Wien

Gay Wien

Østrigs hovedstad. Wien er kendt for musikalsk og kulturarv i verdensklasse, liberale holdninger og en fremtrædende homoscene

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Wien

Om Wien

Ud over store operahuse og kejserlige paladser frister Wien homoseksuelle rejsende med et energisk homoseksuelt distrikt, der er perfekt til bar-hopping, klubber og forbinder med det lokale LGBTQ-samfund.

Naschmarkt, Wiens fabelagtige LGBTQ-hub er, hvor det er. Snur gennem boder med frisk frugt og håndlavet kunsthåndværk for at se regnbueflag, der vinker. Inden længe vil du kiki rundt omkring graffiti-mærkede cocktailbarer, vilde underjordiske diskoteker og frække kabaretlounger indtil daggry.

Favoritter som Felixx, Villageog Hvorfor ikke tjene som hovedkvarter, hvor Wiens pulserende queer-samfund slår sig tilbage hver aften. Fra flirtende Happy Hours, voldsomme dragrevyer og dunkende dansegulve - der er altid en soiree at dykke ned i. Og østrigerne ved, hvordan man slipper løs!

Er Wien en dyr by?

Det bedste ved Wien? Spurt-fri sjov venter. Med billige transitkort og så mange freebies vil det ikke bryde penge at opleve Wiens eventyrpaladser og -museer om dagen. Du kan gå meget op i nattelivet. Så gør dig klar, divaer - Naschmarkt kalder. Glem ikke dine højeste hæle og en fuldt opladet telefon til billeder! Er der andre, der pludselig får lyst til schnitzel?

Gay Wien - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

Wien ture

Gennemse et udvalg af ture i Wien fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Wien til din rejseFå din guide