Super paradisstrand Mykonos

Super paradis strand

Super Paradise Beach

Placeringsikon

Mykonos, Grækenland

Super paradisstrand Mykonos

For mange år siden var Super Paradise næsten udelukkende en homoseksuel strand. I dag er stranden enormt populær blandt både homoseksuelle og lige solbadere og strandklubber. Det har bestemt en livlig stemning og har travlt hver dag om sommeren.

Den højre side af stranden (hvis du vender ud mod havet) er den homoseksuelle sektion tæt på Jackie O' Beach Club. Området til venstre er domineret af Super Paradise Club. Dette bliver et festlokale fra omkring kl. 4 til sent hver aften. I midten er Pink Beach, en klassisk champagnebar, restaurant og strandklub.

Liggestole og parasoller er tilgængelige for leje, sammen med en "at sæde"-service er tilgængelig, der tilbyder (dyre) drinks og lette snacks. Ligesom Elia får Super Paradise travlt fra frokosttid.

Sådan kommer du til Super Paradise Beach


en køretur. Gå ud fra Mykonos by forbi lufthavnen. Stranden er skiltet. De sidste 2 km ned til stranden er meget stejle. Gratis parkering til rådighed.
b) Tag en bus fra hovedbusstationen i Mykonos by til Platis Gialos eller Ornos. Tag derefter en vandtaxi til Super Paradise.
Læs mere: Vandtaxier i Mykonos.

Funktionalitet:
bar
Beach
Musik
Restaurant
Sats Super paradis strand
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 6 stemmer

J
Jos

17-May-2022

Latterligt

E 120,00 for 2 solsenge i begyndelsen af ​​sæsonen og E 120,00 for de øvrige rækker. Hvor er det sjove tilbage med sådanne priser.
A
Andy

20-Jun-2019

Dejlig strand og gode faciliteter

Fordele: dejlige liggestole €40 for 2, naturskøn sandstrand selvom det er lidt shingley. Boardwalk tilgængelig. Gode ​​faciliteter, som nok er de bedst udviklede, udover Jacquie Os, Mixed crowd men ikke så mange homoseksuelle som Elia. Jetski, bananbåde, paragliding muligheder på stranden. Massage tilgængelig på stranden Ulemper: lille snoet vej, der er stejl mod stranden. pas på den uhøflige parkeringsassistent, hvor et drikkepenge på €5 (maks.) bør dække heldagsparkering (info er ikke almindeligt tilgængelig). stejlt fald i vand inden for 3 m fra kystlinjen
N
Neil

1-Jun-2016

Godt sted.

Var der 5/25/2016... Fantastisk tid, boede i Jackie-O området. Tjenesten var fantastisk. Hjemmesiden siger, at du kan gå dertil fra paradisstranden... INGEN måde! Vi tog bussen til paradise beach og måtte derefter tage en taxa til superparadisebeach. Det var 20 euro hver vej. Vi følte, det var det værd.
S
Scott

27-May-2016

Scott

Lej ikke en solstol fra Jackie O (yderst til højre på stranden). Det koster 20 euro pr stk!! På Pinky Beach, som er bogstaveligt talt 2 meter ved siden af, kan du få første række for 29 euro for TO stole eller anden række for 19 euro (igen for TO stole). Pinky havde også en trykknapservice (så ingen irriterende tjenerpersonale gik op og ned hele dagen). Det er en blandet skare, så det er ikke nødvendigt at være homoseksuelt område (i modsætning til Elia-stranden, hvor det betyder noget mere). Dette er en stenstrand med fantastisk vand, selvom det larmer i forhold til Elia. Fryser vand i slutningen af ​​maj.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel