Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur

Gay Group Trip:

Provencal Cycling Tour

OutOfOffice logo

Om denne rejse

En homoseksuel grupperejse for dem, der kan lide en udfordring: Tag en smuk cykeltur med andre homoseksuelle mænd gennem Provence, Frankrig gennem snoede landeveje, forbi valmue marker, vinmarker, gamle bondegårde, slot, hyggelige små landsbyer og meget mere. Lær om historien for hvert sted, og opdag det bedste landskab i denne absolut betagende del af Frankrig.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur
Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur
Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur
Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur
Homoseksuel grupperejse: provencalsk cykeltur

Gruppefordeling opdeling

Fransk vin
Dag 1 - Ankomst
I dag ankommer du til Avig0n - udgangspunktet for din rejse! Avig0n har en rig historie knyttet til religion, da dette var det tidligere sæde for vestlig kristendom i det 14. århundrede. Hvis du ankommer tidligt, kan du slutte dig til gruppen på en vandretur, hvor du tager i en af ​​de vigtigste gotiske bygninger i Europa; 'Palais des Papes', som husede flere paver for hundreder af år siden, da store dele af Europa var i kaos. Du vil også komme til at besøge Pont d'Avig0n - en berømt bro bygget i det 12. århundrede, hvoraf kun halvdelen står tilbage i dag. Om aftenen kan du nyde en reception, drinks og orientering efterfulgt af middag på en yndlingsrestaurant.
Fransk vin
Dag 2 - Avivg0n, Arles og Pont Gard
I dag starter du dit cykeleventyr gennem Frankrig, hvor du cykler fra Avig0n til Arles. Du vil begynde at se, hvorfor cykling gennem provencalsk er så speciel, når du går gennem snoede landeveje forbi vinmarker og frugtplantager. Du skal mod Pont du Gard - en 2000 år gammel gammel romersk akvædukt, som er den højeste og bedst bevarede romerske akvædukt i verden. Du tager til Tarascon, hvor du finder smukke borgmure langs Rhône-floden, inden du kommer til den travle by Arles. Hotellet, du skal bo på, har dele af dets fundament, der går helt tilbage til det 13. århundrede! Du vil nyde vinsmagning ved ankomsten, før du spiser middag om aftenen.
Fransk vin
Dag 3 - Arles
Arles er et førsteklasses sted at lære om de gamle romere, da du vil finde beviser på dem næsten overalt, hvor du vender dig, på trods af at byen er et livligt kunstcentrum. Der er forskellige muligheder for ting at gøre i dag, afhængigt af hvad du foretrækker at gøre. Nyd en gåtur rundt, hvor din guide vil tage dig med til at udforske de smalle gader, tage dig til den romerske arena, de romerske bade og det romerske teater, som alle giver et indblik i fortiden.

Efterfølgende har du mulighed for at nyde lidt mere cykling gennem Camargue (et smukt naturreservat), som er berømt for sine cowboys, der rider på hvide heste. Aften og middag i egen fritid.
Fransk vin
Dag 4 - Arles og St. Remy-De-Provence
På vej til St. Remy-de-Provence cykler du over 20 miles med masser af historie at tage med på vejen. På rejsen vil du opdage resterne af en unik dobbelt akvædukt, som forsynede både byen Arles med deres vand, men også drev en melmølle. Du vil også besøge Les Baux, som er et af de mest besøgte historiske steder i hele Frankrig. En tårnhøj fæstning omgivet af klipper, dette historiske sted blev bygget af militære kommandanter, der gjorde krav på efterkommere fra en af ​​de tre vise mænd og har en enorm historie med blodsudgydelser og interessante historier at fortælle.

De, der ønsker at cykle lidt ekstra, kan vælge at tage en cykel langs bunden af ​​de små alper, lokalt kendt som 'Alpillerne'. Du cykler gennem skove og olivenlunde mod byen Eygalieres, før du tager til St. Remy-de-Provence. Når du er ankommet, kan du nyde en vandretur og lære om Van Goghs sidste år i asyl her, før du nyder en solid middag på en anden lokal yndlingsrestaurant.
Fransk vin
Dag 5 - St. Remy-De-Provence og L'isle Sure La Sorgue
Du cykler ad de maleriske veje mod vinmarkerne i Terre Blanche, hvor du på første hånd vil kunne se, hvordan vin produceres i de mindre, mere traditionelle vingårde, samt at du kan prøve nogle af de allerbedste vine lavet her. Du vil nyde en picnic frokost på jorden af ​​kapellet St. Sixte, hvor du kan sidde blandt de smukke grunde omgivet af oliventræer og den panoramiske udsigt over Alpilles tinder. Du kan endda tage en cykel op til 0tre Dame de Beauregard for dem, der ønsker at få et endnu bedre kig på udsigten.

Du vil cykle gennem flere landeveje forbi gamle bondegårde og frugtplantager, før du når Sorgue-floden, hvor du kan slappe af og køle ned i det krystalklare vand. Du fortsætter derefter til L'Isle sur la Sorgue, hvor du vil bo midt i floden Sorgue på en lille ø, der rummer en landsby. Denne maleriske lille landsby er fuld af kanaler, hvilket gør det til et smukt sted at udforske.
Fransk vin
Dag 6 - L'isle Sur La Sorgue
I dag kan du vælge, om du vil cykle mere eller udforske byens mange gamle bygninger og antikvitetsbutikker. For dem, der ønsker at cykle i dag, kan du vælge at cykle gennem Luberon - en bjergkæde præget af en række smukke landsbyer på bakketop, som du vil besøge. Den første landsby, Fontaine-de-Vaucluse, er en billedskøn by, hvor du finder masser af smukke steder at slappe af, hvis du ønsker at blive her. Du kan vælge at besøge museet her eller endda tage en kajaklektion på Sorgue.

For dem, der ønsker at cykle videre, er der en hel dags cykling af 6 landsbyer, der allerede er kortlagt, hver med deres egen særskilte personlighed og traditionelle præg. Steder, du vil besøge, omfatter Gordes, Rousillon, Bonnieux, Lacoste og Oppede-le-Vieux.
Fransk vin
Dag 7 L'isle Sure La Sorgue og Avig0n
I dag cykler du tilbage med gruppen til Avig0n. I dag er en meget mere afslappet dag, da rejsen ikke er så lang, hvilket giver dig lidt fritid om morgenen til at udforske landsbyen og få nogle sidste øjebliks sightseeing i. Du cykler forbi fantastiske røde valmuemarker, før du ankommer til Avig0n . De, der gik glip af sightseeingturen den første nat, vil have mulighed for at besøge de seværdigheder, de gik glip af, før de nyder en afskedsmiddag på en af ​​de bedste restauranter.
Fransk vin
Dag 8 - Afgang
Din tur slutter i dag, og efter at have sagt farvel til dine andre cyklister, vil du blive transporteret til lufthavnen klar til at tage din afgangsflyvning hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel