Fabriksklub

Fabriksklub

Factory Club

Placeringsikon

Vinohradská 63, Prag, Tjekkiet, 11000

I morgen: Gratis adgang, 5 - 10 - Hver søndag
Factory Club har over 400 m² legeplads på 3 etager med omfattende faciliteter, herunder en bar, fangehul, private hytter, mørkerum, bur, glanshuller, slynger og brusere.

Tonen er sat af den industrielle styling, housemusik og videoprojektioner. Tjek Factorys hjemmeside for natlige temaer og særlige begivenheder.

Klubben er tilgængelig via to metrostationer eller sporvogn nr. 11.

Ugedag: 9 - 7

Weekend: 9 - 7 / 5 - 5

Nærmeste station: Muzeum (linje C) - gå mod Flora; eller Jiřího z Poděbrad (linje A) - gå mod Václav Plaza

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Gratis Wi-Fi
Maze
Musik
Afslappende hytter
Sats Fabriksklub
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 77 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

C
Christos

4-Jul-2021

Lukker

Gik søndag eftermiddag. Ingen svarede på dørklokken.
B
Bob

3-May-2021

un bel endroit sex club à Prag!

un vrai beau sex club à Prag sympa et de belles installationer. En hyppigere! Bob
S
Simon

24 Nov 2019

God handling men sent

Cool sted. Let at finde. Andet kælderniveau lidt køligt (men ok). Dejligt barområde. Fine krydstogtområder. Var der lørdag aften. Blandet publikum. De fleste mennesker med tøj eller fetich outfit. Masser af action. Bliver overfyldt og sjovt efter 2:XNUMX...
C
Chris

7-Sep-2019

Kæmpe og veludstyret!

Overraskende store og veludstyrede individuelle legerum. Men rygning tilladt, ikke særlig indbydende og midt i ugen kun et par lånere, hvoraf ingen var ædru. Nemmere at finde end de andre sene spillesteder.
p
picadelly

9-Jun-2019

Vær forsigtig!

Gik der i sidste uge i torsdags. Fyren i omklædningsrummet var aggressiv og barsk. Stedet var tomt kl. 11 (en fyr). Jeg beder om en returadgang. Han holdt op med at tale engelsk og et par minutter senere smed han mig ud. Jeg føler mig mere end utryg!
A
Andy

20-Mar-2019

Stor krydstogtsklub

Jeg har besøgt Prag et par gange og kommer altid til Factory. Drikkevarer er rimeligt prissat, og rummet er stort og sjovt. Jeg taler ikke tjekkisk, og alligevel har jeg altid haft en god oplevelse med dørmanden og bartenderen. Jeg har været på langsomme nætter, men har altid fundet hotte, sexede mænd at rode med. Dækningen er et nominelt gebyr, og hvis du virkelig er utilfreds med at betale for at komme ind på en institution, så burde du måske nyde en million af de gratis eller billige ting at lave i denne fantastiske by.
L
Lubomir

16 Aug 2018

Rig homoseksuel

Byl jsem tam a je to velice prijemny a hezky klub. Presne podle mojich predstav.Co se tyka discretnosti,tak super. Hezky kluci og vsimavy barmani. Doporucuji zajit.Nejlepsi cruising bar v Praze. :) S pozdravem KT
T
Tricky

12 Aug 2018

Det var godt.

Min første dag i Prag. Jeg var tøvende med at komme på grund af anmeldelserne, men det var ingen dækning søndag før kl. 10. Ankom kl 00:9. Omkring 30 personer. Bar bud var meget rart! Talte anstændigt engelsk! Manden og jeg havde det sjovt. Vi vender tilbage!
D
Dado

29-Mar-2018

God klub med meget action

Dette er en meget god klub i Prag. Det bliver dog fyldt fra kl. 2 til kl. 7. Hvis du ankommer før kl. 2 er der for det meste tomt, undtagen om søndagen, hvor der er fri adgang fra kl. 5, så der bliver ret fyldt omkring kl. 7-8. Men om fredagen og lørdagen fra kl. 2 er det altid sjovt
K
Katar

8-Jul-2017

Smoking

Stedet er beskidt og tomt selv i weekenden. Alle ryger der inklusiv personale(!), og der er ingen ventilation, så man kvæles af cigaretrøg bortset fra at dø af kedsomhed. Jeg vil aldrig tage dertil igen, fordi jeg blev behandlet med arrogance og følte mig uvelkommen! Og de opkræver entré for dette.
J
Julien

19-May-2017

Aldrig igen

Uvenligt og lidet hjælpsomt personale. Kan ikke tale et ord engelsk.
G
Gay World

26-Mar-2017

Ubrugelig

Undgå krydstogtklubber i Prag, det er fuldstændig ubrugeligt, da tjekkiske fyre virkelig ikke er til det, så ingen er der. Hver homoseksuel klub i PRG har et mørkt rum, det er der, alle handlinger er.
E
Emil

23-Mar-2017

Boring

Gik der i sidste uge med min kæreste en fredag ​​aften. Det var virkelig kedeligt efter 12:30. Meget få mennesker. Alle har tøj på. Undgå.
M
Mishu

20-Feb-2017

Forvent ikke for meget ...

For mig var det første gang, jeg var denne slags steder. For første gang var jeg bange. Men det var okay. Ikke særlig overfyldt. Et rent sted.
K
Kyle

27-Jan-2017

Har været der 2 gange

Har været der 2 gange juni 2014 og 14,2017. januar XNUMX lærte jeg ikke min lektie, det mest kedelige sted nogensinde. Rygningen dræber mig. jeg går ind med. God lugt af versace, og når jeg er ude, lugter jeg cigaretter. Annoncer stinker...
F
Francisco

28-Oct-2016

MEGET DÅRLIG OPLEVELSE

Gå derhen med min kæreste, vi trykker på klokken og ingen svarer. Udenfor var meget grimme mennesker, 5 minutter senere åbner de, går ind, og da vi kommer til baren, var tjeneren meget uvenlig og talte til os på zchech. Jeg fortalte ham, at jeg ikke talte zchech, og han begyndte at skrige. Har aldrig følt mig mere uvelkommen i en bar.
R
Rick

21 Nov 2015

Kedeligt, tomt, spild af tid.

Jeg var der en fredag ​​aften fra 23:30 til 1:30 -- hvilket er bedste sendetid ifølge statistikken. Jeg så kun omkring 7-8 fyre der. De tager kun din frakke ved døren. Alle har tøj på overalt. I kælderen, hvor handlingen skulle foregå, stod fyre bare og stirrede på væggen og røg. Der ryges overalt der, det bliver svært at trække vejret. Den er ikke særlig stor. Der var en flot fyr der, men han stod og så aldrig på nogen. Stedet er bare underligt. Det er ligesom en bar, men ingen taler med nogen, og i kælderen er der ingen handling. Jeg forstod det bare ikke. Jeg spurgte bartenderen, og han sagde, at det var ret typisk. Jeg var ved at falde i søvn og kedede mig ihjel, så jeg gik. Hvilket spild af tid! Og de siger, at det er det varmeste sted i Prag. Jeg troede, Prag ville være fuld af hotte Bel Ami-drenge - men det er det ikke.
G
Gilles

12-Oct-2015

Stol ikke på annoncen

Gik der i sidste uge. Bartenderen og fyren i omklædningsrummet er barske og uvenlige. Stedet var tomt. Personalet var mere interesseret i at se porno-ting på computeren end at forklare stedet. Spild af penge, spild af tid. Stol ikke på indlæggene, der siger, at det er det varmeste sted i byen... sandsynligvis skrevet af ejeren...
S
Saša

29-Jan-2015

Behagelige priser

Endelig en gay cruising bar uden prostituerede, og normale priser. Det gør det allerede ret populært over for konkurrenterne. Hvis lydsystemet ville være bedre, temperaturen lidt højere og lysene lidt mere dæmpede, ville det være den bedste klub i Prahue!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel