Ibiza gay strand

Playa Es Cavallet

Ibizas berømte homoseksuelle strand.

Playa Es Cavallet

Placeringsikon

Playa Es Cavallet, Ibiza, Spanien

Ibiza gay strand

Officielt en nudiststrand får denne sandstrand Playa Es Cavallet strand travlt omkring middagstid med en festatmosfære, der sparker ind fra omkring kl. 4 foran restauranten.

Masser af liggestole og parasoller kan lejes, og en 'at seat'-drinks- og snackservice leveres af Chiringay. Umiddelbart bag stranden er der buskede klitter, der er populære sejlture i sig selv.

Der er to måder at komme til Es Cavallet på: Kør. parkering kan være et problem i højsæsonen, så kom ikke for sent. Eller tag en bus fra Ibiza by. Tidligere var det muligt at tage båden fra Figueretas Strand, men denne service er ikke længere tilgængelig.

Højsæsonen er juli og august. Imidlertid er juni, september og begyndelsen af ​​oktober gode måneder at besøge med masser af solskin og en meget mere afslappet og afslappet stemning, og stranden tiltrækker stadig hundreder af homoseksuelle solbadere.

Funktionalitet:
Beach
Sats Playa Es Cavallet
4.1
Publikums vurdering

Baseret på 26 stemmer

D
Dragan

29-Jun-2019

Spild ikke din tid

Stranden er svær at finde, og du skal gå 15 minutter på sendevejen! Med bil finder du ikke en parkeringsplads. Spild ikke din tid, der er ingenting! Restoran er for dyrt, og du får ikke liggestole, hvis du kommer efter 12! Ibiza er homoseksuel venlig, men homoseksuel strand ikke. Gå ikke dertil, hvis du forventer en dejlig og afslappende ferie.
J
Jamie

18-Apr-2015

Bedste homoseksuelle strand i Med

Min partner og jeg har taget til Cavallet-stranden næsten hvert år i det sidste årti. Det er bestemt vores foretrukne homoseksuelle strandoplevelse i Middelhavet - måske endnu bedre i de seneste år, da den ikke er helt så pakket, som den var tidligere. Stranden er ikke så nem at komme til (sammenlignet med homoområdet i f.eks. Sitges eller Barcelona). Du har virkelig brug for en scooter eller lejebil, og som det står ovenfor, hvis du ankommer for sent (f.eks. efter kl. 2), kan du finde parkering lidt af en udfordring. Men selve stranden er virkelig meget flot, og at have en doven frokost på (den ikke billige) Chiringay er næsten et homoseksuelt ritual. Sid ikke for tæt på restauranten, hvis du ikke er typen, der kan lide et par funky beats, når slutningen af ​​dagen nærmer sig. Endelig er der selvfølgelig klitterne. Altid værd at udforske!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel