Økologisk Madrid Club

Økologisk Madrid Club

Organic Madrid Club

Placeringsikon

Calle Pelayo 30, Madrid, Spanien, 28004

I morgen: Åben ølbar (2 timer) € 15 - fra kl. 9 - Hver mandag

Gay cruise bar, læder & fetish klub i hjertet af Chueca homoseksuelle distrikt.

Økologisk tiltrækker alle typer mænd - bjørne, gummi-/fetich-fans og nudister. Krydstogtklubben er også vært for ugentlige temabegivenheder, så tjek deres hjemmeside for dagsordenen.

Ugedag: 5 - 3

Weekend: 5 - 3.30

Nærmeste station: chueca

Funktionalitet:
bar
Maze
Afslappende hytter
Mørkt rum
Kun voksne
Krydstogt / fetish
Sats Økologisk Madrid Club
1.8
Publikums vurdering

Baseret på 109 stemmer

Besøg Website
C
Cheeky

20-Oct-2018

Dejlig overraskelse

Jeg gik der og troede, at det var en krydstogtklub, men dette er en bar med et lille mørkt rum og en slynge ovenpå. Så ikke godt til privat session, men min skuffelse varede ikke længe. Meget venligt personale og flirtende publikum. Jeg havde det meget godt.
J
Jeff

18-Mar-2018

Kan være sjovt, måske

Gik sent på eftermiddagen midt på ugen, 6 andre i alt, da vi var der, ingen af ​​interesse for os. Meget lille bagområde, men med det rigtige publikum kunne det være sjovt. Sød og venlig barmand, heller ingen entré og rimelige drinkspriser.
A
Austin

30 Dec 2016

Bar enano y sin ningún morbo

Hola estoy de vacaciones navideñas por Madrid, ayer han estado en este bar, solo gente borgmester, el personlig un poco desagradable, tome un cerveza y me marché pues aquí es imposible tener un buen rollte.
R
Robin

15-Jul-2016

Stor skuffelse

Meget trangt sted. Cruising-området er latterligt, de kunne umuligt pakke mere end 10 mennesker derinde på det meste. Jeg så ingen varm handling. En stor skuffelse.
L
Laurent

15-May-2016

Lille, men meget venligt sted

Jeg har været der flere gange, og hver af dem har været meget behagelige. Stedet har en stor bar og et lille krydstogtområde. Atmosfæren er meget venlig i baren, personalet er meget rart, og der kan være noget varmt action i baglokalet. Meget god værdi, der er ingen entré, du skal bare drikke for 6-7 € (det er 2 øl). Vær opmærksom på, at der ikke er plads i cruisingområdet. Hvis du er genert, er det måske ikke det bedste sted at tage hen (nogle mennesker bruger toilettet til handling, men det er ikke en særlig god mulighed).

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.