BUNKER Club Roma - LUKKET

BUNKER Club Roma - LUKKET

Den største homoseksuelle krydstogtbar i Rom.

BUNKER Club Roma - CLOSED

Placeringsikon

Via Placido Zurla 68, Rom, Italiensk vin, 176

rapporteret LUKKET (August 2018)

Største homoseksuelle krydstogtklub i Rom. BUNKER har en loungebar, rygerum, cruising-område, labyrint, mørkt rum, filmskærme osv.

Almindelige temaaftener med dresscodes (Nøgen/Undertøj om torsdagen). Rabat til unge fyre.

Nærmeste station: Bus 105 eller Natbus N18

Sats BUNKER Club Roma - LUKKET
3.1
Publikums vurdering

Baseret på 37 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

R
Ro

22-Jun-2018

Det er tæt på

Jeg tog dertil, og det var lukket torsdag.
A
Anton

14 Dec 2017

Den bedste fest i Rom

Porcelli Romani Den bedste fest i Rom
p
porcelli

24-Oct-2017

Porcelli Romani - Den bedste

Porcelli Romani - Den bedste søndag 1. oktober
N
Neil

21-Sep-2017

Meget godt

Meget god fest, jeg besøgte søndag eftermiddag til en særlig fest. Den var fuld af varme fyre, måske 100 fyre indeni. Meget venligt personale, gratis mad og vand. Masser af sjov og kan ikke vente med at gå tilbage!
E
Eric

9-Jul-2017

Aldrig igen

Min kæreste og jeg gik på en fredag ​​i juli. Det var tomt, da vi tog afsted kl. Vi blev kontaktet af en flot herre, som ville have os til at betale for hans opmærksomhed. Vi følte ikke, at det var turistvenligt.
P
Pierre

29 Aug 2016

Skuffende oplevelse

Jeg går ofte på gay krydstogtklub, når jeg rejser, og oprigtigt møder jeg nemt fyre, da jeg er ung og... godt hængt. Tro ikke på, at jeg er prætentiøs. Det er bare sandheden. I Bunkeren havde jeg en mærkelig oplevelse: Jeg havde følelsen af, at jeg bare ikke eksisterede. Fyrene ser ud til at kende hinanden, da de alle er fra Rom og ikke er opmærksomme på fremmede. Resultatet var: ingen samtale og ingen handling. Mit besøg på Bunker var meget skuffende. Måske er det sådan i alle krydstogtklubber i Rom. Jeg vil bare sige, at krydstogtklubber er meget mere indbydende i de andre europæiske hovedstæder.
M
Michael

22-Feb-2015

Boring

Stedet er så langt fra byens centrum, men dette er ikke for stort problem. Personalet er godt, og jeg er tilfreds (dette er service 4 stjerner). Men folkene der er de værste. En masse feminim, eller grimme ulækre mænd. Ikke det værd! Gå ikke, hvis du gerne vil møde muskuløse, 25-45 gamle fyre.
R
R

23 Nov 2014

Det værste

Dette sted var det værste! Undgå for enhver pris. Det koster os 20 euro én vej at komme dertil med taxa. Det er ikke værd at 1.50 euro bus billetprisen. Min ven og jeg tjekkede deres hjemmeside ud og besluttede, at mens vi besøgte her fra USA og London, ville vi prøve det. Det var en 15-20 minutters taxatur og kostede ca. 20 euro (en vej). Vi fandt det mærkeligt, at deres hjemmeside ikke var blevet opdateret siden deres begivenheder i oktober (vi gik den 22. november), men vi gik alligevel. Da vi kom dertil, fik jeg ikke adgang, fordi det var "Sneaker/Foot Freak"-aften, og jeg havde sorte støvler på. Jeg er helt til temaaftener, men burde barer ikke opdatere deres hjemmesider for at advare potentielle kunder? Vi blev behandlet meget uhøfligt og fik at vide, at det var vores skyld, at vi ikke kendte til temaet og dresscoden. Tro mig, efter at have set det lidt af klubben, lånere og personale, jeg kunne se fra indgangen - jeg er glad for, at vi gik andre steder. Jeg vil være på en mission for at fortælle alle, jeg kender i Los Angeles og New York (hvor vi bor) og London (hvor vi besøger ofte) og advare dem om at undgå dette sted for enhver pris. Det er ikke det værd! Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne for hver kategori, ville jeg.
E
Eric

18-Mar-2014

Diskotek bliver vildt

Var der en lørdag aften. Cruisy bar. Hørte, at dette engang mere var en diskobar med dansegulv og afholder lejlighedsvis sexfester. Nu en fuld-on gay krydstogtklub med kahytter, mørkt rum og hele ni yards. For genert til at gå på en torsdag, når de holder nøgenfest.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.