Alcatraz (LUKKET)

Alcatraz (LUKKET)

Alcatraz (CLOSED)

Placeringsikon

Krakovská 19, Prag, Tjekkiet, 11000

Alcatraz (LUKKET)
Den nyligt flyttede Alcatraz gay krydstogtklub og bar er populær blandt Prags læderskare. Denne holdningsfrie klub er veludstyret med mørke rum, labyrintlegeområder og en bar.

Regelmæssige temaer med påklædningskoder, herunder nøgen, undertøj, sport og maskerede aftener. Lille entré. Beliggende 150 meter fra Nationalmuseet. Lukket mandage og tirsdage.

Ugedag: ons-fre 21: 00-06: 00

Weekend: 21: 00-06: 00

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Afslappende hytter
Sats Alcatraz (LUKKET)
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 46 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

D
Dan

16-Jul-2021

Det er lukket.

Jeg gik der i går aftes, og det var lukket. Ingen skilte ved elevatoren længere. Det siger noget andet.
M
Miguel

29-Jun-2021

Er stadig åben?

Jeg planlægger min næste tur til Prag og vil gerne vide, hvordan situationen er med dejlige Alkatraz. Skål.
T
Tony

3-Jan-2020

Torsdag lukket

Jeg gik der i går aftes og ringede på døren, men ingen svarede. Jeg ringede til nummeret, og nogen fortalte mig, at der ikke var nok mennesker. Da jeg spurgte, om det var lukket, sagde han senere, men det var midnat og gik ikke dertil.
k
kris

8 Nov 2019

lukket?

Er klubben helt sikkert lukket?
-
---

30 Aug 2019

Stedet er officielt lukket

De burde sætte en seddel på døren, da vi ikke var de eneste, der ventede. de lokale siger, at det er officielt tæt på. fra august 2019.
M
Marti

24 Aug 2019

Ikke åbent lørdag aften

Gik lige til Alcatraz og fulgte instruktionerne ned ad liften. Stedet var lukket, og dette var 11. Faktisk var porten låst. Vi stod sammen med nogle andre mænd, som også ankom, men uden held. Dette var spild af tid - så spild ikke din.
S
S

31 Aug 2019

Lukket

Nogen fortalte mig lukket på grund af en ulykke.
S
SAMUEL

24-Jun-2019

LIEU TRES INTERESSANT

LET AT FINDE. IKKE DYR.
M
Massimo

23-Jun-2019

Serata divertente

Vi gik en fredag ​​aften. Venligt og hjælpsomt personale ved indgangen såvel som i baren. Ikke særlig overfyldt sted, men med forskellige mennesker skabes grupper til fælles sjov. Vi vil være tilbage.
P
Paul

14-Jun-2019

Ulækkert med uhøflig bartender og receptionist

torsdag aften. 2 gamle mænd i slapt undertøj. Bartender mere end uhøflig. Modtagelse ikke guite så uhøflig som bartender. Stedet er beskidt og ikke på en god måde. Fluer i toiletområdet svirrer ud af urinfyldt toilet. WS-scat-rummet har sand eller salt på det (urinvåde) gulv. Ok rørte ikke nogen overflader eller satte sig ned. Anmeldelserne er ægte. Dette sted er et mareridt sammenlignet med det andet sted i byen, der var ekstremt rent, og bartenderen var meget venlig og professionel. Havde ikke noget problem med at slappe af med klientel der. Ærgerligt for Alcatraz, da rummet er ret cool. Du tager en lift ned i kælderen. Men bare beskidt, ligesom tyfus beskidt.
D
Devin

13-Jun-2019

Godt sted

Gik der i går aftes, lidt stille, men masser af action for at være hårdt. Personalet var behageligt og hjælpsomt, drikkevarer var billige selv for Prag, da vi gik tilbage i aften.
A
Adam

21-Mar-2019

Vi anbefaler ikke

Ubehagelige lugte, meget god service. Til dette er der en fyr, der optager videoer med en telefon med en fremspringende linse fra forlommen.
A
Alon

6 Dec 2018

God klub

Havde det meget sjovt. Kom på en onsdag og fandt stadig handling
D
DY

30 Nov 2018

Rygning og rygning

Kun kontant betaling, ingen kreditkort. Jeg ankom en torsdag aften kl. 10, det var en nøgen fest og omkring 20 mennesker var der. Faciliteterne er meget gode, vandet er varmt og der er mange skærme, gloryholes, slynger og stort cruisingområde. Men i mørkerummet var der omkring 5 ud af 15 mennesker, der røg. Det er virkelig slemt, jeg kunne være blevet længere, hvis der ikke var nogen, der røg :(
R
Ruslan

14-Oct-2018

En masse action på en lørdag aften

Gik der omkring kl. Fandt en masse varme fyre i det mørke rum, som var blevet ved med at ankomme indtil mindst midnat. Klubben har individuelle skabe. Du får en nøgle til en af ​​dem, når du kommer ind (ved elevatoren efter at være kommet ind i den udvendige dør), som du så returnerer til dørmanden. På din underarm har du skrevet et nummer, som er det samme som skabsnummeret. Du kan til enhver tid få nøglen hos dørmanden. Baren indeni har et depositumssystem: du sætter nogle penge ind, selv før du har efterladt alt tøj i skabet, og de bruger bare nummeret på din underarm til at få drinks. Jeg vil varmt anbefale denne klub, især i weekenden. De havde også kondoner, men desværre ikke glidecreme.
J
Jesús

31 Aug 2018

Varmt, dejligt

Jeg gik to gange mellem den 8. og den 13. august. Beliggende i en kælder. Du skal ringe for at komme ind i porten og derfra kan du komme ind med en elevator. Porten lugter, fordi skraldespandene er ved indgangen, men stedet er fint, rent og behageligt. Personalet er effektivt. Kunderne er varme. Jeg anbefaler det. Min eneste fejl: folk skal bruge kondomer. Der er indgangen. Brug dem.
T
Tricky

19 Aug 2018

Ud af krogen Fantastisk!

