Bondi Beach

De bedste homoseksuelle strande i Sydney

Sydney er en af ​​de bedste stranddestinationer i verden

Sydney er berømt som et globalt hotspot for bøsseturisme. Byen tiltrækker tusindvis af homoseksuelle rejsende hvert år, der ankommer i deres flok delvis på grund af strande i verdensklasse. Strandene i Sydney er nogle af de bedste i Australien, og der er ingen mangel, da byen er hjemsted for 100 strande.

Der er en utrolig vifte af mangfoldighed blandt områdets kystlandskab, og du vil kunne nyde masser af strandmiljøer. Hver placering langs kysten er forskellig fra små og private bugter til den verdensberømte Bondi Beach. Sydneys strande kan byde på uendelig action og sjov samt mulighed for afslapning i en ellers travl by.

Sydney

Bedste Gay Beach i Sydney

Clovelly Beach: En af Sydneys mest populære strande blandt homoseksuelle rejsende. Clovelly Beach er beliggende mellem to klipper, og er en lille bugt, der betragtes som et af de bedste steder i byen til at snorkle og nyde det varme blå vand. Strandens afskærmede natur betyder, at havet er roligt og roligt og giver et sikkert og fredeligt område at udforske.

Stranden er et stille hangout for det lokale LGBT + samfund, der er tiltrukket af dets lille skala og følelse af fællesskab i løbet af sommeren. Clovelly Beach er også hjemsted for en saltvandspool, der giver mulighed for svømning året rundt. Dette er den perfekte destination, hvis du leder efter et sted at sole dig i solen.

Bedste Nudist Beach i Sydney

Obelisk Strand: Hvis ordene "tøj-valgfri" lyder godt for dig, skal du sørge for at tjekke Obelisk Beach, en af ​​Sydneys eneste nøgenstrande og en konsekvent populær placering for både homoseksuelle og turister. Uden for den slagne vej og kun 100 meter i længden er Obelisk Beach det perfekte private tilflugtssted for fans af at strippe af. Udover at beundre de utallige nøgne fyre, der befolker denne lille strand, kan besøgende på Obelisk også nyde en fantastisk udsigt over bugten.

Strandens afsondrede placering betyder, at besøgende skal parkere på toppen af ​​bakken og gå en rimelig afstand for at nå den. Der er en lang trappe, der fører dig til sandet, og mens turen kan være trættende, er den endelige destination værd at gøre.

Bedste lesbiske strand i Sydney

McIver's damebade: Selvom det ikke er en strand i sig selv, er McIver's Ladies Baths på Coogee et venligt og sikkert sted, hvor kvinder fra alle samfundslag kan samles. Fra lesbiske par til kvinder, hvis religion forbyder at bade foran mænd, vil du finde et indbydende miljø her til at slappe af og slappe af. Start eller afslut med en svømmetur i havet ved den nærliggende Coogee Beach.

Bedste afsondret homoseksuelle strand i Sydney

Lille Congwong Beach: Little Congwong Beach er væk fra de pakkede turisthotspots, det perfekte sted at slappe af og slappe af i uforstyrret ro. Stranden ligger lige uden for det vigtigste Congwong-område og er tilgængelig via en charmerende betonpromenade, der løber langs kysten og er beskyttet af områdets frodige grønne områder. Vandet er roligt og varmt, og atmosfæren er mærkbart mere afslappet sammenlignet med andre nærliggende destinationer. Lejlighedsvis vil strandbesøgende blive behandlet af isbåden, der ankommer til kysten og sælger en række forfriskende drinks og slik.

Lille Congwong er også en uofficiel nudiststrand med sin pleje-fri stemning og semi-private placering. Selv i de højeste sommerperioder forbliver denne lille patch af uspoleret kyst stille, og du kan nyde solbadning og tynd dypning i relativ fred.

Bedste Gay Cruising Beach i Sydney

Lady Jane Beach: Lady Jane er beliggende i slutningen af ​​South Head-halvøen og er en lille strand, der kan prale af blødt hvidt sand og en god homoseksuel atmosfære. Lady Jane er det vigtigste sted for sejlads i byen, og har været et knudepunkt for mænd, der søger mænd i årtier, og har nu ry som et af de bedste områder at hente fyre.

Stranden er også en uofficiel nudiststrand, og størstedelen af ​​dem, der besøger denne LGBT + -haven, vælger ikke at bære tøj. Stranden er ikke eksplicit homoseksuel og besøges også af en håndfuld lige besøgende. Bare advares, nogle turister bruger stien over stranden til at gnave i massen af ​​nøgne mænd nedenfor, så hvis du vil undgå blænding, skal du lede lidt længere ned fra hovedsektionen.

Bondi Beach

Mest populære strand i Sydney

Bondi Beach: Meget få strande bliver globalt anerkendte vartegn, og Bondi er en af ​​dem. Blandt de mest besøgte attraktioner i Australien er stranden en helårsaktivitet med surfere, joggere, vandsportfanatikere og solbadere, der alle strømmer til denne brede strækning af skråt hvidt sand. Den asfalterede promenade bag stranden er fyldt med barer, caféer og restauranter, så du er aldrig langt væk fra god mad og drikke.

Mens stranden er populær blandt alle i Sydney, tiltrækker den en stor LGBT + -mængde. Bondi Beach er et kulturelt vartegn og er blevet vist på utallige tv-shows og film, hold øje med, og du kan måske bare få øje på en af ​​de ikoniske Bondi livreddere.

Bedste skjulte perle strand i Sydney

Red Leaf Beach: En favorit blandt lokalbefolkningen, men ofte savnet af rejsende og turister, er Red Leaf Beach en afsondret og lidet kendt hemmelighed for dem, der bor i området. Du vil altid finde et lille homoseksuelt publikum her. Det er tilgængeligt via et sæt trin bag Woollahra Council Chambers. Stranden er så populær blandt lokalbefolkningen på grund af dens rolige atmosfære og lukkede svømmeområde, der giver sikker og hajfri svømning.

Øverst på stranden er der en lille cafe, der tilbyder en fantastisk udsigt over havnen og serverer et imponerende udvalg af forfriskninger og snacks. Stranden er også et populært sted for sejlads og andre vandsportaktiviteter. Udstyr kan lejes fra nærliggende faciliteter.

Tamarama Beach Sydney

Mest naturskønne strand i Sydney

Tamarama Strand: Tamarama Beach er lige rundt om hjørnet fra den travle Bondi og fjernes fra støj og kaos i Sydneys centrum og byens mere populære strande. En af de mindst overfyldte strande i byen, Tamarama er uden tvivl den mest naturskønne af Sydneys kystmiljøer, og besøgende kan nyde den betagende udsigt over bugten.

Stranden er også et godt valg for vennegrupper, da de begrænsninger, der forhindrer grill og små brande, ikke findes her, hvilket gør det til det perfekte sted for en aftenindsamling eller picnic. Vær advaret om, at havet her kan være farligt, og voldsomme riptider og strømme er almindelige selv i de lave områder, da sådanne besøgende rådes til at holde sig ude af vandet, medmindre livreddere er på vagt.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Sydney

Gennemse et udvalg af ture i Sydney fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Sydney til din rejseFå din guide