Hilton Prague Old Town

4-Stjernehotel i V Celnici 2079/7, Prag, Tjekkiet

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

Sats Hilton Prags gamle bydel

Centrale Prag.

Hotelbeskrivelse

Hilton Prague Old Town er et nyrenoveret, gay-venligt hotel som navnet antyder lige i hjertet af Prag, kun 25 minutters kørsel fra lufthavnen.

Hotellet har nye Art Deco -designelementer i hele lobbyen, zinkrestaurant, lounge, bar og værelser, med fremragende service for gæsterne, hvilket gør det til et af de bedste hoteller i byen.

Gæsternes værelser og suiter er i art deco-design med alle moderne bekvemmeligheder, wifi, italienske marmorbadeværelser, og executive-værelser får eksklusiv adgang til et loungehjørne på hotellet.

Zink Restaurant tilbuds kosmopolitisk køkken og fine tjekkiske klassikere med et moderne twist samt et udvalg af General Managers favoritvine. Zinc Lounge and Bar er ideel til en snack, kaffe eller cocktail fra art deco Martini-vognen. Det har også et tjekkisk smagsudbud af vine med lokale spisesteder for en autentisk tjekkisk oplevelse.

LivingWell Health Club & Spa har et fitnesscenter, der er åbent døgnet rundt, en indendørs pool med jetstrøm, en sauna samt en bred vifte af spabehandlinger, som du kan nyde.

Se hotellets officielle websted for yderligere oplysninger og for at booke direkte.

Tjenester og faciliteter

bar/lounge

Fitnesscenter

Fitness

pool

Room Service

spa

Parkeringsservice

trådløst internet

Tjek priser og book direkte

Vælg dine værelser kl Hilton Prags gamle bydel

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Prag

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.