Chiang Rai

Chiang Rai

Chiang Rai, port til Den Gyldne Trekant. Ikke en homoseksuel destination, men en af ​​de smukkeste og mest interessante provinser i Thailand at udforske.

Chiang Rai เชียงราย


Chiang Rai er en by i det nordlige Thailand og kommercielt centrum af Den Gyldne Trekant, grænsen til Thailand, Myanmar og Laos.

Byen og den omkringliggende Chiang Rai-provins er en fantastisk 'off the beaten track'-destination for rejsende (homo eller straight), der ønsker at udforske det smukke bjergrige nordlige Thailand og dets mange attraktioner, herunder ruinerne af det gamle Lanna Kingdom, buddhistiske helligdomme og opleve den unikke lokale kultur.

 

At komme til Chiang Rai


Thai Airways flyver fra Bangkok til Chiang Rai Internationale Lufthavn. Flyvetiden er cirka en time. Chiang Rai Lufthavn ligger 8 km fra byens centrum. Alternativt er der en busforbindelse til og fra Bangkok. Rejsetiden er 12 timer.

Rejsende i Chiang Mai kan tage en bus til Chiang Rai. Rejsetiden er lidt over 3 timer.

Sådan kommer du rundt i Chiang Rai


Mange af de bedste seværdigheder og attraktioner er uden for byen. Stort set alle hoteller vil tilbyde "alle private" eller delte ture eller området. Alternativt kan du overveje at leje en bil (med eller uden egen chauffør).

Der kan lejes motorcykler, men vi foreslår, at denne mulighed kun er egnet til de mest erfarne kørere på grund af risikoen for ulykke eller skade.

 

Ting at se og gøre

 

Gyldne Trekant


Det tidligere centrum for verdens opiumhandel, krydset mellem tre lande og to floder. Det er mødestedet for Laos, Myanmar og Thailand, og hvor Mekong møder Ruak-floden. Hall of Opium er et besøg værd.

Wat Rong Khun (det hvide tempel)


Ekstraordinært tempel dekoreret i ren hvid og spejl accenter, designet af kunstneren Chaloemchai Khositphiphat. Beliggende ca. 13 km fra Chiang Rai. (En del af templet er blevet beskadiget af jordskælvet i 2014).

Wat Phra That Doi Chom Thong


Tempelhus, hvad der menes at være en af ​​de ældste hellige relikvier i Thailand. Templet menes at være bygget før Chiang Rai.

Doi Tung & Mae Fah Luang Garden


Smuk Royal Villa, der har en unik kombination af schweiziske og Lanna arkitektoniske stilarter placeret på et bjerg med udsigt over omgivende bakker og dale. Villaen var hjemsted for kong Bhumibols mor og er nu åben for offentligheden. Den lige så fantastiske Mae Fah Luang Garden er en af ​​de mest imponerende i Thailand. Højt anbefalet.

Natbazaar


Et sted for souvenirs og lokal mad og produkter med gratis kulturelle forestillinger.

Mae Fah Luang kunst- og kulturpark


Smuk park med to søer og haller indeholdende en kongelig samling af Lanna håndværk.

Mae sai


Grænseby, 61 km nord for Chiang Rai, hvor turister med pas kan krydse ind i Myanmar for at handle på de eksotiske markeder for varer fra Kina og Burma.

Chiang saen


Chiang Sean, som engang var en storby i Lanna-kongeriget, er nu en historisk by med en rig kultur af fascinerende templer, stupaer og Buddha-billeder. Byens museum er hjemsted for Lanna Thai-artefakter og relikvier fra fortiden. Beliggende 30 km fra Chiang Rai.

Chiang Rai · Hoteller

På grund af sin geografiske placering giver Chiang Rai en afslappet atmosfære. Mange smukke resorts ligger på bjerget eller ved floden. Vi viser dem, der har vist sig populære hos homoseksuelle gæster.

For flere hotelvalg, Klik her for at søge i alle Chiang Rai hoteller.
Le Meridien Chiang Rai
Placeringsikon

221/2 Moo 20, Kwaewai Road, Robwieng, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Beliggenhed ved floden. Fantastisk udsigt. Tæt på natmarked.
Den meget stilfulde flodside Le Meridien Chiang Rai tilbyder rummelige, luksuriøse værelser med fantastisk udsigt. Det har en fantastisk beliggenhed inden for 20 minutters gang fra natmarkedet og Wat Phra Kaew-templet.

Le Meridien har en udendørs pool, en restaurant, gratis WiFi og andre fremragende faciliteter. Det venlige personale på conciergen organiserer gerne dagsture med båd eller bil til alle de vigtige seværdigheder.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Fitness
Restaurant
Sauna
Shop
spa
Dampbad
Solterrasse
Svømmepøl
Katiliya Mountain Resort & Spa
Placeringsikon

388/1 Moo 4, Pha Sang, Mae Chan, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Rolig beliggenhed. Fantastisk udsigt. Stor værdi.
Katiliya Mountain Resort & Spa ligger på toppen af ​​en bakke, så du er omgivet af natur og kan nyde mange populære aktiviteter, herunder trekking, elefantridning og mountainbiking.

Faciliteterne inkluderer LCD-tv med satellitkanaler, DVD/CD-afspillere, minibarer, pengeskabe og gratis WiFi.

Værelserne har balkon med udsigt over søen, bjergene eller haven og har separate opholdsstuer med køleskab, kaffe- og tefaciliteter og gratis flaskevand.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
Shop
spa
Svømmepøl
Serene At Chiang Rai
Placeringsikon

M.1, 569,, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Tæt på Den Gyldne Trekant. Stille beliggenhed ved floden.
Et ideelt valg, hvis du ønsker at holde dig væk fra byens støj, Serene at Chiang Rai er et lille boutiquehotel ved floden nær Den Gyldne Trekant, ca. 60 km fra Chiang Rai.

Alle 42 værelser har balkoner med udsigt over floden eller byen. Andre faciliteter inkluderer en udendørs swimmingpool, en restaurant og gratis WiFi.
Funktionalitet:
Café
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
Svømmepøl
A-Star Phulare Valley, Chiang Rai
Placeringsikon

60/14 Moo 2, Thasud Subdistrict, Muang District,,, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fantastisk udsigt. Stor pool villaer. Udenbys mulighed.
A-Star Phulare Valley er et roligt, ud-af-byen resort i smukke omgivelser med en fantastisk udsigt over den omkringliggende dal og bjerge i Ta-Sud-området, ca. 20 km fra byens centrum.

Resortets meget rummelige villaer har alle moderne bekvemmeligheder - fladskærms-kabel-tv, elkedel, køleskab og minibar. Gratis WiFi på alle områder.

Den udendørs pool har liggestole, hvor du kan slappe af og nyde udsigten. Restauranten Ping Doi serverer thailandske og vestlige retter. Drikkevarer og cocktails kan nydes i Ping Dao bar.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Solterrasse
Svømmepøl
Siam Triangle Hotel
Placeringsikon

267 Moo 9 Tambon Wieng, ;,, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Placering ved floden. Tæt på Den Gyldne Trekant. Stor værdi.
Siam Triangle ligger 15 minutter fra den gyldne trekant og 5 minutters gang til de historiske byruiner i Chiang Saen og tilbyder fantastisk udsigt over floden og hyggelig indkvartering.

Faciliteterne inkluderer en udendørs pool, et motionscenter, et spabad, en restaurant og gratis WiFi. Stor værdi for pengene og ideel placering.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Fitness
Massage
Restaurant
spa
Svømmepøl
The Mantrini Boutique Resort
Placeringsikon

292/13 Moo 13, Robwiang , Muang District 57000,, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Central placering. Gratis shuttle til natmarkedet. Stor værdi.
Moderne boutique-resort, der ligger få minutter fra lufthavnen og lige uden for Chiang Rai centrum.

Mantrini kombinerer traditionel Lanna-stil med moderne design. Værelserne har en minimalistisk indretning og har en række tjenester og moderne bekvemmeligheder, hurtig gratis WiFi. Gratis lufthavnstransport til natmarkedet.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Svømmepøl
Manee Dheva Resort & Spa
Placeringsikon

352 Moo 4, Pasang, Mae Chan, Chiang Rai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Private villaer. Rolig beliggenhed. Smuk udsigt.
Beliggende i de smukke landskaber i Mae Salong Valley og inden for nem kørsel til de største turistattraktioner i Chiang Rai, herunder Doi Mae Salong, Doi Tung, Mae Sai og Chiang Saen.

Manee Dheva har 9 rummelige villaer omgivet af en spektakulær udsigt over de omkringliggende rismarker og bjerge.

Hver villa har en udendørs terrasse, fladskærms-tv og separat brusebad og badekar. Der er gratis WiFi, en swimmingpool og en restaurant med åben udsigt.
Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Massage
Restaurant
spa
Svømmepøl

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.