BASE Sauna

BASE Sauna

Eksklusivt gay sauna med alle faciliteter.

BASE Sauna

Placeringsikon

36-38 Sackville Street, Manchester, Storbritannien, M1 3WA

Nyrenoveret.

Nu en del af Basement-gruppen, BASE gay sauna (tidligere H2O) har en finsk sauna, dampbad, jacuzzi, private hytter, videorum, private skabe, brusere og et café loungeområde.

Beliggende i hjertet af Gay Village. Rene faciliteter, venligt personale. Intet medlemskab påkrævet.
Funktionalitet:
Kun voksne
Café
Krydstogt / fetish
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats BASE Sauna
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 66 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

J
Jason

12-Apr-2019

Lukket nu er en del af udvidelsen af ​​klonzonen

Officielt lukket nu er blevet udvidet til en større klonzonebutik.
M
Mal

1-Mar-2018

Forkølelse

Gik til base sauna i dag torsdag 1. marts, kun 3 personer i, og det tæller fyren i receptionen. Dampbad frysende koldt? Hele stedet var også koldt. Vil aldrig besøge denne sauna igen.
D
Dave

27 Dec 2017

Bedre end det var ............

Gik her i oktober og betalte fuld pris for at komme ind, selvom lokalet var frysende koldt, da der var en bygmester i at lave noget arbejde i omklædningsrummene og konstant var ind og ud. Jacuzzien virkede først omkring kl. 5, selvom det var rart, da jeg til sidst fik brugt det. Ikke ret mange i og gennemsnitsalderen var 60, nok omkring 5 personer hele dagen fra kl. 12, da jeg ankom. Lokalet er meget bedre nu på grund af renoveringen, og receptionen er nu ovenpå 1. sal. Det er en smerte at gå op og ned ad trapper forbi hoveddøren, som du tydeligt kan se ud til vejen, som jeg ikke var tryg ved for at være ærlig, og det var endnu koldere at gå ned ad trappen forbi den. Ingen glidecreme i nærheden, men jeg fik ikke mulighed for at bruge nogen, synes alligevel, det var ønsketænkning. Ingen herlighedshuller, som jeg fandt virkelig mærkeligt, og nogle af aflukkerne har ingen døre, og der er ikke mange, men så formoder jeg, at det er et meget lille mødested, men man skulle tro, at de ville have døre på alle aflukkerne, men måske det er bare ikke færdig endnu. Saunagulvet er grotty og kunne gøre med ombygning. Medlem af personalet i receptionen var meget høflig og imødekommende, men tror, ​​han var bare glad for at se nogen! Han var også glad for, at jeg også valgte en film at se i det meget lille siddeområde, hvor jeg tilbragte det meste af dagen for at være ærlig, da intet andet skete. Samlet set dejlige forbedringer og meget rent. Venligt personale Ikke mange hele dagen, meget koldt, ingen herlighedshuller, problemer med jacuzzi og saunagulvet trænger til en god rengøring eller en ny gulvlægning. Jeg vil egentlig ikke bede om glidecreme hele tiden. Meget lille mødested.
m
mark

30 Nov 2017

meget forbedret siden renovering

17. nov - en kæmpe forbedring, da der er brugt nogle penge på at opdatere faciliteterne - ny jacuzzi for eksempel. Alt virkede meget rent, men det er ret bizart, at der er så mange kondomer overalt, men fuldstændig mangel på glidecreme (der ser ud til at være en enkelt pose i hvert skab, men der skal mere til!). Meget bedre prispolitik kræver bare, at flere mænd vender tilbage og prøver igen. Åh, og en personlig bøn, bring et herlighedshul eller to tilbage - det ville gøre det til det perfekte sted for os!
E
Euro

23 Nov 2017

Meget tom

Besøgt tirsdag og onsdag: 10 £ entré. Lukker kl. 8.00 eller kl. 10. Overvejende ældre fyre. Debiter dig £1, hvis du vil ud og komme tilbage.
A
Alan

7 Nov 2017

INGEN faciliteter!

Har været her 4 gange, to gange før ombygningen. Siden fornyet, ingen jacuzzi, intet dampbad og internet, der fungerer, når det vil. Og hvorfor have reception ovenpå, hvor den ser ud til jacuzzien (når den virker), så personalet kan se alt, hvad der går ud? Gode ​​point, venligt personale og rent. Selvom der aldrig er noget glidecreme, masser af kondomer. Læg ikke mærke til tavlen udenfor, den er IKKE åben 24 timer i løbet af ugen.....
T
Tom

20-Sep-2017

Sløv

Slidt, urent og overpris.
G
G

31 Aug 2017

Gør jobbet

Gik med en ven til min første saunaoplevelse nogensinde den anden uge. Som de fleste fyre på deres første gang var jeg nervøs for, hvordan det ville være, heldigvis havde jeg intet at bekymre sig om. Personalet var fantastisk og let at få et grin med. Den varme sauna var fantastisk og ren, resten af ​​klubbens renlighed var okay, men kunne klare sig med lidt af en tlc. Der var en række fyre der, hvilket var godt, selvom jeg fandt det mærkeligt, at ingen krop talte med hinanden, var det hele i øjenkontakt, uanset om man kom med nogen eller ej. Alt i alt kommer jeg nok tilbage, selvom jeg gerne vil se kabinen med sejlet i, få sat en lås på døren, der virker, inden jeg næste gang besøger. Uønskede gæster er ikke altid sjove.
P
Paul

13-Apr-2017

Fantastisk sted at møde fyre

Fantastisk sted mødte masser af fyre - sjovt kan gå rundt nøgen, så du kan blive set på - dampbadet er sjovt.
J
John

11 Nov 2016

Fantastisk sauna

Gik til denne sauna lørdag 29-10-'16, og jeg må sige, at jeg var meget imponeret over faciliteterne og renligheden på stedet. Fremragende: - Omklædningsområde, jacuzzi, dampbad og tør sauna. Faktisk skinnende rent overalt og alt fungerende fuldt ud. Personale også meget hjælpsomme. Vil gå igen når i Manchester næste (jeg bor i Blackpool).
W
William

20-Sep-2016

Virkelig nød det

Gik for første gang dette sted er meget rent personale behageligt og meget hjælpsomt masser af handling helt rart sted igen meget snart
L
Lin

16-Feb-2016

Pæn

Gik den 12/02/2016 første gang trykkede på buzzer ved indgangen, gik til receptionen, en meget behagelig fyr spurgte, om jeg havde været, før jeg sagde, det var min første gang, han forklarede, hvor alt var, han gav mig mit håndklæde forklaret om skabet og jeg var slukket mmmm gik til tv værelse. Jeg var overrasket over, at der var en del fyre, der sad ved siden af ​​en fyr, og gik derefter til et privat værelse for mere sjov hele vejen rundt en meget god oplevelse, det er den eneste, jeg har været til, men det gjorde, hvad der står på dåsen, jeg var ikke Jeg forventer ikke femstjernet luksus, men det oversteg mine forventninger efter at have læst nogle af anmeldelserne!!!! Belysningen lige til ikke at lyse eller mørke hele vejen rundt en rigtig god oplevelse..
J
Jason

12 Nov 2015

Brug for en renovering

Den værste sauna, jeg nogensinde har været i jacuzzien, er virkelig i en frygtelig tilstand, hvor der manglede stykker og var kold. For at være ligefrem skal den virkelig udskiftes, da den er over 15 år gammel, og den er, som en anden anmeldelse erklærede, næsten tom hos kunderne. Jeg tror seriøst, at ejeren af ​​denne sauna bor i fantasiland med hensyn til de priser, de opkræver sammenlignet med langt overlegne saunaer i Belgien og Tyskland og også Birmingham UK og London, især i betragtning af, at der næsten var tomt mindre end 3 personer, da jeg besøgte. Men personalet var okay og behageligt, bare en skam, at stedet er så nedslidt.
J
Jim

6-Feb-2015

Gem dine penge

Jeg prøvede det en gang, for omkring 3 år siden. Jeg har haft flere mænd i min lejlighed, end hvad der var på denne trætte gamle losseplads. Det er en trist, snusket gammel kælder med ældgamle beslag.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel