Homoseksuel grupperejse: skatte i Spanien

Gay Group Trip:

Treasures of Spain

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Besøg et af de mest kulturelle lande i Europa på denne spansk homoseksuelle grupperejse. Rejs med andre homoseksuelle gæster gennem maleriske landskaber, og udforsk skønheden i travle byer som Madrid, Toledo og Sevilla.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: skatte i Spanien

Gruppefordeling opdeling

Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 1 og 2: Madrid
Ved ankomst til Madrid Lufthavn vil du blive mødt af vores chauffør og kørt til dit stilfulde hotel, der ligger tæt på Plaza Mayor. Tilbring eftertiden i ro og mag, før du mødes med gruppen til cocktails og en velkomstmiddag på Casa Botin i aften. Den følgende dag bliver du taget med på en guidet tur i Madrid. Her bliver du taget til Prado Art Museum og Palacio Real. Efter at have nydt lidt sightseeing holder vi pause til en afslappet frokost med tapas på Mercado de San Miguel. Brug aftenen på at udforske eller slappe af, som du vil.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 3: Toledo
I dag skal vi besøge det nærliggende Toledo, en befæstet by kun en time væk fra Madrid. Endnu en gang vil du blive taget med på en guidet tur, der viser den imponerende gotiske katedral. Derefter besøger du kirken Santo Tome, hvorefter vi stopper for en uformel frokost. Vores tur slutter ved synagogen Santa Maria la Blanca. Da dagen er ved at være slut, vender vi tilbage til Madrid, hvor du kan tilbringe din sidste aften i landets hovedstad i ro og mag. Hvis du er i humør til at danse, så besøg La Chueca-distriktet, hjemsted for Madrids bedste homoseksuelle natteliv.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 4: Cordoba
Dagen i dag begynder med en 1.5 time lang højhastighedstogrejse til Cordoba. Herfra kan du tjekke ind på vores charmerende hotel. Herefter vil du blive taget med på en vandretur i det gamle kvarter, som har stået siden det 0. århundrede og er kendt for sin sammenblanding af religiøse kulturer. I aften spiser vi som en gruppe på en lokal restaurant.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 5 og 6: Sevilla
Vores destination i dag er Sevilla, kun 2 timers kørsel væk. K0wn som den kulturelle hovedstad i Spanien, er der masser at se og gøre her. Mens vi holder pause til en let frokost, får du også chancen for at prøve noget af regionens lokalt fremstillede olivenolie. Efter frokost kan du slå dig ned på hotellet og slutte dig til gruppen igen for en orienteringsvandring i det jødiske kvarter. I aften fejrer vi vores første aften i Sevilla med lidt tapasbar-hopping.

Den følgende dag begynder med en afslappet morgenmad, hvorefter du mødes med vores guide til en rundtur i byen. Her vil du besøge nogle af Sevillas vigtigste steder, herunder Plaza de España og katedralen Saint Mary of the See. Frokost og aftensmad vil være uafhængigt i dag.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 7: Sevilla, Olvera og Ronda
Når vi rejser mod vores næste destination, stopper vi ved Setenil de la Bodega, en af ​​de mest naturskønne hvide landsbyer i Sierra Grazalema National Park. Efter vores sightseeingstop fortsætter vi til Ronda, en befæstet iberisk eller keltisk bosættelse. Til sidst tjekker vi ind i en spansk Parador, med en fantastisk udsigt over kløften. Tilbring eftertiden, som du ønsker, inden vi nyder en gourmetmadoplevelse i aften på Parador.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 8 og 9: Granada
Denne morgen vil vi besøge et bakketerritorium mellem Cordoba og Granada, hjemsted for slotte, tårne ​​og store olivenlunde. Vores næste destination er i regionen Alpujarra, kendt for sine bjerglandskaber og hvide landsbyer. Her kan du se frem til ridning efterfulgt af frokost i en nærliggende landsby. Efter vores frokostpause fortsætter vi til Granada. Ved ankomst tjekker vi ind på hotellet og tager en naturskøn køretur rundt i byen. Der er masser af sightseeing at gøre her, herunder: Det Kongelige Kapel, Albayzin og Plaza del Salvador. I aften spiser vi som en gruppe.

Den næste dag fortsætter din udforskning af Granada med steder som Alhambra-citadellet og Generalife på rejseplanen. Nyd frokost uafhængigt af hinanden, og tilbring resten af ​​dagen, som du ønsker det.
Tanzania Safari og Zanzibar-udvidelse
Dag 10 og 11: Malaga, Gibraltar-klippen og Costa del Sol
I dag tager vi afsted til Costa del Sol, hvor du besøger havnen i Malaga, en af ​​de ældste byer i verden. Efterfølgende vil du blive taget med på en uformel vandretur, inklusive en tur til Gibralfaro Slot. Efter en travl dag kan du tilbringe aftenen med at slappe af, spise eller gå på opdagelse.

Den følgende dag vil bestå af en tur langs Costa del Sol, inklusive et stop ved Gibraltar. Her vil du opleve et af regionens vigtigste vartegn, Gibraltarklippen. I aften vender vi tilbage til Malaga til en afskedsmiddag.
Treasures of Spain Gay grupperejse
Dag 12: Afrejse
For nogle af jer markerer i dag afslutningen på vores rejse gennem Spaniens skatte. For dem, der skal hjem, bliver du overført til Malaga lufthavn i tide til dine fly. Hvis du vælger at forlænge din rejse, går du ombord på et fly til smukke Barcelona.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel