Romersauna

Romersauna

Römersauna

Placeringsikon

Rüdigergasse 2, Wien, Østrig, 1050

Denne gay sauna er kendt for sin månedlige fest "Römerfest" og andre ugentlige temaer såsom behårede tirsdage og XL fredage.

 
Funktionalitet:
bar
Café
Sauna
Sats Romersauna
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 87 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

П
Пайкар

11-Jul-2023

Perfekt sted.

Var i maj 2023, fredag ​​aften. Der var vel 20-25 personer. Atmosfæren er god, værelset er rent, de giver et håndklæde og hjemmesko (2€). Der er mange rum, der er et stort uden døre. Saunaen er god og ren.
D
David

26-Feb-2023

Næste gang endnu en sauna

Jeg var i dag, 25.02.2023 kl. 8 der, dejlig sauna, men meget uvenligt personale
I
Ian

4-Jan-2020

Rengør lokal sauna

Det var en tidlig fredag ​​aften, som så ud til at blive travlere, efterhånden som det blev senere. Alle områder var meget rene og godt administreret, hvis noget utilitaristisk, især i de våde områder. Det har et hyggeligt og indbydende barområde, hvor der serveres lette måltider. Personalet var effektivt og opmærksomt. Det så ud til at være mest frekventeret af lokalbefolkningen fra en lignende demografi. Jeg nød at skifte dampbadet med en tørstslukkende øl.
E
Edu

30 Aug 2019

Ikke imponeret

Lille sauna, ren og ny, men den har ikke en sjæl. Faciliteterne er gode til en detox-aften, men når det kommer til sex, følte jeg mig ikke tilpas. Alle følger efter, og der er ingen måde at komme væk. Værten var meget uhøflig i begyndelsen og blev ved med at kontrollere handlingen i bruserne, hvad jeg faktisk heller ikke kunne lide.
C
C

12-May-2019

DET ER OKI

Var der i eftermiddags, søndag (12.05.19) omkring 1.30. Næsten ingen mennesker. Måske er søndag eftermiddag ikke det bedste tidspunkt at besøge dem. Det er en ren sauna, selve rummet er lille (meget mindre end Kaiserbründl), men dejligt og hyggeligt. Selvom Kaiserbründl er lidt dyrere (kun 5 euro mere), er Kaiserbründl min slags sted.
R
Royax

15-Sep-2018

Okay

Det er ikke det bedste, men det er OK. Prisen er gennemsnitlig. Og sauna- og dampbadsfaciliteterne er gode nok. Forresten har jeg bemærket, at der ikke er noget gratis kondom eller glidecreme. Så tag enten selv med eller køb i receptionen.
E
Eric

15-Oct-2018

Gratis kondomer i baren

I baren får du gratis kondomer. Der er et stort glas fyldt med kondomer og du kan tage hvor meget du skal bruge. Du får en glidecremepose for 0,50 cent.
A
Alessandro

22 Aug 2018

Dejlig og ren sauna.

Besøgte en lørdag eftermiddag i august 2018 med et par venner. Stedet er pænt, rent og godt administreret. Personalet er professionelt, måske lidt koldt, men alligevel venligt. For mig et godt sted at hænge ud og have det sjovt i Wien, med en virkelig afslappende stemning.
T
Tomislav

1 Aug 2017

for få mennesker fredag ​​aften

Jeg besøgte saunaen en varm fredag ​​aften i juli 2017 og var der fra 9-11. Gode ​​ting: saunaen er ren, moderne og servicen er høflig. Dårlige ting: der var ikke mange mennesker inde i de to timer, jeg besøgte, op til 20 personer var inde, hvoraf ingen var i god fysisk form.
V
Visitor

4-Jun-2017

OK, men ikke fantastisk

Pris: 16 euro (en lørdag aften) får du: gratis tøfler og et hvidt håndklæde, en særlig nøgle som et armbånd til at låse dine ting i omklædningsrummet. renlighed: 4 af 5 (jeg så personalet tjekke stedet hver time med et specielt lys for at registrere væsker, men jeg kunne ikke rense senge/stole for sved). Det var dog rent. service: venlige og søde medarbejdere, engelsktalende. faciliteter: 3 af 5 (du modtager ikke kondomer eller glidecreme, og du finder ikke kondomer eller glidecreme i hele saunaen. Du skal selv medbringe, eller du kan købe det i receptionen. Overalt i saunaen finder du kun tørre papirhåndklædedispensere med et grimt papir, der klistrer til dit skrammel, hvis du tørrer det af. På jorden har du receptionen, baren, bruserum, 2 saunaer, wc-er, nogle hytter med tv; nedenunder kan du finde en minimaze med herlighedshuller, et stort videorum med vinduer, små hytter uden tv, et slyngeværelse, et åbent rum uden dør). Alle alder og type fyre, en masse turister også.
A
Alex

23 Nov 2016

fedt sted

Ikke centralt beliggende, mellemstor, ser ud som nyligt renoveret, ren.
J
Jan

13 Nov 2016

ren men gammel skare

Saunaen er ren, mørkerummet er stort nok, men desværre er 80 % af mængden over 45 år.
S
Sebastian

2-Sep-2016

Ikke noget specielt

Gode ​​faciliteter, men få publikum, og gamle. Venligst, gå bare til Kaisserbründl
R
Rad

8 Nov 2015

Fantastisk sted, du skal besøge!

Meget rart sted, rent, fantastisk design, gamle skulpturer. Du føler dig virkelig som i Rom-tid. Personalet meget venligt og vil vise dig faciliteter. Det var min første gang i Østrig Nov.2015, og jeg vil helt sikkert besøge igen. Indgangen var 10 euro til 13.00 og derefter 14 euro.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel