sweatbox

Gay Sauna Etikette

Hvis det er din første gang i en homo-sauna, hjælper vores guide til, hvad du skal gøre i en homo-sauna!

Første gang du træder ind i en gay-sauna, kan det være en nervøs oplevelse. Hvad skal du nøjagtigt gøre, når du er inde? Og hvad skal du ikke gøre? Alternativt kan du være så fortrolig med en bestemt homoseksuel sauna, du er skrevet i ildinstruktionerne.

Gay saunaer er sex-positive steder. Man går ikke i sauna for at spille scrabble. Så snart du er i omklædningsrummet og lægger dig i dit hvide håndklæde, begynder øjnene at strejfe. Du går i bad på vej ind, og endnu flere øjne strejfer. Du finder dig selv i at krydse rundt og prøve at finde ud af rummet – eller i det mindste gøre dig selv bekendt med det igen. Forvent at mænd i håndklæder ser på andre mænd i håndklæder. Kommunikation foregår på et nonverbal, næsten psykisk plan.

At rejse er ofte bedre end at ankomme. Forventningen om, hvad du måske finder, kan overstige fornøjelsen ved at gøre det, for at sige det. Så igen kan du finde dig selv at have en meget mindeværdig oplevelse med en eller flere mennesker. Ingen giver dig instruktioner, når du går ind i en gay sauna. Det hele kommer ned på saunaetiketten og lodtrækningens held.

Pleasuredrome

Hvordan er det i en gay sauna?

Nogle mennesker vil parre sig eller trives meget hurtigt og forsvinde ind i en kabine. I mange saunaer er hytterne ret synlige for kigrende grave over 180 cm. Hvis du antager, at du er forvirret og lærer dine nye kammerater at kende, skal du ikke blive overrasket over at blive overvåget. Også, hvis du tilbringer for lang tid i en kahyt, vil et medlem af personalet sandsynligvis banke på og tjekke op på dig - i det væsentlige for at sikre dig, at du ikke er besvimet.

Nogle mennesker vil gå rundt i labyrinten og vente på, at Leonardo DiCaprio eller Matt Bomer dukker op. De kan til sidst klare deres forventninger og nøjes med noget andet. Andre vil fortsætte deres søgen efter det uopnåelige. Men som vi allerede har fastslået, er forventningen om, hvad du måske finder, undertiden den sjoveste del. Det kan være grunden til, at nogle synes så tilbageholdende med at gøre noget. Nogle mennesker kan også lide at se og ikke deltage. Elton John insisterer på, at det var sådan, han overlevede 80'erne.

Folk, der ikke er interesserede, vil gøre et punkt for ikke at se på dig. Dette gør dem ikke hovmodige eller foragtende – de er måske eller måske ikke i det virkelige liv, men det er irrelevant. Ikke at engagere sig eller anerkende er helt acceptabelt i et offentligt rum, hvor der foregår sex.

Jacuzzi

Så hvis du er i en større gay-sauna, kan du finde en jacuzzi i anstændig størrelse. Dette er et mere uformelt rum. Folk kan slappe af i boblebadet ... men hvad de virkelig laver, venter på, at en varm person ankommer. Flirting forekommer ofte i jacuzzien sammen med temmelig dæmpede samtaler om, hvor folk kommer fra. Det er acceptabelt at komme ud i jacuzzien, men intet for eksplicit bør finde sted. Få et værelse.

Nu skal vi se på de typer mennesker, du sandsynligvis vil støde på i de homoseksuelle saunaer i verden.

Den sovende person

Ja, den sovende – især hvis det er en døgnåben sauna – er noget af en feature. Folk, der gik glip af bussen hjem, efter at klubberne lukkede, har muligvis intet andet valg end at gå i saunaen. Nogle saunaer vil have snoozing-områder - intet er for fancy, måske et par sofaer eller klæbrige madrasser på gulvet. Engager ikke en sovende person, da de ikke kan give samtykke. Vent til de er vågne.

Den snakkesalige person

Selvom saunaer ikke er særlig snakkesalige steder, kan nogle mennesker bare ikke hjælpe sig selv. De er i sagens natur snakkesalige, især hvis de har haft en for mange. Den chatty person er ofte i eller i nærheden af ​​jacuzzien indviklet i samtale med nogen, selvom de ikke taler det samme sprog.

Nogle gange er mere end en snakkesalig person i saunaen. Meget chatty mennesker er begge tiltrukket af og frastødt af hinanden. Du kan måske finde dig selv på at krydse tilbage til jacuzzien og finde to chatty mennesker, der sætter verden til rettigheder. De chatter måske endda så meget, at de glemte at tænde boblene igen, og vandet er nu fladt. Da de er så intime, tror du måske, at de er en vare eller et par venner. De kan godt være, men på den anden side kan de simpelthen være chatte mennesker, der lige har mødt. Chatty mennesker i saunaer ser sjældent ud til at have sex.

Den uhyggelige person

Uhyggelige mennesker kan findes i alle livsstationer, og homoseksuelle saunaer er ingen undtagelse. Det kan være en person med en foruroligende aura, en person, der er tilbøjelig til at stirre, eller nogen, der ikke tager nej til et svar. At ikke tage antydningen anses for at være højden af ​​dårlig etikette i en homoseksuel sauna. Seriøst, hvis nogen siger nej, er det et nej. Medmindre de løber tilbage gennem labyrinten for at finde dig og siger, at de har skiftet mening ganske pludselig. Men hvad er chancerne? Travel Gay's bedste tip - vær ikke den uhyggelige person!

Den latterligt varme person

Folk prøver ikke at stirre for åbenlyst, men de kan ikke hjælpe det. En latterligt varm person er dukket op med ansigtet til en græsk gud og kroppen af ​​en pornostjerne. De kan straks forsvinde i en hytte med den næste hotteste person. Men nogle gange krydser de rundt og soler sig i en overlegen aura. Du kan prøve, men det vil sandsynligvis ikke ske.

sweatbox

Den person, der gør alt og enhver

Ofte i sving.

Den berusede person

De kan være fulde, og de kan være på en cocktail af alt. De fleste saunaer har strenge dørpolitikker, når det kommer til rus. Hvis du dukker op med dine øjne rullende i baghovedet, er det usandsynligt, at du kommer ind. Men nogle slipper igennem, og det bliver ret tydeligt, at de er noget rod. Naturligvis er en person i en ændret tilstand i en sårbar position. Det er ikke en god idé at lave noget med en, der er for fuld. Kan de give meningsfuldt samtykke?

Afslutningsvis

Gay sauna-etikette er noget, du henter over tid, men det skal blive ret klart efter dit første besøg. Du er i et offentligt rum, hvor alle er på udkig efter sex. Det betyder dog ikke, at de er forpligtet til at have det. Hvad du finder, når du er inde, påvirkes i høj grad af det, du medbringer. Husk det, når du skifter til dit håndklæde. Læs mere: De bedste homoseksuelle i Europa.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Bangkok

Gennemse et udvalg af ture i Bangkok fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Bangkok til din rejseFå din guide