Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Playa del Bajo Negro

Placeringsikon

FV-1A Road, Corralejo, Fuerteventura, Spanien

Playa del Bajo Negro
Denne nudiststrand ligger inden for Corralejo National Park og har en imponerende, imponerende hvidt sand (trods navnet) og er omkring en halv kilometer lang.

Selvom beliggenheden er lidt landlig og afsides, er Playa del Bajo Negro et besøg værd, hvis du nyder at solbade nøgen, eller hvis du er til en eventyrlig ferie på Fuerteventura.
Funktionalitet:
Beach
Café
Sats Playa del Bajo Negro
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 15 stemmer

M
Ma

24-Oct-2021

Fantastisk med en gammel mand

Jeg var for første gang for et par dage siden. Jeg er 30 år gammel, og jeg kan godt lide modne mennesker, og jeg fandt meget at arbejde med her. På en dag 3 møder og det kunne have været mange flere. Fædrene er alle tilfredse ;-)
R
Ron

3-Feb-2018

Lille men vild

Beliggende ved Km13 på Road FV104, klittervejen, er det homoseksuelle sted nemt at finde, tjek nøgne fyre. Internationalt og lokalt publikum i blandede aldre fra 25 til 65. Lokalbefolkningen ankom senere. Nogle buske for at have stille tid ;-) . Venligst gutter, hold stedet rent og nyd det. Pas på under svømning, dette er hav med strømme og lavasten, der gør ondt.
Y
Yo

2 Aug 2017

Nyt mødested

Dette vejnavn er blevet ændret. FV01 Km22 er nu FV104 Km13 ... du vil se klitter og klippebassiner, det er der, du vil hen. Du kan også finde en strandkiosk med et homoflag for at sikre, at du er det rigtige sted
H
Hans

14-Jun-2015

Meget fjerntliggende, du har brug for en udlejningsbil

Gay-stranden er meget langt fra Corralejo, du har virkelig brug for en lejebil eller en lang gåtur fra busstoppestedet. Meget stille, da vi kun var omkring 10 mand på stranden. Ikke meget "action", godt hvis du har lyst til ældre mænd er det OK. For os ikke stedet at være! Første og sidste gang på Fuerteventura. Næste gang Playa del Ingles langt meget bedre.
J
Javier

23-May-2015

Blandede fældninger

Først og fremmest er stranden ikke korrekt placeret på kortet. Den korrekte adresse er km 22 af FV-1-vejen til Corralejo. Når du har parkeret bilen på den ene side af vejen, skal du gå op af klitterne til stranden, og du finder det rigtige sted. Efter at have sagt dette, må jeg advare om, at stedet er blæsende og sandet, så vær forberedt på at ende med at blive fyldt med ørkensand overalt. Selvom jeg kom kl. XNUMX og fandt interessante mænd der, er der mange turister, der slentrer i klitterne, så privatlivets fred er ret usandsynligt.
M
Michael

4 Dec 2013

Smukt sted at være.

Et godt sted at hænge ud og sejle. Mændene er lidt ældre, men nogle af dem er hotte.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.