DEPOT Milano

DEPOT Milano

Mørk og fuld. En af Milanos bedste krydstogtklubber.

DEPOT Milano

Placeringsikon

Via Valtorta 19, Milan, Italiensk vin, 20127

Gay fetish & krydstogtklub og læderbar, der er designet til at være mørk og rå, med forskellige temaaftener, herunder Naked Party, Open Cruising og Bi Night - tjek hjemmesiden for den aktuelle dagsorden.

DEPOT accepterer ikke ANDDOS-kort - de har deres eget medlemskab. Medbring et gyldigt billed-id.

Hverdag: 10:3 - 4:XNUMX/XNUMX:XNUMX

Weekend: 10-3

Nærmeste station: nougat

Funktionalitet:
Kun voksne
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Afslappende hytter
Sats DEPOT Milano
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 69 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

D
Diogo

23-Jul-2022

Dejlig cruise bar

Fyrene i receptionen var venlige nok til at forklare hele medlemskabet. De tog betalt for det og indrejsen. For 10€ havde jeg forventet, at der skulle være mindst én drink, men det gjorde det ikke. Drengen i baren var super venlig og sød. Alt i alt er det et rigtig dejligt sted at have det sjovt om aftenen ;)
a
andrea

21-Jan-2022

evviva la sicurezza

Jeg gik to gange, altid for no-id nat. Aldrig fuld, men hvis du vil spille spil, mangler der slet ikke muligheder. Jeg var dog forbløffet over, at alle, og jeg mener alle, ville spille og faktisk spillede uden kondom. Jeg har ikke gjort noget, da jeg ikke har sex uden beskyttelse, men det lader til, at Depot-klientellet er ligeglad. Advaret...
M
Mark

7-Oct-2019

Forskellige medlemskort kaldet KEY WE ikke ARCO

ARCO medlemskort til rejsende bør koste 5E Illuminate & Royal hammam har kun 17E Metro sauna har 5E traveler'sCard. ⭐Men Depot har et andet kort kaldet KEY WE koster 5E + Entré =20E italienske svindlere
M
Massexo

20-Apr-2017

Bisex nat

Muy aburrido. La mitad de los hombres iban con todo su ropa puesta y nadie 100% desnudo. No hay ningún lugar seguro para poner cosas de valor - llaves ID, dinero. Ningun "låsekasse". Ningún sitio para lavarse ni ducharse. Poca imaginación. Toda la imaginación en su hjemmeside. La realidad no llega ni cerca. Una pérdida de tiempo total. Salí después de 30 minutter.
D
Devious

29-Mar-2017

Kom klar til at spille

Første gang i Milano og jeg hørte om deres aftenfester. Jeg besluttede at tjekke Naked Party ud og blev overhovedet ikke skuffet. Selvom det ikke var pakket, var det ikke kedeligt. Inden for få minutter efter at jeg var blevet nøgen og vandrede i den mørke kælderlabyrint, blev jeg overvældet af muligheder. Jeg blev ikke skuffet og havde mulighed for at møde nogle af de sødeste, mest passionerede mænd den aften. 2 tommelfingre op og et overanstrengt taknemmeligt andet vedhæng siger YESSSSSS for Depot! Kom med en god attitude og sjov er helt sikkert at følge. Yngre fyre; ældre (med fantastiske kroppe).
k
khan

16-Sep-2015

mange gamle mennesker

Jeg har været der 2 gange. og de fleste mennesker er over 60++. så jeg kan ikke anbefale
S
Sam

6-Jan-2014

Mørkt og cruisy.

Mørkt og krydsende sted. Ikke for sarte sjæle. Depot er let at finde - kun 5 minutters gang fra metroen (linje 1).

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.