Asiens bedste homoseksuelle hoteller og feriesteder - 2016

Asiens bedste homoseksuelle hoteller og feriesteder - 2016

For tredje år i træk har vi sorteret tusindvis af hotelreservationer foretaget den Travel Gay Asien til at sammensætte vores bedst sælgende hoteller i 2016.
Vores 'Top 100' liste inkluderer følgende hoteller, der er dedikeret til at betjene homoseksuelle markedet.

Pattaya, Thailand

Hjem til Thailands største koncentration af homoseksuelle hoteller og resorts. De fleste er placeret tæt på Jomiten gay strand og barer eller BoyzTowns homoseksuelle natteliv. Så det er nok ikke nogen stor overraskelse, at Pattaya er hjemsted for seks af vores mest populære hoteller.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa (Ganymedes)

Ganymede er et konsekvent populært valg og et af de 25 mest bookede hoteller på Travel Gay Asien (homoseksuel eller lige) to år i træk.

Ud over værelser med stor værdi for pengene er Ganymede hjemsted for en gay sauna og fitnesscenter. Hotellet ligger kun få minutters gang fra Jomtien Gay Beach. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 25)

Baan Souy Resort

Dette velstyrede feriested tilbyder store, fuldt udstyrede studios og lejligheder omgiver en stor privat swimmingpool og solterrasse.

Baan Souy ligger kun 5 minutter fra både den homoseksuelle strand Jomtien og nattelivet i BoyzTown. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 50 | 2016 top 50)

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ambiance Pattaya Hotel

Populært valg, beliggende lige i hjertet af Pattayas BoyzTowns homoseksuelle natteliv. Værelserne og suiterne har brusere, satellit-tv og gratis WiFi.

Det interne Boyz Gym og sauna giver masser af muligheder for en god træning med venligt personale. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 25)

The-Venue-Residence-Pattaya-0-200x150Venue Residence

Værelsesværdi-for-pengene værelser, kun en kort gåtur fra den homoseksuelle strand. Berømt for sine natlige kabaretshow. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 100 | 2015 top 100)

COPA HotelCopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Ligesom The Ambiance er Copa en anden mulighed for værdi for pengene i hjertet af Pattayas BoyzTown. Gå ikke glip af Copas showbar og klub. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 100 | 2016 top 100)

Phuket, Thailand

International ferielegeplads i det sydlige Thailand. Phukets fantastiske samling af smukke strande og sjove homoseksuelle natteliv tiltrækker et stort antal homoseksuelle rejsende fra hele verden.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Klub en syv

Stadig populært bøsseshotel, der tilbyder fremragende indkvartering for pengene, venligt personale og meget privat have med svømmebassin. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 25)

Connect-Gæstehus-PhuketConnect Guesthouse

Pensionat med 20 værelser med aircondition, restaurant og bar beliggende i hjertet af Phukets natteliv.

Connect er en fremragende budgetmulighed for dem, der ønsker at være kun få skridt fra hele Paradise Complex natteliv.  Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 50 | 2016 top 50)

Aquarius Gay Guesthouse i PatongVandmanden Gay Guesthouse

En ny aktør på vores bestsellerliste for 2015. Dette store homoseksuelle gæstehus og sauna tilbyder meget overkommelig indkvartering kun en gade fra det vigtigste homoseksuelle natteliv. Faciliteterne inkluderer et motionscenter, en dyb pool og et solterrasse på taget.  Priser og flere billeder.

(2015 Top 100 |2016 top 50)

Chiang Mai, Thailand

Den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand er en fantastisk base for at udforske denne smukke del af landet. Besøg templer og markeder, prøv elefantridning, rafting og mere.

Club-One-SevenKlub en syv

Det eksklusivt homoseksuelle Club One Seven-hotel og den populære gay-sauna ligger på bredden af ​​Ping-floden, mindre end 15 minutter med tuk-tuk fra byens centrum.

Komfortable værelser, fantastisk udsigt over floden og masser af sjov at have i saunaen har været med til at sikre, at Club One Seven fortsat er en favorit blandt Travel Gay Asiatiske besøgende. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 25)

Siem Reap, Cambodja

Siem Reap er bedst kendt for den nærliggende UNESCOs verdensarv Angkor arkæologiske park og er en af ​​de hurtigst voksende turistmål i Cambodja.

Herre-Resort-SpaMEN's Resort & Spa - Gay Hotel

Eksklusivt homoseksuelt hotel og gay sauna, beliggende tæt på det historiske verdensarvsted, Angkor Wat i et konsekvent populært valg.

Roset af tidligere kunder for effektiv ledelse, venligt personale og komfortable værelser. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 25)

Rambutan Resort - Siem Reap

Det overraskende fredelige homo-ejede Rambutan Resort ligger kun 5 minutters gang fra Siem Reaps Pub Street og endnu tættere på natmarkedet.

En dypning i hotellets pool er en fantastisk måde at slappe af efter at have udforsket de nærliggende templer. Venligt personale, god mad og fremragende cocktails! Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 top 50)

Golden B&B & Boutique HotelGolden Banana B&B & Boutique Hotel

Det mest bookede B & B-b & B i Siem Reap på TGA. Central beliggenhed, budgetpriser, afslappende atmosfære og dejlig pool.

Kyndigt personale hjælper med arrangementer til at udforske templerne og det homoseksuelle natteliv. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 25 | 2016 - Top 50)

Phnom Penh, Cambodja

Cambodjas hovedstad er en fascinerende by at udforske. At lære om Cambodjas nyere, urolige fortid vil efterlade dig med minder, der vil vare livet ud - og det samme vil opleve varmen fra nutidens imødekommende cambodjanske kulturer.

Arthur-Paul-Hotel-Phnom-PenhArthur & Paul - Men Only Hotel

Dette bøssebøssehotel, homoseksuel sauna og spa ligger i et fredeligt område kun 3 km fra Phnom Penhs centrum. Faciliteter inkluderer moderne værelser med eget bad, restaurant og en smuk udendørs pool.

Selvom A&P kun åbnede i 2014, har det allerede etableret et ry for venligt personale og god mad. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 50 | 2016 top 50)

Manor House

Konsekvent populært bøssie-ejet, kun voksne & lige-venligt boutique-B&B, der tilbyder 12 værelser med eget badeværelse. Fredelig central placering i Phnom Penh, inden for rækkevidde af de største seværdigheder og homoseksuelle natteliv.

Den australske ejer David er altid glad for at tilbyde anbefalinger og anvisninger til seværdigheder, butikker og scene. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 50 | 2016 top 50)

Bali, Indonesien 

Denne smukke ø, omgivet af sandstrande og forrevne kystlinje, er Indonesiens mest besøgte turistdestination. Scenen omkring Seminyak har en fantastisk valg af homoseksuelle hoteller, pensionater og homo-ejede og -styrede private villaer.

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Gay-resort med fremragende værdi, kun 10 minutters kørsel fra Batu Belig-stranden og det homoseksuelle natteliv. Hvert af de 8 værelser åbner ud til resortets private pool, solterrasse og haver. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 100 | 2016 top 50)

Spartacvs BaliSpartacvs Bali Hotel

Eksklusivt homoseksuelt, tøj-valgfrit hotel beliggende i et roligt område halvvejs mellem den homoseksuelle strand og nattelivet. Poolområdet, restauranten og baren blev renoveret i 2014. Priser og flere billeder.

(Top 2015 i 50 | 2016 top 50)

Strand-elskere-TravelGayAsienOm MULTINA Travel Gay Asiens 2016 'Top 100' hotelundersøgelse.

Denne undersøgelse dækker hotelreservationer foretaget fra maj 2015 til maj 2016 Travel Gay Asien gennem begge vores reservationspartnere: Agoda og Hotelscombined.

Hoteller, der ikke kan reserveres via begge sider, er ikke inkluderet i undersøgelsen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture på Bali

Gennemse et udvalg af ture på Bali fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Bali til din rejseFå din guide