MØRK Sitges Bar (DSB) - LUKKET

MØRK Sitges Bar (DSB) - LUKKET

DARK Sitges Bar (DSB) - CLOSED

Placeringsikon

Carrer Bonaire 14, Sitges, Spanien, 8870

Maj 2022: Dette spillested er blevet meldt lukket.

Sitges' populære krydstogtklub uden begrænsninger med regelmæssige live stripshows.

DARK Sitges har en fuld bar, en lille scene og et mørkt rum bagtil, der inkluderer et sejl. Tiltrækker flere kunder efter midnat. Barpersonale er ret generøse med de gratis skud.

Regelmæssige temaaftener med særlige shows - tjek deres hjemmeside eller Facebook-side for detaljer. Beliggende ved siden af ​​Organic Club.

Ugedag: 22:00 - 03:00

Weekend: 22 - 00

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats MØRK Sitges Bar (DSB) - LUKKET
4.4
Publikums vurdering

Baseret på 5 stemmer

A
Asian

14-Jul-2017

Chefen er venlig og en sjov fyr

Jeg gik der onsdag aften, publikum startede efter midnat, et hyggeligt miljø. Chefen var underholdende, og han gav mig et gratis adgangskort til Zona X. Jeg var den eneste asiat den aften. Jeg vil besøge igen når tilbage til sitges i fremtiden
R
Robbie

23-Sep-2015

Øjenåbning!

Besøgte Dark Bar Sitges to gange under den seneste weekendophold for homoseksuelle polterabender. Første gang ankom vi lidt for tidligt (omkring kl. 11). Kun et par kunder, der nyder en drink og en meget venlig barmand i undertøj, som gladeligt gav os alle en gratis chance. Vores andet besøg lørdag aften var langt mere interessant. Baren var ret travl, og ledelsen havde venligt lagt på en "mandsbuffet", som sad nøgen på disken og tilbød sig selv som hors-d'oeuvre. Det mørke rum på bagsiden var allerede optaget, og mens vi tog afsted med beskedenhed stadig for det meste intakt, er jeg ret sikker på, at enhver, der leder efter sjov, vil finde det her.
D
David

17-Jan-2016

Mand buffet

Hvad mener anmelderen ovenfor med en mandebuffet? Lyder fedt!!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.