Crisco Club

Crisco Club

Firenze's længst kørende gay cruise club og festlokale.

Crisco Club

Placeringsikon

Via Sant'Egidio 43R, Florence, Italien, 50122

Crisco Club
Populær, langvarig gay-krydstogt- og fetishklub i Firenze, der har arbejdet i 20 år.

Uden for cruising timer og i weekenden er Crisco Club en lige venlig natklub med DJ, der spiller electro / house / techno musik. De homoseksuelle cruising-timer har forskellige temaaftener inklusive nøgen, undertøj osv.

Ugedag: 21:00 - 05:00

Weekend: 21 - 00

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats Crisco Club
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 40 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

F
French

16 Aug 2019

Dejlige aftener

Godt sted at møde homoseksuelle mennesker. Personalet er rart. Sexet sted. Ikke dyr
S
Sean

13 Nov 2018

Blandet oplevelse..

Hej gutter, jeg vil gerne dele min oplevelse om Crisco. Jeg var der i nov 2018. Først besøgte jeg dette sted på en hverdag. Skal bo personalet var meget rart og venligt. De havde virkelig nogle små sunde samtaler, som jeg virkelig nyder. Indgangen var 10 €, som inkluderede adgang og enhver drink efter vores valg. Desværre manglede publikum. Der var omkring 6 til 7 fyre indtil tidlig morgen, og det var kedeligt. De afspillede nogle videoer på storskærm. Jeg gik der igen i weekenden. Indgangen var 15€ igen med enhver gratis drink. Der var en nøgen danser på stangen. Og denne gang var publikum meget bedre. Det var en blandet skare. Det underjordiske mørke rum - Det var alt for mørkt, man ved ikke, hvem der går ind og ud. Det er svært at forstå eller nærme sig nogen. Der var få liderlige desperate fyre, der bogstaveligt talt hoppede på enhver, der kom ind... stedet var lidt beskidt (meget lidt). Jeg oplevede ikke nogen dårlig lugt. Mange hotte fyre var der, og der var en masse action. De fleste af fyrene talte ikke i baren eller på dansegulvet, men de nærmede sig i det mørke rum :-P. Der var ingen glidecreme eller kondomer nogen steder... mange fyre gjorde det bb, hvilket var skræmmende...Samlet set ikke en dårlig oplevelse.
R
Rick

30-Jan-2018

Lyssky forretningspraksis

Klubben var fin. De opkrævede mig 50 euro dækning, som inkluderede 1 drink. Der var kun 2 andre kunder der. Absolut ikke dækningen værd, især da lokalbefolkningen fortæller mig, at dækningen burde have været 10 euro. De vil helt sikkert drage fordel af udlændinge, der ikke ved, at klubben vil have få eller ingen andre kunder.
J
JC

11-Sep-2017

Fantastisk lille sted

Vi var der lørdag aften efter kl. Stedet summede. God musik med en DJ. Dejligt venligt personale. Det er 1 euro i, og det inkluderer en gratis drink. Labyrint område nedenunder. Mørkt og snusket og snusket og fantastisk! Bagsiden er med porno på skærmene. Rygning tilladt overalt! Dansere på baren stangdanser. Mødte nogle lokale og turister som mig selv. Gå sent, da jeg er sikker på, at det ikke har nogen atmosfære før midnat. Dame på døren meget hjælpsom med at prøve at få os en taxa hjem. Tak for en god aften Crisco. :-)
B
BRESCHI

1-Feb-2018

pris Crisco klub

159/5000 i forhold til Crisco-klubbens priser fredag ​​og lørdag, er entréprisen inklusive en drink 15 euro, i løbet af ugen 10 euro inklusive en drink. Klubben er stort set renoveret og er et historisk mødested i Firenze med internationale kunder .
M
Michael

5-Jun-2017

Florence Gays har brug for hjælp!

Hver bar i Firenze har brug for to ting: en kampagnechef for at få folk ind, og en måde at få folk til at tale på. Dette sted ville helt fungere, hvis nok mennesker gik og derefter faktisk interagerede. Til sidst spurgte jeg en italiener, hvorfor alle sad og ikke snakkede, og han sagde "Italienere taler ikke på homoseksuelle barer." Hvad er så meningen, siden krydstogtområdet heller ikke fandt sted? Jeg har været inde flere gange, og man ser folk, der går hurtigt, så mængden bliver aldrig større. Spar dine penge og gå til en af ​​de mange stilfulde aperitivos rundt omkring i byen.
g
giuseppe

18-Apr-2018

un buon cruising

il crisco e' un cruising non un bar per fare tante chiacchere e aperitivi e come cruising e' ottimo! facilmente raggiungibile. a buon prezzo e semper molto movimentato in tarda notte criscoen er en cruising ikke en bar til at lave masser af snak og aperitiffer, og hvordan man cruiser er fremragende! let tilgængelig. til en god pris og altid meget travlt sent om aftenen
D
David

8-May-2017

Forfærdeligt sted. Undgå for enhver pris.

Forfærdeligt beskidt sted. Vi forlod inden for 10 minutter efter ankomsten. Har været på mange homoseksuelle barer og klubber over hele verden, og dette var langt min værre oplevelse. Undgå.
E
Esdie

11-Mar-2017

Uklar prispolitik

Vi går ofte til klubber som disse i hele Europa, og denne har overrasket os på en dårlig måde. Vi fik at vide, at det var en gratis adgang, da vi gik ind, og de tog vores ID'er for at fotokopiere dem og fik os til at underskrive et dokument. Dette sted har to etager, og det er temmelig mørkt og beskidt. De få mennesker, der var derinde, var mærkelige og ejendommelige. Efter et par timer derinde besluttede vi at gå, da det var virkelig kedeligt og til vores overraskelse blev opkrævet 38€!!! Vi bad dem om at forklare, hvorfor de opkrævede det beløb, og de sagde, at dækningsgebyret var 14 € og klædeskabet 3 €, når der ikke var nogen skilte, der informerede om dette. Det var virkelig en forfærdelig oplevelse.
M
Mitch

26-Oct-2016

Kun mulighed for krydstogtbar lige i Firenze

Under vores tur til Firenze gik vi først til denne bar på en onsdag, da det var en normal krydstogtbar for mænd med en nøgen fest. Da vi kom tilbage i fredags, var der dog en slags fest med en DJ og mange kvinder ovenpå, men kælderens mørkekammer var stadig en aktiv krydstogtzone. Hvis der skal være denne blanding, synes jeg, at baren burde annoncere mere tydeligt hver aftens tema på deres hjemmeside eller facebookside. Mange fyre, der forventer den typiske europæiske krydstogtbar for mænd, er måske ikke komfortable med kun at finde kvinder der. Når det er sagt, er det stadig den eneste mulighed af denne slags lige i Firenze. På den mere traditionelle onsdag aften, vi gik, var det ikke så travlt, men nok fyre til at holde tingene interessante. Ingen klager over personalet - alle var perfekt venlige og hjælpsomme.
G
Greg

15-Jul-2015

Ok, men ikke meget overfyldt

Fantastisk sted, ret godt krydstogtområde. Det eneste var mangel på mennesker. Få var der, selvom det var august, så byen fuld af turister. Havde det dog sjovt, så slet ikke dårligt :)
S
Sam

28-Feb-2015

En anstændig oplevelse

Crisco Club er en af ​​de få muligheder, homoseksuelle rejsende har for en "homobar" i Firenze, og en af ​​kun et par "krydstogtsklubber". Jeg læste andre anmeldelser før jeg gik, og blev glædeligt overrasket. Jeg gik en fredag ​​aften, og ikke kun var klubben åben og "Kun mænd", men kl. 1 var der over 00 eller 20 mennesker, ikke inklusive DJ, danser og klubpersonale. Dette er en fredag ​​midt i vinteren (februar)! Jeg tror, ​​at andre anmeldere måske er gået ud kl. 30 eller kl. 9 og forventede, at det ville være travlt, men ligesom mange andre lande, bliver denne klub ikke travlt før efter midnat og faktisk ikke engang før kl. 00. Mest ældre herre 10+, men et par 00'ere og 1'ere i mængden. Tjek hjemmesiden eller Facebook-siden, før du går for at sikre, at de er åbne, og det er "Kun mænd". Nogle anmeldere bemærkede, at visse dage kunne det være en lige klub. Igen, da andre korrekturlæsere nævnte det, vil jeg tage fat på det kort, du får ved døren. Det er klart, at nogle måske ikke forstår, hvordan dette virker! Klubben giver dig et kort ved indgangen, som bartenderen bruger til at opgøre dine drinks, efterhånden som du bestiller dem. Dette er så du kan efterlade kontanter, telefon og andre værdigenstande sammen med din jakke, som klubben tjekker ved døren. Du betaler blot ved udgang. Dette er bare så du kan "nyde" oplevelsen uden at bekymre dig om nogen, der stjæler dine ting. Jeg betalte 00 euro ved døren og 40 euro for hver vodka tranebær (jeg havde 20, så det var yderligere 30 euro, da jeg gik). Slet ikke dyrt. Den er lille, så vær forberedt på det.
G
Greg

22 Aug 2014

endnu en skuffelse i Firenze

Man skulle tro, at Firenze om sommeren er fuld af mennesker, turister, er en sjov by. Man kan ikke tage mere fejl. Da jeg kom ind i klubben, var der bogstaveligt talt to andre fyre (undtagen fyren i baren). To andre dukkede op senere. Cruisingområdet er lille, men stadig større end danseområdet. Totalt spild af penge.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.