Paradise

Paradise

Den eneste gay sauna i byen.

Paradise

Placeringsikon

Allenby 75, Tel Aviv, israel

Populær gay-sauna med hyggelige rammer for alle mænd. Faciliteter inkluderer jacuzzi, tyrkisk bad, tør sauna, afslapningsområde, bar, opholdsstue, private værelser med tv, internetadgang.

Saunaen er vært for regelmæssige temaarrangementer såsom Foam Party og klubaftener med DJ og dansere. Beliggende i byens centrum.
Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Mørkt rum
Internetadgang
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Paradise
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 51 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

А
Александр Прилук

18-Mar-2024

Моё мнение о сауне

Jeg anbefaler Paradise sauna til alle. Da jeg har besøgt saunaen i 15 år. Hjemlig atmosfære, venlige besøgende, respekt for hinanden. Fantastiske fyre, der arbejder i saunaen. Fremragende hjemligt miljø.

K
Kaiser

9 Nov 2021

Godt nok

Fantastisk lille sted. En god aldersgruppe. Finder normalt nogen at have det sjovt med. Hvis der ikke er nogen, der er attraktive, så gå bare i mørkerummet. De ser alle godt ud der. Ikke en posør sted langt de fleste leder efter sex. Paraften er lidt mærkelig. Nogle single piger. Mange fyre følger efter kvinderne, hvilket er lidt pinligt. Det gør det svært at blive intim med kvinderne. Hvis gardinet er lukket, så tag det tip, vi ikke vil have dig til at se.
M
Maciej

28-Apr-2020

Macintosh

Jeg var der i oktober 2019 to gange. Der var mildt sagt travlt. Første gang jeg besøgte havde jeg en vidunderlig tid med en muskelfyr, jeg lige har mødt der, og vi klikkede ret godt. Det viste sig næsten at være en date. Lidt ærgerligt, jeg var der kun et par dage :/ Nå, ejeren var sød, og det var rart at snakke med ham. Hele stedet er ikke det største. Jacuzzi var temmelig cool med fantastisk vand, tør sauna kunne være en smule varmere og dampsauna havde ikke nok damp og kunne være en smule mere renere. Jeg elskede sengen i baren. når det kommer til mørke rum, ikke min favorit, var ét sted med madrasser på gulvet og porno-tv. Meget lille område, den anden var ligesom køjesenge i det andet rum, hvor det var svært at gøre handling og uden ordentlige gloryholes, som jeg kan lide, så jeg brugte det ikke så meget. Samlet set vil jeg give stedet 6/10 for det venlige publikum og jacuzzien. Btw mest modne fyre der.
M
Matthew

2-Jul-2019

Havde en god tid

Havde en god tid i denne sauna. Jeg forstår aldrig, hvorfor folk kommenterer personalet - bortset fra at lade mig komme ind, interagerer jeg ikke så meget med dem. Men personalet her var alle opmærksomme og dejlige, så ikke noget problem i denne afdeling. Faciliteterne var så rene, som man kunne forvente, og jeg havde ikke nogen fornemmelse af, at de overhovedet var forældede. Publikum var blandet afhængigt af tidspunktet på dagen. Vi gik en eftermiddag, hvor det var mere ældre lokale fyre, men de var alle super venlige og sjove. Senere på aftenen syntes der at være flere turister og par på udkig efter noget sjov. Samlet set vil jeg bedømme denne sauna og besøge igen!
D
Daniel

27 Nov 2017

Mere end godt!

Før rejsen havde et kig på anmeldelser og virkede ikke særlig godt. Det kommer vel an på folks humør. Jeg havde en meget god tid, Adi i baren er fantastisk, faciliteterne rene og acceptable, temperaturen i vandet er varm. Ikke dyr. Kommer helt sikkert tilbage. Gik i mange saunaer før, og den ene er måske ikke den bedste, men det er mere end nok. Håber jeg kunne have hjulpet nogen. Forresten gik jeg fra kl. 2 til den afsluttende kl. 5. Der er også rygeområde, hvilket for mig var fantastisk.
R
Robertson

11-Sep-2017

Hr. Roberts

Du har det fantastisk, mange par kan lide at have trekanter og masser af vilde handlinger med 2 eller flere bedre partier i vundet værelse på bryllupsmiddag, deres er et par, der lukker masser ind, så hans kone har masser af valg.
R
Ralph

16-Mar-2017

For moden

Jeg gik i begge saunaer, og det er denne, jeg gik tilbage til. Det er lille, men jeg fandt dette lokale at foretrække, hvis du er over 30 år og ikke bor i et fitnesscenter. Det henvender sig virkelig til en moden skare, men er bestemt aktiv. Personalet var fint og holdt bestemt stedet rent. Tjek for tider, rabatter og særlige dage.
M
Marcel

21 Nov 2016

Paradis. .

Det er virkelig et paradis denne sauna, men kun for ejeren af ​​den. Det er en tom, overpris, beskidt og forsømt med næsten ingen besøgende. Personalet er yderst uvenligt.
D
Dori

1-Mar-2017

Fantastisk sauna

Paradise er en fantastisk sauna. Bedre end City. Masser af hot action. Hvis du ser Skornick, tag ham med. Han bliver vild med unge hunks, gør vi ikke alle sammen? Dori, Ramat Gan
M
Marcel

21 Nov 2016

en skam

Sikke en skam for Tel Aviv dette beskidte sted. Meget uvenlig personale; næsten ingen besøgende. UNDGÅ DETTE STED, OG GÅ TIL DEN SAUNA, DER BLEV ÅBNET FOR FOR NYLIG.
A
Aharon

19 Nov 2015

Kunne være bedre, kunne være værre

Dette er de ældste fungerende saunaer i Tel Aviv i dag. Det har helt sikkert set bedre dage. I mange år var den næsten alene i det homoseksuelle saunaområde i hele landet. For nylig er der åbnet en ny sauna i en anden del af Tel Aviv, og mange mennesker har forladt denne for den nye. Som med de fleste steder vil dit indtryk af saunaen være afhængig af din egen smag og klientellet der, når du besøger. Hvis du leder efter yngre fyre, bør du nok gå glip af denne til fordel for den nyere, men hvis du kan lide midaldrende til ældre fyre, så bør du nyde denne. Det er billigere at komme ind, og der er ingen tidsbegrænsning ud over åbningstiden her, kaffe og snacks er til rådighed samt en fuld bar, men alkohol kan være dyrt. Der er et ægte forsøg på at holde det rent, men det afhænger til en vis grad af folk der. Personalet er venligt og hjælpsomt.
T
Tim

12-Jul-2014

Godt sted, men lille

Vi (26-29 år gamle par) nød at besøge saunaen, da vi var i Tel Aviv. Torsdag var nøgen dag, det var super! :) Der var mange venlige yngre fyre. :) og selvfølgelig nogle flirtende gamle også.. :S Men stedet har en meget god atmosfære.. :) vi kunne danse nøgen i baren, sidde i jacuzzien, hygge os i dampsaunaen med en perfekt kropsfyr, og også en sort fyr. :)
i
ilan

30-Jan-2014

Bliv væk

Beskidt, lille, ildelugtende, uvenlig... og dyr!! for kun at nævne nogle få karakteristika ved dette pinlige beskidte fangehul. Er der nogen, der vil redde det biseksuelle og homoseksuelle samfunds nåde og åbne et alternativt mødested, der ligner andre storbyer i verden?!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel