Korfu · Hoteller

Korfu · Hoteller

Leder du efter et godt sted at bo? Vores bedste hoteller på Korfu ligger i bymidten med en fantastisk udsigt og tæt på UNESCOs kulturarv, den berømte fæstning og turistattraktioner.

Korfu · Hoteller

Nido, Mar-Bella Collection
Placeringsikon

Agios Ioannis Peristeron, Korfu

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Udsigt over Korfu-strædet tæt på nærliggende attraktioner.

Fantastisk luksushotel med udsigt over Korfu-strædet fra værelserne på bjergsiden. Beliggende på Korfu (Meliteieis), Nido, Mar-Bella Collection, et medlem af Small Luxury Hotels of the World, er tæt på nærliggende attraktion såsom guvernørens olivenlund og mølle, hvor gæsterne kan smage olivenolie, haverne ved Achilliion Palace og Korfus gamle bydel, som er på UNESCOs verdensarvsliste. 

Nyd 70 unikt indrettede suiter med minibar og fladskærms-tv. Forkæl dig selv i den udendørs pool og fitnesscentret, eller nyd retter på 3 restauranter på stedet. Gratis Wi-Fi og parkering tilføjer bekvemmelighed til dit ophold såvel som at være kæledyrsvenlig i udpegede suiter.

Alle suiter har panoramaudsigt, og over halvdelen af ​​suiterne kommer med en privat pool eller privat udendørs spabad, perfekt til privat afslapning.

Nyt for i år er et yogadæk på en bakketop, der afholder regelmæssige sessioner på ejendommen, samt gratis wellness-uger med kendte instruktører fra Storbritannien og Europa, i samarbejde med Oyogo London, der finder sted hele sæsonen.

Nyt er også de græske nætter på Kafeneion (betyder traditionel kaffebar på græsk) beliggende i den maleriske gårdhave foran kapellet på stedet.

Kontakt direkte for at booke dit ophold hos Nido og forvent en skræddersyet service, hvor intet er for meget at forlange hos Nido.

 

 

Funktionalitet:
fantastisk beliggenhed
Mini Bar
fladskærms TV
Svømmepøl
fitness center
Restauranter
gratis parkering
gratis WiFi
Corfu Mare Boutique Hotel
Placeringsikon

5, Nikolaou Zervou St, Kefalomandouko, 5,, Korfu

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Tæt på byens centrum. Fantastisk til sightseeing. Dejlig pool og fitnesscenter på stedet.
Velbedømt boutiquehotel kun for voksne i Korfu by. Corfu Mares rolige beliggenhed med udsigt over Det Ioniske Hav og stor værdi for pengene gør det til et populært valg.

De moderne værelser har eget badeværelse og gratis WiFi. Hotellet har sit eget motionscenter og en dejlig swimmingpool med liggestole. Personalet yder venlig service. Drinks og lette måltider kan nydes ved poolen.
Funktionalitet:
bar
Fitness
Jacuzzi
Restaurant
spa
Solterrasse
Svømmepøl
Arcadion Hotel
Placeringsikon

2 Vlasopoulou Str Kapodistriou Str Liston,, Korfu

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? I hjertet af Korfu. Vidunderlige udsigter. Fantastisk til sightseeing.
Arcadion Hotel har udsigt over Spianada-pladsen og omkring 10 minutters gang til stranden, og tilbyder indkvartering til meget for pengene i en populær del af Korfu.

Dette boutique-hotel har en fantastisk udsigt over fæstningen og pladsen. Værelserne er rummelige og har satellit-tv og gratis WiFi. Der serveres en dejlig morgenbuffet dagligt. Personalet tilbyder hjælpsom og opmærksom service.
Funktionalitet:
bar
gratis WiFi
Konstantinoupolis Hotel
Placeringsikon

Zavitsianou 11, Korfu

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Fremragende beliggenhed. Budget mulighed i den gamle bydel. Tæt på butikker, cafeer, restauranter.
Det fremragende prisvenlige Konstantinoupolis Hotel ligger i centrum af Korfu by, omkring 10 minutters gang fra den berømte Spianada-plads og mindre end 20 minutters gang fra stranden.

Hotellet ligger i en historisk bygning fra det 19. århundrede og tilbyder fremragende havudsigt. Samtlige værelser har aircondition, fladskærms-tv, minikøleskab, gratis WiFi.

Der er en bar på stedet, og roomservice er tilgængelig 24 timer i døgnet. Der ligger adskillige lokale caféer og restauranter i nærheden.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel