Elia Beach fra Greco Philia Suites

Elia Beach

Mykonos' mest berømte homoseksuelle strand.

Elia Beach

Placeringsikon

Elia, Mykonos, Grækenland

Elia Beach fra Greco Philia Suites

En af de største strande på Mykonos og den mest bøssepopulære, Elia Beach er godt administreret med mange solsenge og nuancer til leje af god kvalitet.

I højre ende (forudsat at du vender mod havet), er der et regnbueflag. Området mellem vandsportsudlejningsafdelingen og flaget bliver mere og mere homo-populært. Sandkvaliteten over og under vandlinjen er bedst i dette område.

Ud over det stenede bjerg mod slutningen (ud over regnbueflagget) er en anden strand, der næsten er fuldstændig homoseksuel med en vis nudisme. Længere bagved er en meget mindre sandbugt, der for det meste er besat af homoseksuelle nøgen solbadere.

Liggestole og parasoller kan lejes. Kunder kan forvente effektive drikkevarer og madbordsservice. Et udvalg af sandwich, pizzaer, pasta, salater tilberedes på bestilling i nærheden Arte & Mare Resort restaurant og, sammen med alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, leveret af løbere til din seng.

At købe mad og drikke fra strandpersonalet er en fantastisk måde at sikre reservationer på liggestole i første række til den følgende dag. Der er også en fremragende strandrestaurant midt på hovedstranden, der serverer forskellige fisk- og kødretter.

Hverken valgmuligheden at sidde eller spise middag er billig. Så tag dit eget vand, cigaretter osv. Men vores strandvagt (Erick) var en bronzeret, glat talende græsk hunk, der fik os til at bestille fra sin menu hver time eller deromkring.

Elia Beach er generelt stille om morgenen med folk, der ankommer omkring frokosttid og forlader om aftenen. Efter kl. 5 bliver det stenede område ud over strandene meget hårdt. Det eneste privatliv er bag stenvægge, og selv da tager du bestemt chancer med de usædvanligt stikkende buske, der dækker klipperne.

Sådan kommer du til Elia Beach


a) Lej en bil og kør. Der er en parkeringsplads ved stranden. Du kan køre gennem den asfalterede parkeringsplads og dreje til højre til en uformel parkeringsplads, der løber langs bagsiden af ​​stranden. Vi synes at køre er den bedste mulighed, hvis du er i en gruppe og planlægger at besøge Elia de fleste dage.
b) Tag en bus fra den nordlige busstation (tæt på den gamle havns færgekaj), busser afgår med jævne mellemrum fra kl. 11 - tjek på stationen for den aktuelle køreplan.
c) Tag en bus fra den sydlige busstation til Plato Yailos, tag derefter en vandtaxi til Elia.

Læs mere: Vandtaxier i Mykonos.

Funktionalitet:
Beach
Restaurant
Sats Elia Beach
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 46 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

P
Pieter

6-Jul-2021

Rigtig dårligt

Rigtig dårligt. Arrogante og værste drinks nogensinde. Virkelig ikke pengene værd. Jeg var chokeret. Stranden er smuk, men tjenesten er absolut grusom.
R
Roland

26-Jul-2020

Du troede der kun var Mykonos? Godt.

Homoseksuelle amerikanere bør fortsætte med at tage til overvurderede Mykonos, så de ikke generer homoseksuelle euros, der har fundet andre muligheder på andre øer...
W
William

21 Aug 2019

Latterligt dyrt

40€ pr. seng, så vi gik andre steder hen.
R
Ryan

22-Sep-2018

Fantastisk oplevelse og fantastisk strand!

Besøgte stranden, og det er omkring €20 euro for en seng og paraply. Når man rejser alene, var det ret nemt at få bussen fra den gamle havn (ca. 2 euro én vej) og solbade nøgen og svømme nøgen. Stierne på bakken er åbne og du ser alt, nyder eller deltager du lever kun én gang. Vand er krystalklart med få eller ingen bølger. Anbefal at tage en stor flaske vand og cigaretter med dig og mad, hvis du ikke vil betale €14 euro for et måltid. Mykonosbusschedule.com vil give dig en god tidsplan for busserne og sidste bus kører tilbage til Mykonos by omkring 7:30... også busstoppestedet er en gåtur ud til vejen. Se efter folk, der samles, det er ikke i nærheden af ​​indgangen. Massage er tilgængelig på stranden omkring €1 euro pr. min.
B
Brett

7-Jun-2018

Stole koster 80 EUR, ikke engang tæt på at være det værd.

Stole er 30 EUR plus du er forpligtet til at købe en obligatorisk 50 EUR i mad, hvilket gør stolene effektivt 80 EUR. Vi ønskede at nyde her, men den pris er skandaløs, så vi bestod. Stolene var kun 15% fyldte på det tidspunkt, det så ud til, at sælgeren var ligeglad.
A
Alan

28 Aug 2017

Fantastisk strand med stort homoseksuelt publikum

Dejlig strand på sydsiden af ​​Mykonos. Gay-området er yderst til højre, hvis du står over for vandet. Lej en loungestol for 15€ pr. dag. Meget behagelig. Mad og drikkevarer bliver leveret til din stol. Stolene er nye. Rimelige priser. Parkering er gratis. Du kan også ligge på sandet gratis. Vandet er køligt, men du kan svømme. Ingen fisk, klart vand, sandbund. Det blæser til tider. Nogle vandaktiviteter, men dette er ikke populært. Bemærk: medbring eget håndklæde og vand.
V
Viktor

11 Aug 2017

En reel for forskellige homoseksuelle

Jeg havde været hos Elia for 7 år siden, og nu er det et mere interessant sted for ferie. For det første blev solsenge mere bekvemme, folk yngre og mere mode. Selvfølgelig betaler du 15 euro for solseng, og i tre rækker foran havet får du en forpligtelse til at bestille mad/drikkevarer uden mulighed for at medbringe dine (nogen ignorerer det - nej se kæmpe for det). Men takket være disse regler og nye dyre solsenge får du flere interessante og lyse mennesker rundt, som nyder livet uden nogen restriktioner for familieopsparing. Hvis du ikke er enig, kan du altid gå til ledige steder og ikke se andet end hinanden eller kede et andet par. For det andet er der cruising i klipper indtil nu på trods af Grinder og etc. Du ser en person og uden udtømmelig "sexting" går du til skjulte steder for rigtig sjov. Vi tager til Super Paradise for mangfoldighed, men besluttede, at det ville være overdrevet. Jeg anbefaler dette sted absolut, men i begyndelsen får du information om regler med mad/drikkevarer fra erfarne personer, som ikke må forveksles med...
P
Passeau

10-Jul-2017

På nous prend pour des vaches à lait

Fuyez.... du fric du fric du fric et on vous le fait sentir. 30 euro pour deux transats sales et on vous harcele sans arret pour consommer.que des vacances reposantes!!!! Je me demandais pourquoi il y avait moins de personnes qu avant mais maintenant je sais pourquoi.... Tout mykonos devient comme ca, triste realite
J
John

8-Jul-2017

Aldrig igen

Elia vil aldrig se os igen. 30 euro for 2 liggestole. Fyrene, der driver stedet, opfører sig, som om det tilhører dem, og reserverer alle de bedste pladser med isspande til deres kammerater og jagter betalende kunder og får dem til at føle sig som fjols, hvis de ved et uheld sætter sig på en af ​​'deres' liggestole.
R
Ron

29 Nov 2016

Fantastisk strand, dårlig service

Mine venner og jeg er kommet til denne strand i 10 år. Stranden er så smuk, men desværre er den ødelagt af den dårlige service fra firmaet, der leverer stole og mad. Tjenerne er ligesom "flue" der forsøger at sælge dig mad og drikkevarer hele dagen lang. Som at være på et marked i Marokko uden charme...
A
Alex

29-Sep-2016

Fantastisk strand, dårlig service i den homoseksuelle restaurant

Elia strand er dejlig og krystalklar. Vandet er lidt koldt, men det er vidunderligt. Det stenede område (yderst til højre, når du ser havet) er mere som et krydstogtsted for ældre fyre. Det homoseksuelle område har dårlig service, da de beder dig om at betale 25 euro for solsenge plus tvinge dig til at bestille mad og drikkevarer (!), og deres kvalitet er slet ikke god. Også tjenerne (de er albanere, ikke grækere, som nogen nævnte her) er lidt uhøflige (måden, de fortalte os, at du skulle betale på var akavet) og ikke villige til at hjælpe dig... Jeg vil sige, at de mest var interesserede i enten flirte med piger eller suge til sig af gamle rige fyre (som bestiller meget og giver dem tips). Jeg vil foreslå, at du sidder på dit håndklæde og måske medbringer en paraply, sparer dine hårdtarbejdende penge, som kunne bruges på bedre tjenester! PS: Der er ikke noget toilet!
S
Scott

29-May-2016

Service i homoseksuel ende er ikke så god

Den homoseksuelle ende af stranden (yderst til højre, når man ser på vandet) har desværre den dårligste service. Så i stedet for at betale for solsengene kunne du bare sidde på dit eget håndklæde (det gør masser af mennesker). Sparer de ledsagere, der kræver, at du bliver ved med at bestille hele dagen, selvom du allerede har betalt 25 euro for 2 senge! (Vi havde en ledsager, der fik en forkert ordre og derefter ville have os til at betale for den alligevel?!). Betjeningen i området lige foran restauranten eller sektionen lige til højre er venligere. Selve stranden er guddommelig, så du må ikke føle, at du skal slippe en masse penge for at nyde den.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel