1. maj, ligesom en ferie, men der var meget få mennesker. Saunaen i sig selv er meget anstændig, de lokale siger, at der er mange mennesker fredag-lørdag.
S
Sven

21-Jan-2018

Komplett abhängig vom Abend ..

Wir (26&31) waren Freitag zur Schaumparty und direkte einen Tag später Samstags in der Babylonia Sauna. Die Location befindet sich zentral in der Stadt und lässt sich mit einem Uber eller auch füssläufig je nach Hotel gut erreichen. Der Eintritt betrægt nach 16 Uhr 300 CZK und ist somit verglichen mit Deutschland recht günstig. Die Mitarbeiter sind zwar nicht unfreundlich aber auch nicht mit Freundlichkeit gesegnet - ist uns aber soweit nicht weiter wichtig. Man erhält am Eingang einen Schlüssel mit seinem eigenen Spind und gelangt dann durch den Barbereich in den Saunabereich. Die teilweise unterschiedlichen Bewertungen haveben uns am Anfang ein wenig verunsichert, aber im Nachhinein hängt es wohl komplett vom Abend und ein wenig Glück ab. Am Freitag war die Auswahl an jungen, sexy Typen grandios - Samstags glich die Auswahl eher einem Gruselkabinett notgeiler Altherren die einen auf Schritt und Tritt verfolgt haben.. Die Getränkepreise sind für deutsche Verhältnisse sehr günstig, die Sauna und geprachtflich sauber. Eine Dampfsauna roch jedoch sehr unangenehm, in der anderen war es jedoch okay..
R
Ryan

12-Jun-2017

Den eneste person ...

Nøgenfesten lyder sjov og løber fra klokken 14. Lokalet er super rent og velholdt. I modsætning til mange saunaer i Tyskland og Holland, som har gratis kondomdispensere i hele saunaen, har de slet ikke kondomer til rådighed. Desuden fandt jeg ikke et springvand nogen steder. Efter 00 time med at være den ENESTE person i klubben, ankom 1.5 andre. Det var totalt spild af tid.
J
James

28-Apr-2017

Ren og travl

Gik der en fredag ​​aften. Travlt med masser af meget hotte fyre. Dampbadet med skum er rigtig godt. Personale meget behageligt. Generelt meget imponeret.
R
Richard

27-Apr-2017

den bedste sauna i Prag

Det var en stor skumfest, natten var skør..en masse hotte fyre, masser af action... Vil helt sikkert vende tilbage igen og vil være på min besøgsliste!!!
s
solo traveler

18 Dec 2016

meget ren

Gik der i begyndelsen af ​​december. Det er hverdage, så jeg forventede ikke mange mennesker, og jeg havde ret. Der var omkring mindre end 10 personer indtil videre, for det meste gamle og ikke attraktive. På den lyse side er personalet meget venligt, og det er super rent og ser meget meget moderne ud. Du kan prøve på hverdage, det kan være meget bedre. Den dag venter jeg i ca. 1 time fra 17,00-18,00, da ingen attraktive kommer, skiftede jeg til ny sauna og var heldig der. Selvom jeg gik til denne nye suana (vil ikke sige navn her, da dette er til Babylonia-gennemgang) igen næste dag og ingen attraktive mennesker. Så det kommer vel også an på held.
S
Sebastián

3-Jul-2016

Fedt sted

Faciliteterne er gode. God tør sauna; Jeg elskede, at det har to dampbade, begge meget cruisy. Da jeg besøgte, havde de en skumfest: virkelig sjovt. Fyre der har stor lyst til at sejle.
K
Kevin

20-Jun-2016

Kann man sich schenken

War an einem Dienstag Nachmittag da. Nebst mir ca. 5 Typen i Alter af 50++. Hat en lille Holzsauna, to Dampfsaunas, en Bar, et par Duschen. Alles relativ eng, wirkt altmodisch. Ich habe nach dem ersten Saunagang gleich den Rückweg angetreten. War nicht das Meine.
P
Paul

27 Aug 2016

Uretfærdig gennemgang

Der kommer altid også ældre mennesker i sauna. Jeg har besøgt det mange gange og altid sket, at der var unge fyre (jeg er 26 år gammel, så vær sikker på, når jeg siger unge fyre, mener jeg det alvorligt). Din anmeldelse er jeg vil sige uretfærdig. Sauna er efter genopbygning, og det er den bedste sauna for homoseksuelle i Prag lige nu.
P
Ph

19-Apr-2016

Okay sauna, lidt mindre "aktivitet", hvis du ikke er lokal ...

Første besøg her, da vi læste, blev stedet fornyet, og det hele er faktisk nyt og udført i kvalitetsmaterialer og høje standarder. Meget flot udført. Receptionen og personalet er venligere end på Labyrint, mere imødekommende. Vi gik på en lørdag aften, ikke så meget publikum hele aftenen (gik fra kl. 5 til kl. 30), og de lokale holder det lokale og inden for deres venner for at have det sjovt. Men alligevel får du din del af det, når du gør en ekstra indsats. :-) Publikum er blandet med for det meste 01-00ish, også en del 35-55ish og kun et par 55-65ish fyre. Damprummene er meget varme, og at stå op i dem er ikke noget, du vil gøre ret længe på grund af varmen. Nogle aktiviteter der, men det ser ud til at det meste sker i hytterne i kælderen (gætte på grund af varmen i dampbadene). Ærgerligt, at de ikke har en jacuzzi, men de har et opholdsområde mellem de to dampbade og et meget flot område med liggestole til at tage et hvil for enden af ​​det meget flotte bruseområde. Vi bruger altid hjemmesko og kan kun råde alle til at gøre det. Renligheden er okay, de gjorde ikke rigtig rent under vores ophold, men alle ser ud til at blive holdt helt rene af besøgende. Vi kunne godt lide saunaen på grund af det nye interiør og overskuelighed, men mængden og aktivitetsniveauet var en smule skuffende. Så et lille plus til Labyrint på det. ;-) En forbedring ville være at give et kondom med håndklædet. De har et lille glas med nogle kondomer i baren, men alle holder øje med dig, når du vil have fat i et, og jeg tror, ​​delvist på grund af det, ikke alle ser ud til at bruge dem her. Sikkerheden ville forbedres ved blot at give hver besøgende et kondom i receptionen. ;-)
B
Bruno

8 Dec 2015

Venligt sted, centralt beliggende

Jeg besøgte sauna Babylonia en tirsdag aften i begyndelsen af ​​november. Jeg opholdt sig i saunaen fra 8 til 10 pm. Efter at være kommet ind åbnede en sød, skægget fyr et vindue og fortalte mig, at jeg skulle betale 300 Kc. Jeg modtog et enkelt håndklæde. Senere fandt jeg ud af, at du kan få et andet håndklæde for 10 Kc. Omklædningsrummet er et ganske åbent rum. At finde bruserne kræver noget navigation, da du skal forbi barområdet. Fra da af er det ret ligetil. Hele området er faktisk ret flot. Det ser stadig frisk ud med tilstrækkeligt lys i brusebadet og finske saunaområder. Saunaen i sig selv er ikke særlig stor, men stor nok til at rumme fem eller deromkring. På det tidspunkt, jeg besøgte, var der omkring 15 andre fyre i alderen et sted mellem midten af ​​50'erne og begyndelsen af ​​XNUMX'erne, med en ældre fyr og en før de XNUMX. Efter at have varmet op i den finske sauna slappede jeg af på en af ​​liggestolene. Det er et fantastisk sted at se nøgne kroppe. Der blev dog ikke snakket meget. I tilknytning til relaxområdet ligger det ene af de to dampbade. Jeg var lidt skuffet over denne: Det var mørkt, og bænkene var lige for kolde til at sidde ned. Dette holdværelse er faktisk som en lille labyrint, som du kan forlade på den anden side. Modsat dette dampbad er indgangen til et andet dampbad. Denne er endnu mørkere (mand, hvorfor så mørk?), og meget varmere. Her er bænkene for varme til at sidde ned. Men at sidde ned er tilsyneladende ikke grunden til at komme ind i lokalet. Næppe derinde kom en flot fyr ind og gik straks i aktion. Mand, det var godt! Efter at have slappet lidt af i baren (priserne er rimelige: en øl koster XNUMX Kc), gik jeg ind i kælderen, hvor man fandt hytter. Masser af action der og ingen problemer med at finde en sød fyr at dele hytte med. Efter en sidste gang i den finske sauna og lidt afkøling, besluttede jeg at tage afsted. Jeg havde en fantastisk tid! Jeg vil helt sikkert vende tilbage, når jeg er i Prag igen. Godt: god atmosfære, venligt personale, moderne og rent. Mindre godt: Damprum er meget mørke. Jeg forstår ikke, hvorfor der er to værelser. I stedet ville et spabad være bedre.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2015

Meget bedre

Stedet plejede at være virkelig nedslidt, så det var en dejlig overraskelse at se, at det er blevet renoveret. Gymnastiksalen var stadig fantastisk. Stedet er nok den mest forekommende sauna i byen med mænd i alle størrelser og former. Bedst at besøge i weekenden.
P
Petr

1-Mar-2015

Ingen jacuzzi

Dejligt og meget rent sted. Dejlig tør sauna - lidt lille til sådan et sted. Kunne ikke lide dampsaunaer... Bare ikke min kop kaffe - for mørk og ingen jacuzzi!!!!!! Sauna uden jacuzzi??? Pris som alle andre steder, service ok, den mest sexede fyr, jeg så, der var en homoseksuel bag baren... Skam, jacuzzi mangler. Vil jeg tage dertil igen? INGEN!
E
Eric

22-Feb-2014

Fabelagtig moderniseret

Heard Babylonia blev for nylig renoveret, så jeg ville gerne tjekke det ud. Faciliteterne så meget pæne ud, meget rene og moderne. Kan især godt lide barområdet. Åh, glem ikke at tjekke deres skumfest på fredag ​​og nøgenfest om søndagen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.