El Gato Lounge

El Gato Lounge

Gay-populær bar & hangout ved stranden med tidligt aftenmængde.

El Gato Lounge

Placeringsikon

1 Paseo Maritimo, Torremolinos, Spanien, 29620

El Gato Lounge

Et af Torremolinos' mest populære tilholdssteder med den tidlige aften og den homoseksuelle strandmængde. Beliggende lige foran den homoseksuelle del af Beirola Beach, omkring 10 minutters gang fra La Nogalera homoseksuelle landsby.

El Gato Lounge serverer en fremragende menu med traditionelle andalusiske retter, salater, bagetter, pastaer på den smukke terrasse på gågaden ved strandpromenaden.

Venligt personale og normalt pakket. Gratis WiFi.

El Gato åbnede for nylig en anden restaurant på Calle Casablanca 27. Åbent 1-5 søndag til torsdag, og 1-11 fredag ​​og lørdag.

Mon:17: 30 - 22: 30

Tir:17: 30 - 22: 30

Ons: Lukket

Tor:17: 30 - 22: 30

fre:17: 30 - 22: 30

Sat:17: 30 - 22: 30

Sol:17: 30 - 22: 30

Funktionalitet:
Beach
Café
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Solterrasse
Sats El Gato Lounge
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 32 stemmer

P
Pentman

9 Dec 2019

Ikke bøsse længere

Jeg anmeldte også på Tripadvisor og blev afvist for at sige, at det var en homoseksuel bar. Jeg advarede dette websted om deres svar. Penge taler åbenbart mere end homoseksuelle meninger. Undgå
P
Pentman

9-Oct-2019

Godt sted, men ikke homoseksuel

Jeg anmeldte på Tripadvisor, at stedet skuffende manglede homoseksuelle kunder sammenlignet med tidligere besøg. Det svarede, at det ikke var reklame for homoseksuelle spillesteder, så det burde egentlig ikke være med her. Det er dog en god placering.
N
Nick

26-Jul-2019

Godt sted

Havde middag. Vi bestilte tapas, som smagte rigtig godt. Personalet er venligt og serviceminded. Hyggeligt sted lige ud til stranden.
R
Ray

19 Aug 2017

God mad, gode drinks og venligt personale

Vi spiste en sen frokost der og gik tilbage til drinks næste dag. Det meste af den mad, der serveres på den gade, er ikke fantastisk. Det er turistmad. Men El Gato er anderledes. Det er meget godt!
J
Jason

10 Dec 2016

Fantastisk til frokost

En munter café, hvor spisende gæster vil kæmpe for at vælge blot én af de lokkende tilberedte frokoster, der tilbydes – der er brioche fransk toast, sprød confiteret andehash og endda boble og knirke. Friske råvarer af høj kvalitet og rigelige portioner retfærdiggør prissætningen, og opmærksomhed på detaljer er et stærkt punkt - pas på postevand med agurk. Et udvalg af kunstfærdige magasiner og et supersjælfuldt soundtrack gør det alt for nemt at tilbringe hele dagen her.
S
Sean

10-Jun-2016

Vidunderlig beliggenhed, men afsides personale

Dette er et fantastisk sted, virkelig smukt. Personalet er dog meget afskrækkende. De er snobbede og grænseoverskridende uhøflige..... de er bestemt ikke opmærksomme på kunderne.
J
Jason

3 Nov 2016

Venlig service, god mad

Et af mine foretrukne steder at tage hen i Torremolinos! Placeringen er fantastisk, og dekorationen er fantastisk! Meget sjove vibes! God tapas og vin til korrekte priser! godt udvalg af klassiske og knap så klassiske tapas - bestiller brødet med tomater og brød med ægte iberico skinke og ost (begge godt) dejligt sprødt brød og jeg havde frikadeller (meget gode) og krydrede pølser (chorizo ​​- ikke krydret, men lækkert) ansjoser i eddike (boquerones), som var meget delikat, spansk tortilla (ok) blæksprutte (rigtig god, men bed om aioli ved siden af) - den samlede regning var 48 euro - et godt køb efter Torremolinos standarder, og vi nød så meget har reserveret til at vende tilbage fredag (vil prøve blæksprutten). Alt i alt et rigtig godt måltid god service og gode rammer.
O
Oxy

21-May-2016

Fantastisk sted

En af de bedste restauranter i Torremolinos, god mad og venlige tjenere. Bedste hamburger, jeg har prøvet i årevis, kraftfuld og ren Margarita-cocktail.
m
marco

16-May-2014

fantastisk mad

Meget venligt sted, god mad. Helt pakket under middagstiden om natten.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.