Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)

Gay Group Trip:

Thailand Explorer (12 Days)

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Dette 12-dages eventyr starter og slutter i hovedstaden Bangkok, som er hjemsted for meget af Asiens bedste shopping, mad og natteliv. Vi har designet denne rejse for at maksimere din oplevelse af Thailand - du vil besøge fire steder, som du sandsynligvis vil forelske dig i.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)
Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)
Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)
Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)
Gay grupperejse: Thailand Explorer (12 dage)

Gruppefordeling opdeling

BANGKOK
Dag 1 og 2: Bangkok
Du vil blive budt velkommen i lufthavnen af ​​en af ​​vores repræsentanter og overført til dit hotel. Efter at du har slået dig ned og mødt dine andre homoseksuelle rejsende, har vi arrangeret en kort tur.

På den anden dag begynder det rigtige eventyr. Vi har en actionfyldt dag forude, hvor vi rejser med tuk-tuk, både og tog. Vi skal besøge Wat Pho, Wat Arun og mere. Om aftenen besøger du Siloms berømte natmarked og udforsker den pulserende homoscene.
Khao Yai - Thailand
Dag 3, 4 og 5: Railay
På den tredje dag tager du en times flyvning og en kort bådtur til Railays hvide sandstrande. Du kan nyde fantastisk mad, skjulte laguner og have masser af muligheder for soltilbedelse.

De gyldne strande og det fantastiske blå vand, der har gjort Thailandsbugten berømt. Dette er en meget populær rejsedestination, så du kan møde mennesker fra hele verden.
Railay - Thailand
Dage 6, 7 og 8: Phuket
Fra den sjette til den ottende dag rejser du rundt i Phuket.

I byen Phuket har du den livlige homoseksuelle scene at udforske. Du får også chancen for at fodre vilde aber, øhoppe og vandre på den solbeskinnede homoseksuelle strand. Phuket er en must-see destination, der har noget for enhver smag. Du kan tage en madlavningskursus, shoppe, ramme kabareterne eller nyde en spa-behandling.

Da dette er Thailand, kan du gå vild om aftenen og slappe af om dagen.
Phuket - Thailand
Dag 9: Bangkok
På dag 9 tager vi en kort en times flyvning tilbage til det travle Bangkok. Her kan du nyde shopping og opleve noget af byens pulserende natteliv.
Dag 10: Ayutthaya
Dagens destination er Ayutthaya, Bangkoks formelle hovedstad. Her vil vores lokale rejseleder vise os rundt i denne historisk rige beliggenhed. Efter en travl dag med at udforske ruiner fra det 14. århundrede, vender vi tilbage til Bangkok.
Thailand Explorer Gay grupperejse
Dag 11: Petchaburi
Denne morgen starter vi vores 2.5 timers rejse til Wildlife Friends of Thailand-projektet. 0w er din chance for at møde elefanter, aber, bjørne, sjakaler, gibboner og endda flyvende egern. I aften vender vi tilbage til Bangkok for vores sidste nat i Thailand.
Thailand Explorer Gay grupperejse
Dag 12: Bangkok
Desværre markerer i dag afslutningen på vores Thailand Explorer-eventyr. Nyd dagen i ro og mag, inden du vender tilbage til lufthavnen for dit fly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel