Company Bar

Company Bar

Kælderbar for den mandige skare.

The Company Bar

Placeringsikon

28 Richmond St, Manchester, Storbritannien, M1 3NB

Populær kælderbar kun for mænd beliggende lige uden for Manchesters centrale homoseksuelle distrikt.

Company Bar har et begrænset, mørkt rum, der besøges af læder- og fetishmængden. Et sted at blive set og nyde happy hour drinks, der fortsætter langt ud på aftenen.
Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Company Bar
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 31 stemmer

S
Simon

16-Jul-2020

Strålende

Meget venlig bar god atmosfære.
A
Andy

27-Oct-2019

Sjov sjov sjov.

Fantastisk sted at hænge ud kun med mænd, god sexet stemning, på min aften derude var der et par mænd i læder, men mest i Jean's, dejligt mørkt område bagerst i baren, hvis man føler sig frisk, temmelig mørk indeni, men alt dette tilføjer til sin mandige charme. Meget venligt personale, altid et must på min nat i Manchester.
B
Brian

16-Jun-2019

Ulykkelig ☹️

Klokken 5 i morges blev jeg nægtet adgang til firmabaren, da fyren på døren fortalte mig, at udlejeren havde ringet til sidste ordre en time før, da det havde været stille, stod jeg på gadehjørnet og så dørmanden lukke alle slags ind. Jeg var rejst hele vejen fra Leeds til Manchester for en aften i byen, jeg var ikke fuld, da jeg kun havde drukket 2 drinks, og så måtte jeg vente til kl. 6.30 for at få min træner tilbage til Leeds, og i den halvanden time blev jeg opsøgt. to gange for stoffer følte jeg mig utryg i Manchesters gader aldrig igen vil jeg besøge Manchester eller firmabaren
G
Geoff

21-Oct-2016

Dejlig bar

Dette er et dejligt sted kun for mænd. Din mands type bar. Personalet er så søde, at det er virkelig nemt at slappe af og slappe af med ligesindede maskuline mænd. Jeg elsker det virkelig.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.