Charles Street Tap

Charles Street Tap

Charles Street Tap

Placeringsikon

8-9 Marineparade, Brighton, Storbritannien, BN2 1TA

Charles Street Tap
I dag: To pints of lager, en quiz og en væsentlig lasagne - Hver tirsdag
Nu åbnet igen. Denne berømte homoseksuelle bar og natklub er en af ​​de bedste i Brighton. Stueetagen er en strandbar og restaurant med en dejlig udendørs terrasse.

Om aftenen bliver Charles Street Tap en travl bar med sjove kabaretshows, live DJ og regelmæssige drinkstilbud. Happy hour på fredag ​​giver dig drikkevarer til halve priser, og det er altid pakket. Et godt sted at begynde din homoseksuelle aften i Brighton.

Ugedag: 10:00 - 03:00

Weekend: 10 - 00 / 02

Funktionalitet:
bar
Cabaret Show
Dancing
Musik
Restaurant
Sats Charles Street Tap
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 7 stemmer

N
Nigel

26-Feb-2022

Drikkevarer i dag

Besøgte i dag for drinks. Lidt travlt. Serveret af Bradley og Daniel. Fremragende. Ekstremt hårdtarbejdende barpersonale. Venlig og imødekommende. Fremragende service. Tak skal du have.
S
Sam

30-Mar-2019

Sam

Elsker dette sted, fantastisk personaleopmærksomhed, fantastisk weekend med høj energi-atmosfære (DJ'er, CABARET), med en langsommere mere afslappet og mere intim følelse i løbet af ugedagene. Serverer stor værdi for pengene mad, der ikke kan slås på LGBT+-scenen!
D
David

8-Apr-2018

Charles St er nu Charles Street Tap

2018-opdatering: Den største og uden tvivl den bedste homoseksuelle bar i Brighton er genåbnet efter en større renovering. Pladsen er nu større og kan rumme flere spisende og drikkende gæster. De serverer nu håndværksøl ud over en madmenu med god værdi. Det er en livlig og venlig bar, der tiltrækker alle aldre, med en blanding af homoseksuelle mænd og kvinder, plus nogle hetero venner. Det lille dansegulv til aftendans er bibeholdt. Det hævede siddeområde bagerst fungerer som en scene til ugentlige trækaftener eller andre begivenheder som bingoaftener. Det er dejligt at se dette populære spillested tilbage på sporet og stadig meget homoseksuelt.
R
Robbie

3-Apr-2017

Sødt personale, langsom service

Fyrene bag baren er søde, men de har brug for flere af dem. Vores gruppe på 4 gik ind for en drink fredag ​​aften omkring kl. Vi opgav at vente i baren efter omkring 9 minutter, gik op til Legends (som ganske vist havde færre kunder) og fik serveret med det samme.
J
James

17-Mar-2014

Gå på en søndag!

Meget lejrbar. Cabaret på en søndag med den dejlige Imelda er en fornøjelse - musik er fantastisk, og drikkevarer er overkommelige, så du er bundet til at have det godt. Tiltrækker en række forskellige fyre, unge og gamle såvel som Brightons fineste dronninger. Bliver optaget meget hurtigt, så sørg for at komme tidligt (6/7ish) for at garantere en plads!!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel