Platja de l'Home Mort - homo-nudiststrand

Platja de l'Home Mort - homo-nudiststrand

Platja de l'Home Mort - gay nudist beach

Placeringsikon

Platja de l'Home Mort, Sitges, Spanien

Platja de l'Home Mort - homo-nudiststrand

På trods af at det er en god 45 minutters gang fra byen, er denne nudiststrand overraskende et populært valg. Dette kan til dels skyldes det skovklædte område bag stranden (på den anden side af jernbanelinjen), der kan være lige så travlt som selve stranden!

For at komme til Platja de l'Home Mort skal du gå (eller tage en taxa) til Club Atlantida. Fortsæt ad kyststien forbi den lige nudiststrand, hvorefter du kommer til den homoseksuelle nudiststrand.

Vær meget opmærksom på, at nogle dele af stien løber meget tæt på jernbanelinjen, og du fortsætter på egen risiko! Denne strand er for det meste småsten, så det anbefales at tage en oppustelig airbed.

Et begrænset antal liggestole og parasoller kan lejes, og der er en lille bar, der serverer (relativt dyre) drinks - så det er en god idé at pakke det, du tror, ​​du skal bruge til dagen.

Funktionalitet:
bar
Beach
Café
Sats Platja de l'Home Mort - homo-nudiststrand
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 34 stemmer

P
Pedro Gonzales

9 Nov 2023

Platja de l'home mort

Besøgte i september - absolut pakket håndklæde til håndklæde. Sidder på en stenstrand med bølger af tobaksrøg. Ingen taler med andre, der bare stirrer og kigger på mennesker/kroppen. Stranden er kontrolleret af et par mennesker, der ikke vil tøve med at komme ned og skrige af dig. De kører den overpris og lige så uvenlig bar. Hvorfor skulle nogen ønske at komme her? Bare tag en picnic og besøg de andre strande; Sitges-enden af ​​stranden før Platja de L'Home Mort er stille og behagelig, og du kan også solbade nøgen der, men du skal klatre ned ad stien iført sneakers. Der er også fantastiske strande længere mod nord efter Barcelona lige syd for Pol de Mar mellem Mataro og Blanes. Rent rent sand, gennemsigtigt vand, nem adgang. Denne del af kystlinjen er fuld af naturiststrande, som uden for sæsonen er dejlige.

S
S

13-Sep-2017

Næste strand langs er bedre

Du kommer først til stranden vist på billedet. Det er småsten og har næsten ingen på den. Gå yderligere 200 m (der er skilte) langs siden af ​​jernbanen mod tunnelerne. Denne næste strand har masser af sand, en anstændig bar, liggestole og parasoller til leje og MANGE flere homoseksuelle fyre. Tror den hedder Xingay strand. BTW-klubben Atlanta er brændt ned. Få legetøjstoget eller gå langs promenaden til slutningen (længst fra kirken ... drej til højre, hvis du ser på stranden). Hop over muren og følg kysten for at følge stien til og forbi club atlantida.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.