Homoseksuel grupperejse: Øhopping i Indonesien

Gay Group Trip:

Island Hopping In Indonesia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Udforsk syv indonesiske øer med en gruppe homoseksuelle rejsende og opdag Indonesiens kultur og historie. Vi starter ved Java og tager derefter til en rustik lodge i Borneo. Her vil vi udforske regnskoven og den mangfoldige flora og fauna på Borneo - hold øje med aber. Vi sejler gennem regnskoven på en Klotok og besøger fodringsstationer for orangutangerne. Tilbage i Java vil vi udforske Borobudur-templet og Prambanan-templet.

Så er det tid til at opdage Bali. Vi spiser frokost med udsigt over Batur-søen. Ved Tirta Epul besøger vi en hellig kilde og ser derefter en ilddans i The Chedi Club. Fra Labuan Bajo sejler vi til Seraya Island og tager en speedbåd over til Pink Beach. Du får endda chancen for at se Komodo-dragerne på Rinca Island. Dette bliver livets eventyr.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Øhopping i Indonesien

Gruppefordeling opdeling

indonesia-3465931-1280-2.jpg
Dag 1: Ankomst til Jakarta
Vores repræsentant vil møde dig i lufthavnen og transportere dig til hotellet. Vi tager på en orienteringstur og derefter middag senere på aftenen.
borneo-2554891-1920-1.jpg
Dag 2: Borneo
Efter morgenmaden begynder vores tre dages Borneo-eventyr. Fra Pangkalan Bun lufthavn kører vi til Kumai-floden og går ombord på en Klotok (flodbåd). Når vi sejler ned ad floden, ser vi aber bolte sig i regnskoven, inklusive makak og snabel. Vi spiser frokost om bord og kører derefter til vores rustikke lodge. Hold øje med makakker, da de ofte hænger ud omkring lodgen.
fokusgruppe-diskussion-3515453-1920-1-1.jpg
Dag 3: Pondok og Camp Leaky
Hop tilbage ombord på klotok efter morgenmaden, og vores rejse fortsætter. Vi går gennem skoven og ser de tropiske træer. På vores rejser vil vi se borneanske orangutanger på to foderstationer og måske endda få øje på et Gibbon eller to. Hvis du har en banan, og du tilfældigvis ser en bornean skæggris, så vær generøs: de elsker en banan.
landscape-3778244-1280-3.jpg
Dag 4: Pangkalan Bun-Jakarta-Semarang-Magelang
I morges siger vi farvel til vores lodge og sejler ned ad Kumai-floden til Tanjung Puting. Vi flyver derefter til øen Java og tjekker ind i vores fantastiske indkvartering tæt på Magelang. Vi spiser frokost på vej.

Middag på egen hånd i aften og aften i fritiden.
landscape-3778244-1280-1-2.jpg
Dag 5: Borobudur-templet - Prambanan-templet
I dag besøger vi verdens største buddhistiske tempel. Se solopgangen over Merapi-bjerget, og oplev en rolig daggry ved Borobudur. Vi besøger også Pawon Temple og Mendut Temple. Efter morgenmaden går vi til Candirejo Village og udforsker den med en Andong (hestevogn). Vi lærer om skikke i et samfund, hvis traditioner forbliver uændrede i mange år.

Efter frokost på en lokal restaurant leder vi til Prambanan-templet fra det 9. århundrede. Oplev de ekstraordinære helligdomme og udskæringer, og så vender vi tilbage til hotellet.
traditionel-2238582-1920-1.jpg
Dag 6: Yogyakarta - Bali
I dag opdager vi den javanesiske arkitektoniske stil i Sultan-paladset. Det er stadig i brug og hjemsted for en duftende have. Derefter deltager vi i et Batik-værksted og lærer om den traditionelle metode til at tegne klud på varm voks. Efter frokost flyver vi til Bali og tjekker ind på vores Ubud Hotel, hvor vi skal bo i tre dage. Aften i fritiden.
kintamani-4480089-1280-2.jpg
Dag 7: Ubud - Kintamani
Denne morgen deltager vi i et træskærerværksted i Mas Village. Vi tager derefter til Kintamani, et bjergresort med udsigt over Balis højeste vulkankrater. Her spiser vi en økologisk frokost. Vi tager derefter til det bange forår i Tirta Empul og Guds Indra-helligdommen. En dag afsluttes ved en kaffe- og krydderiplantage. Du kan prøve Kopi Luwak-kaffen, hvis du er modig – den er lavet af asiatisk palmecivet-klatter, og den er kendt som en af ​​de dyreste kaffer i verden.
5069-26492-2.jpg
Dag 8: Gratis morgen
Dag i fritiden. Du kan slappe af ved poolen eller gå en tur gennem byen.

I aften nyder vi en Kecak og Fire Dance i Chedi Club. Forvent et kor på 50 mand, der synger omkring en olielampe, hvilket skaber et rigt gobelin af vokal, der skal ledsage dansen. Vi spiser derefter en balinesisk kongemiddag i hotellets pavillon med udsigt over rismarkerne.
5e7a4793-1-2.jpg
Dag 9: Labuan Bajo - Seraya Island
Så i morges flyver vi fra Bali til Labuan Bajo, tager en båd til Seraya Island og tjekker ind på vores badeby. Dette vil være hjemme de næste tre dage.
island-3699146-1280-2.jpg
Dag 10: Padar Island - Pink Beach - Rinca Island
Tidlig start i morges. Efter morgenmaden tager vi en speedbåd og tager den 3 timer lange overfart til Padar Island. Her sejler vi til Pink Beach og nyder noget af det bedste s0rkling i verden. Du finder tusindvis af fiskearter og en bred vifte af koraller. Frokost om bord og derefter fortsætter vi til Rinca Island. Vi tager på en 2-timers vandretur og holder øje med drager og lontarpalmer.
149947139-2.jpg
Dag 11: Seraya Island
Vi tager bussen tilbage til Labuan Bajo og kører til lufthavnen. Vores sidste to nætter er i Seminyak-regionen. Det er et eksklusivt feriestedområde med masser af butikker, barer og klubber. Udforsk strandene langs Det Indiske Ocean og nyd solen.
alila-seminyak-panorama-1.jpg
Dag 12 til 13: Tilbage til Bali
Vi tager shuttlen tilbage til Labuan Bajo og tager til lufthavnen. Vores sidste to nætter er i Seminyak-regionen. Det er et eksklusivt ferieområde med masser af butikker, barer og klubber. Udforsk strandene langs kystlinjen i Det Indiske Ocean og nyd solen. Vi spiser en afskedsmiddag på vores sidste aften sammen.
unsplash-jamie-fenn-422124-1.jpg
Dag 14: Afrejse
et bjergresort med udsigt over Balis højeste vulkankrater. Her spiser vi en økologisk frokost. Vi tager derefter til det bange forår i Tirta Empul og Guds Indra-helligdommen. En dag afsluttes ved en kaffe- og krydderiplantage. Du kan prøve Kopi Luwak-kaffen, hvis du er modig - den er lavet af asiatisk palmecivet-klatter, og den er kendt som en af ​​de dyreste kaffer i verden.
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel