Gay grupperejse: Salkantay Trek til Machu Picchu

Gay Group Trip:

Salkantay Trek To Machu Picchu

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Det er ikke let at komme til Machu Picchu, men når du er der, er det det værd. Denne homoseksuelle grupperejse vil tage dig på Inca-stien. Du slår lejr i skyggen af ​​en gletsjer, ser ruinerne af Inkariget og ankommer til sidst til Machu Picchu.

Dette bliver et eventyr en gang i livet.

Afgangsdatoer

22. juni 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Salkantay Trek til Machu Picchu

Gruppefordeling opdeling

Lima
Dag 1 til 2: Lima
Hvis du ankommer tidligt på dag ét, kan du tage på en rundtur i Pachacamac-ruinerne - mod et ekstra gebyr.

Vi tager på cykeltur i Lima og opdager Perus historie på Larco Herrara-museet. Om aftenen spiser vi på en toprestaurant.
Cusco
Dag 3 til 4: Cusco
Vi tager en kort flyvetur til Cusco, tjekker ind på vores hotel og akklimatiserer os til den høje højde. Den koloniale by Cusco har masser at opdage og dens omkringliggende hellige dal.

Lige uden for byen vil vi udforske Incan Sacsayhuaman fæstningskomplekset og derefter vende tilbage til middag i det trendy San Blas område.
Cusco
Dag 5: Salkantay Trail
Inkariget herskede over Peru fra omkring 1450 til 1530. Før inkaerne bestod Peru af mange fragmenterede samfund. Det imperium, som inkaerne skabte, var virkelig stort. De byggede sofistikerede veje og skabte et administrativt bureaukrati. Som med så mange imperier må de have troet, at deres ville vare evigt.

Spaniernes ankomst ville bringe deres korte regeringstid til en ende. Spaniens hurtige erobring udslettede det meste af det, inkaerne havde bygget. Vi vil udforske ruinerne og forsøge at sammensætte deres historie fra historiens vrag.

Vi besøger inkabyen Limatambo, landsbyen Mollepata og Tarawasi-ruinerne. I aften slår vi lejr i skyggen af ​​en gletsjer ved Soyrococha.
Cusco
Dag 6: High Mountain Pass
I dag vil vi se flere gletsjere, når vi bestiger Salkantay Mountain Pass, og ser nogle chinchillaer i deres naturlige habitat på vejen.
Cusco
Dag 7: Santa Teresa River Valley
Opmærksom på kaffeelskere: Vi vil prøve noget af verdens bedste kaffe på vores vandretur gennem Santa Teresa River Valley. Vi holder picnic og camperer ved Lucmabamba.
Amazon River Cruise og Machu Picchu Gay Group Trip
Dag 8: Machu Picchu
Når vi vandrer til Incan Llactapata-ruinerne, får vi det første glimt af Macchi Picchu. Vi går derefter ned i bambusskovene i Aobamba-flodens dal.
Machu Picchu
Dag 9: Machu Picchu
Denne morgen tager vi en bus til "The Lost City Of The Incas", Machu Picchu. Et bjergcitadel bygget af inkaerne, det blev "genopdaget" i 1911 og 0w er det Perus mest ikoniske attraktion. Det er et sted med stor mystik; 0 en k0ws hvorfor det blev bygget.
Machu Picchu
Dag 10 og 11: Sacred Valley
Vi besøger Ollantaytambo-fæstningen, en fæstning, der blev brugt af inka-modstanden, da spanierne invaderede. Det var engang kejser Pachacutis ejendom.

Så slutter vores episke eventyr. Vi vender tilbage til Cusco og flyver til Lima for vores returflyvninger.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel