Privilege Dance Bar

Privilege Dance Bar

Populær dansebar, der tiltrækker et ungt og trendy publikum.

Privilege Dance Bar

Placeringsikon

Carrer Bonaire 24, Sitges, Spanien, 8870

Privilege Dance Bar
Populær stilfuld homoseksuel dansebar, der tiltrækker et ungt publikum, der kan lide de lettere lyde fra retro disco blandet med Ibiza-stil dansespor.

Privilege har 3 barer og et relativt stort dansegulv (for Sitges), der har travlt fra midnat. Åben hver aften om sommeren. Beliggende lige nede på gaden fra Queenz.

Ugedag: 22:00 - 02:30

Weekend: 22 - 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
GoGo Show
Musik
Sats Privilege Dance Bar
4
Publikums vurdering

Baseret på 3 stemmer

L
Luis

24 Aug 2018

Privilege ... eller måske ikke?

I går var det Sitges byfest med arbejdsbål og en vidunderlig atmosfære! Eller det troede jeg i hvert fald. Omkring midnat, og stadigvæk begejstret for det vidunderlige arbejdsbrandshow, besluttede vi at tage en drink. Efter at have spurgt online, hvad der kunne være en dejlig bar, besluttede vi at prøve Privilege, da anmeldelserne synes at beskrive, at det ville være en god atmosfære. Da vi kom dertil stoppede vi på gaden (kun fodgængere) og kiggede indenfor for at tjekke baren, inden vi gik ind. Der gik ikke 1 minut (vi sagde næsten ikke et ord til hinanden) hører vi den formodede sikkerhed sige: “ du kan ikke stoppe her. Eller du går ind eller du går, men du kan ikke blive her”. Jeg troede, jeg ikke hørte godt, så jeg bad ham om at gentage. Og han gentager det straks, men denne gang med en truende tone og insisterer på, at vi ikke kunne være på gaden foran baren. Selvfølgelig tog vi afsted... men jeg undrer mig stadig over, hvordan Privilege bar har det privilegium at eje gaden i Sitges.
M
Mark

30-Jul-2017

Varm skare, gode drinks

Fantastisk klub at gentage besøg, god musik, bedste drinks, endda blandet publikum. Så nogle midaldrende, stilfulde lige indbydende par, der gerne ville have det sjovt, så det er ikke noget problem at feste i en homoklub. Lige klubber her er for 18-årige og kedelige.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.