STATION 2B - Midlertidigt lukket

STATION 2B - Midlertidigt lukket

STATION 2B - Temporarily closed

Placeringsikon

Pipinstraße 2, Köln, Tyskland, 50667

Stor homoseksuel krydstogtklub nær den gamle bydel i Köln. STATION 2B har en sikker frakkecheck, bar og dansegulv på hovedplanet og legeområder med private hytter og en stor labyrint nedenunder.

Påklædningskoder gælder på bestemte dage og på fester med temaer. Parfume, deodorant og flip-flops er ikke tilladt. Gratis kondomer og smøremiddel leveres.

Besøg STATION 2B's hjemmeside for detaljer om kommende begivenheder.

Nærmeste station: U: Heumarkt

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Musik
Afslappende hytter
Sats STATION 2B - Midlertidigt lukket
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 32 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

m
moscardini

11-Jul-2019

Ikke til sex

Beliggenhed: Det tog os omkring 15 minutter til fods fra byens centrum. Heumarkt stop. Type kundekreds: Fredag ​​den 5. juni 2019 var diskoteket fyldt til skaterfesten. Kunderne var mellem 25 og 45 år. Struktur: Ikke ny. I stueetagen diskotek og i kælderen cruising område. Rengøring: Tilstrækkelig. Priser: Ret høje, men kunderne får stillet et armbånd til rådighed, som de kan gå ud og vende tilbage med. Råd til kunder: Fra en bestemt time og frem flytter kunderne for det meste i kælderen. Råd til ledere: I er alle meget venlige og hjælpsomme. Tillykke.
N
Neil

20 Nov 2018

Altid tom

Ingen fyre går her længere. Det er altid dødt og tomt. Katastrofen i de Twisted Paul Mcnulty-nætter har dræbt Station 2B for altid. Tom, død, overpris og bedst undgået.
e
eric

11-Oct-2018

Tom klub

Altid tom, desværre.
a
aldo

1-Apr-2018

Meget blide ejere og bartender

Jeg, 68 år, dukker op for bare et par år siden uden at vide, hvor jeg førte hen; Jeg fik lov til ikke at klæde mig af, fik to vodkaer og overvejede de fem skønne mænd i 30'erne og 40'erne, der bevægede sig halvnøgne rundt; Jeg havde endda det indtryk, at tre af dem ikke kunne lide at have en nærmere kontakt med den beskedne resten af ​​min krop. Jeg var meget tilfreds med den afslappede generelle atmosfære, og jeg trådte selvfølgelig ikke ned til labyrinten og gik helt tilfreds. Klubben i sig selv er meget velholdt, ren, der er ingen aggressivitet eller noget som helst forstyrrende i luften, musik og lys er meget godt blandet og intelligent ikke imponerende. Hvis jeg havde haft mindst 30 år mindre, ville jeg kun tage dertil to gange om ugen, men nu, skulle jeg kun gå ud en gang om måneden, ville min destination være der. Selvfølgelig skal man på min alder lære at holde sine hænder inden for givne grænser, ikke at misunde, ikke at fortryde, ikke, lad os sige, være til irritation, den eneste måde ikke at samle dårlige souvenirs og forblive, som jeg, taknemmelig for den hyggelige aften.
M
M

10-Sep-2017

Ikke travlt, tilskuerne tiltalende ikke

To af os, sidst i 20'erne, kom her en fredag ​​aften i august omkring kl. 11 i håb om en interessant og udsvævende oplevelse. Det skulle ikke være. Stedet var ret tomt, og et par dusin mennesker herinde var for det meste i 40'erne/50'erne. Der var kun én anden fyr på vores alder. Nogle havde action i labyrintområdet i kælderen, og der var nogle, der gik rundt på kryds og tværs, men ikke vores type. Havde to drinks over 45 minutter og gik. (Ingen dækning, men minimum brugt indebærer to høje drinks eller mange øl...). Fik at vide, at det kun er travlt med yngre fyre på Sneaker Party-aftener. Barpersonalet er dog super venligt og sjovt, og døren/receptionspersonalet var imødekommende, selvom vi ikke talte tysk. (Der er nogle kommentarer andre steder om, at personalet var uvenligt over for ikke-tysktalende, hvilket slet ikke var tilfældet.)
e
eric

29 Aug 2017

13/08/2017

Skuffende, da det plejede at være fantastisk. Næsten tom (alt for stor til de få mennesker, der kommer, det ser ud til, at de alle er væk), ingen handling, bare at kigge. Ikke værd at gå tilbage
P
Peter

13-Jan-2017

bedste cruising

Hot crowd, venligt personale, største lokation ... og de bedste fester med eller uden fetich (afhængighed Berlin, twisted London, Sk8erboy ...) Meget spændende og travl nøgenfest ugentligt på torsdag!!
K
Knut

12-Jan-2017

Attraktiv menneskemængde

Har været der et par gange, haft det sjovt med attraktive mænd, publikum ser ud til at være den yngste af alle cruising-barer i Köln, tæt på Baustelle4u, barcelon og gentlebears.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.