Café Savoy

Café Savoy

En af Wiens smukkeste (og homoseksuelle) caféer.

Café Savoy

Placeringsikon

Linke Wienzeile 36, Wien, Østrig, 1060

Et homoseksuelt hotspot i Wien og en af ​​byens smukkeste caféer. Cafe Savoy ligger i en bygning fra 18-tallet og serverer god kaffe, drikkevarer og mad i elegante omgivelser med fine møbler og sans for detaljer.

Fra søndag den 3. oktober 2021 fra 10-2 hver første søndag i måneden vil Cafe Savoy nu afholde en Søndag Brunch, anbefales det at bestille bord på forhånd, da denne begivenhed viser sig at være populær.

Så homo-venligt som det bliver. Savoy ligger i hjertet af Wiens homoseksuelle distrikt på Linke Wienzeile.

Ugedag: 10:00 - 02:00

Weekend: 09 - 00

Nærmeste station: U4: Kettenbrückengasse

Funktionalitet:
bar
Café
Musik
Sats Café Savoy
3
Publikums vurdering

Baseret på 13 stemmer

D
Duncan

5 Dec 2022

Café Savoy

Smukt interiør, en fornøjelse at se. Havde et par drinks, hvor det også var fantastisk. Ville elske at vende tilbage igen, når jeg er i byen. Venlige mennesker og et fedt sted at hænge ud.
M
Michael

9 Dec 2019

God oplevelse

Godt udvalg af mad og drikkevarer. Mange små grupper af venner nyder aftenen ude, også nogle enspændere læser bare stille og roligt. Venlig og effektiv service. En ægte Wien-caféoplevelse tæt på Naschmarkt, let tilgængelig med metroen til Kettenbrueckengasse. Højt anbefalet!
M
Marlon

14 Dec 2018

Frygtelig grimt personale

Den lever ikke op til sit navn! Indretningen er nogle steder lidt tarvelig og scruffy, og der er en muggen lugt af fugt. Personalet er forfærdelige. Fra det øjeblik, vi ankom, var damen bag baren grim og uhøflig uden grund. Virkelig ubehagelig service og en forfærdelig oplevelse.
R
Ruben

9 Dec 2018

Uhøflig og ubehagelig service.

Indretningen og maden/øllen er god. Men tjenesten er så!! ubehageligt og uhøfligt. Ved virkelig ikke hvorfor. Helt fra begyndelsen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.