Vi gik ved midnat torsdag. Der var omkring 40 fyre der i alle aldre, og handlingen var uafbrudt. Jeg vil varmt anbefale.
D
Dado

10-Feb-2018

Fantastisk sted i hjertet af Prag

Dette er det bedste sted at tage hen i Prag. Meget venligt personale, søde mennesker og en masse action. :) Det bedste tidspunkt er fredag ​​og lørdag fra 22.00 til 03.00
B
Bare

5-Jan-2018

Crazy

Stedet ligger tæt på KFC bygning 19. Jeg ringede og blev lukket ind, tog alt mit tøj med bare jockstrop. Jeg fik masser af action med tilfældige fyre. Publikum var helt tjekkiske. Fantastisk sted at få action non stop!
K
Katar

8-Jul-2017

Rygning, spild af tid

Tomt lørdag og fredag. Ekstremt høj musik, dårlig eller ingen WiFi. Folk ryger i barområdet, selvom loven forbyder rygning i barer, og personalet er ligeglad! Meget ubehagelig, usexet oplevelse og spild af tid og penge!
B
Bhu

4-Apr-2018

enige

Jeg er fuldstændig enig. Jeg følte mig ikke velkommen. Aldrig mere.
D
Daniel

3-Jul-2017

aldrig igen

sieht nicht schlecht aus.Der ganze Konzept stimmt nicht.Samstag um 23,00 Uhr ca 15 nackte Leute .Sehr laute disco music.Es nicht möglich sich mit andere Leute unterhalten dazu laut ist.Ein schreckliche gogo tänzer als discjockey derische derischen sein Mix Pult und darkroom Der Eintritt ist 170,00 CZ krone ohne nichts.Wodka Cola kostet 110,00 CZ krone es muss sich jeder seine Meinung selbe machen, ich war da ,have gesehen nicht wieder .Ich steh steh mehute nicht auf erwartet.Samstag ist überall ein Tag wo Leute gehen aus /Amsterdam,Berlin,London/alle Bar sind voll.Lederszene ist fast keine in Prag .Und fuer Tschechische Leute ist das zu Teuer.Schade aber sonst Prag ist ein geile Stadt.
G
Gay World

26-Mar-2017

Bedste krydstogtklub i Prag

Absolut den bedste krydstogtklub i Prag. Overordnet set er tjekkiske fyre ikke meget til krydstogtklubber, så det er måske ikke værdigt, men denne er meget anderledes. Folk, der går der, ved virkelig, hvad de vil have. Overfyldt, fuld af handlinger. Ikke at stå og vente eller noget i den stil. Alle er i undertøj eller nøgne. (Du får nøglen til dit kabinet lige ved indgangen, hvilket kan være lidt uhyggeligt, da det er MEGET lille værelse og alle går forbi der så overfyldt ha). Der er en bar/pub foran krydstogtområdet, hvor du kan sidde, få en drink, chatte eller vælge. Ting er behagelige og venlige, selvom deres engelsk ikke er særlig godt, prøver de at gøre det bedste. TIP: Jeg gik næsten glip af det bedste - mørkekammeret. Cruising-området er ret stort med slynge, kahytter, værelser osv. Jeg troede det var alt, men der er et stort mørkt rum fyldt med handlinger. Indgangen er temmelig skjult, meget smal dør overfor toiletterne.
E
Emil

23-Mar-2017

Godt sted

Mig og min kæreste var der sidste lørdag aften. Det var overfyldt, men ikke for meget. Jeg har ikke været på det gamle sted, men det nye sted er rart. Fyrene er kun iført undertøj eller bare nøgne. Alle typer af aldre og kroppe. Nok action i legeområdet. Anbefales :) Sørg for at medbringe dit eget glidecreme og kondomer.
D
Daniel

10 Nov 2016

Store! De flyttede til et nyt sted!

Denne klub flyttede til et nyt sted, og fremmødet steg meget! Det er nu meget mere i centrum af Prag. Også det nye sted var først åbent i oktober 2016 efter omfattende renovering, så det vil sandsynligvis forblive frisk og rent i nogen tid.
P
P

14-May-2016

Det er måske et forsøg værd.

Desværre var dette sted tomt, da jeg kom forbi en søndag kl. Ærgerligt, fordi en lokal ven fortalte mig, at det er et af de bedre legepladser i Prag. I små byer ser det ud til, at nogle klubber har en eller to overnatninger hver uge på et bestemt tidspunkt, hvor de har travlt. Det er klart, at jeg savnede denne. Jeg foreslår, at du chatter med nogle af de lokale online for at få scoop.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.