Sitges - Spaniens homoseksuelle by

Sitges - Spaniens homoseksuelle by

Sitges er en af ​​de bedste destinationer i Europa for homoseksuelle rejsende

En ferieby som ingen anden, Sitges oser af charme. Palmerede havfronter, brostensbelagte gyder og en fantastisk periode-arkitektur gør Sitges til en af ​​de bedste homoseksuelle feriesteder i Europa. Bare 40 minutters togtur væk fra Barcelona er Sitges let at nå og tæt på en af ​​kontinentets livligste byer.

Med tilnavnet "The St Tropez of Spain" og "Little Ibiza", er byen spækket med natteliv. Der er omkring 24 homoseksuelle barer at udforske. Sitges' lille størrelse gør det nemt at hoppe mellem spillestederne. Det handler ikke kun om natteliv. Strandene er også fantastiske.

Ofte omtalt som "den homoseksueleste by ved Middelhavet", i sommermånederne kan HBT + -turister overstige heteroseksuelle, og byens blomstrende homoseksuelle kultur er tydelig overalt. Sammen med byens almindelige natteliv er der også et væld af spillesteder og rum for LGBT + -folk, og tusinder trækkes hvert år til denne maleriske by.

Gå til Sitges

 

Homoseksuelle barer og klubber i Sitges

 

De fleste af de homoseksuelle barer og klubber i Sitges ligger lige i centrum af byen. Barhopping er meget let. Fokuspunktet for den lokale homoseksuelle scene er dog Papegøjeens pub, Sitges' mest populære homobar og det perfekte sted at starte en aften. Den udvendige gårdhave vender ud mod gaden, hvilket gør det til det perfekte sted at nippe til en drink og se på folk, før du går ud.

Ovnen er en af ​​Sitges ældste homoseksuelle barer og også et dagligt syn på nattelivet her. Stylet som en traditionel kro med klassisk kunst og design, er baren især populær blandt ældre lokale og turister. El Horno er en vigtig del af byens bjørnesamfund, der fungerer som hovedkvarter for Bear Sitges Club og er også et omdrejningspunkt for den årlige Bear Festival.

Velkendt som en af ​​de ældste kører bøsseklubber i byen, Organisk danseklub er et mødested, der virkelig kommer i gang efter kl. Afholdelse af skumfester to gange om ugen, klubben bliver meget travl i højsæsonen.

For en mere afslappet oplevelse, overvej at besøge Central bar cafe. Dette charmerende og afslappede sted er åbent fra 10:2 til XNUMX:XNUMX hver dag og er det perfekte sted at slappe af og snakke med en drink. Baren har en stor gårdhave, og i sommermånederne er det det perfekte sted at kigge på øjen slik der går forbi.

Sitges

 

Homoseksuelle hoteller i Sitges

 

Sitges identitet som en af ​​verdens mest populære homo-destinationer betyder, at der er et bredt og varieret udbud af homovenlige hoteller og homo-fokuserede BnBs og pensionater. El Cigaliere gæstehuset ligger kun 15 minutter fra hjertet af Sitges og ligger fredeligt blandt vinmarker og bølgende bakker. Hotellet er kun til homoseksuelle mænd, hvilket betyder at du kan slappe af og slappe af i nærværelse af andre homoseksuelle. Denne boutique-bolig har 5 soveværelser og en fælles middelhavshave, komplet med frodige grønne områder og swimmingpool.

Calipolis er et stort strandhotel med uhindret udsigt over havet. Denne moderne og komfortable indkvartering er meget populær blandt homoseksuelle rejsende på grund af dens bekvemme beliggenhed i centrum af byen og tæt på meget af det bedste homoseksuelle natteliv. Calipolis har en stor udendørs pool og solterrasse, og stranden ligger kun få skridt væk. Dette er det perfekte valg, hvis du vil slappe af i løbet af dagen og blive fordybet i den lokale scene om natten. Det er lige overfor den homoseksuelle strand.

Elegant dekoreret med en moderne flair, Hotel MiM er bekvemt placeret ved siden af ​​Sitges' mest populære homoseksuelle strand, Platja de la Bassa Rodona. Hotellet er et af de mest stilfulde i byen og har en frisk og spændende atmosfære. Den store tagterrasse har en udendørs pool, bar og byder på betagende seværdigheder på tværs af Sitges og Middelhavet.

Sitges

 

Homoseksuelle strande i Sitges

 

Med sit ry som en af ​​de bedste kystbyer for homoseksuelle rejsende er det ikke overraskende, at der er flere homoseksuelle strande i Sitges. Blødt sand er almindeligt her, og det varme vand giver forfriskende afslapning.

Platja de la Bassa Rodona er Sitges mest populære bøssestrand og bliver i sommermånederne fyldt med solsøgende bøsser. Stranden ligger tæt på centrum for homoseksuelle natteliv i byen og er et must-visit sted på din Sitges rejseplan på grund af de nærliggende cocktailbarer, attraktive fyre og afslappet atmosfære.

Hvis ordene tøj-valgfri lyder godt for dig, så tjek det ud Platja de l'Home Mort - Sitges' primære nudiststrand for homoseksuelle. Mens stranden ligger 45 minutters gang fra centrum af byen, er det et travlt knudepunkt for aktiviteter, hvor skovene og buskene er lige så travle som stranden. Dele af stien, der fører til stranden, løber meget tæt på togskinnerne, og disse spor er i brug, så vær yderst forsigtig, når du tager den stærkt anbefalede tur til Platja de l'Home Mort.

 

Barcelona

 

Barcelona ligger kun 40 minutters togtur fra Sitges og er et summende knudepunkt af kulturel og historisk betydning. Der er utallige ting at lave i Barcelona, ​​fra at udforske Gaudi-arkitektur til touring Camp Nou, der er noget der passer til enhver homoseksuel rejsende interesser og smag. Gaudis arbejde kan ses overalt i byen, og hans gotiske stil findes i nogle af Barcelonas mest berømte bygninger. En række guidede ture kan tages for at udforske hans indflydelse på byen fuldt ud.

Læs mere: En guide til Gaudi i Barcelona

Barcelona er også hjemsted for Eixample, byens homoseksuelle distrikt, og et område præget af dets koncentration af homoseksuelle barer og klubber og et blomstrende samfund. Eixample er bestemt et besøg værd, og dens lille størrelse betyder, at den let kan udforskes på en dag. Sitges er hvor du går for at feste og slappe af, og Barcelona er hvor du går til en kulturrettelse. Du kan også feste i Barcelona, ​​hvis stemningen tager dig.

Læs mere: En homoseksuel guide til Eixample

 

Gay Pride i Sitges

 

Sitges homoseksuel stolthed

I fem dage hver juni bliver Sitges spændende, end det allerede er, da tusinder af LGBT + -personer kommer ned på byen til den årlige stolthøjtid. Sitges Pride betragtes ofte som en af ​​de bedste i Europa med et antal strandfester, marcher og livlige parader. Under fejringen tager over 70,000 mennesker ud til byens gader, klædt i et utal af regalia og kostumer, hvilket gør Sitges Pride til en af ​​de mest farverige i Spanien.

Sitges Bear Week finder sted i september hvert år og drejer sig om baren El Horno, byens mest populære bjørnested. Festivalen har udviklet sig til en 10-dages affære med mange begivenheder og fester, der fejrer bjørne fra hele verden.

 

Homoseksuelle rettigheder i Sitges

 

Beboere og rejsende i Sitges kan nyde de rettigheder og beskyttelse, der gives til LGBT + -personer i resten af ​​Spanien. Homoseksuelt ægteskab har været lovligt i landet siden 2005, og der er en række love, der beskytter LGBT + -mænd mod diskrimination og fare.

På trods af at Spanien er et stort set katolsk land, hvor 69 % af befolkningen identificerer sig som sådan, har størstedelen af ​​offentligheden en åben og accepterende holdning til LGBT+-personer. Sitges' identitet som et globalt hotspot for homoseksuel turisme betyder også, at sociale holdninger sandsynligvis vil være mere liberale her end i resten af ​​Spanien, hvor de lokale er afhængige af LGBT+ turisme. Homoseksuelle rejsende skal føle sig trygge og komfortable, når de udforsker Sitges og det omkringliggende område. Du vil finde mange LGBT+-beboere, inklusive dem fra andre lande, der strømmer til Sitges hver sommer og deres andet hjem.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Sitges

Gennemse et udvalg af ture i Sitges fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Sitges til din rejseFå din guide