Homoseksuel grupperejse: New Zealand - Kultur og eventyr

Gay Group Trip:

New Zealand - Culture And Adventure

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Eventyr gennem New Zealands kultur og natur. Mens du bor i luksusindkvartering, vil du se de store steder i New Zealand i løbet af en propfyldt ti dage. Fra de fineste vingårde til at flyve over Milford Sound byder denne tur på en ideel kombination af kultur, køkken, luksus og eventyr.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: New Zealand - Kultur og eventyr

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: International rejselinje
At rejse til New Zealand er så langt, det er praktisk talt tidsrejse! At krydse den internationale datolinje kan medføre, at din første dag på turen faktisk bliver din anden, da den usynlige datolinje bestemmer, hvornår en kalenderdag begynder eller slutter.
homoseksuelle hoteller i Auckland
Dag 2: Auckland
Ved ankomsten vil din chauffør møde dig og overføre dig til vores luksushotel i centrum af byen. Du har lidt tid til at slappe af efter din lange rejse. Om aftenen spiser vi velkomstmiddag og diskuterer de eventyr, vi har planlagt.
img-1536304581-5427-19332-ADFE3F68-C865-3D43-348F682E8A65166A__CropResizeWzk0MCxudWxsLDgwLCJqcGciXQ
Dag 3: Rotorua
Denne morgen rejser vi med bus til Glow Worm Caves i Waitomo. I hulerne vil du se speleothems og fossile rester, alle oplyst af lysormenes vidunderlige skær. Vi tager også til Cave of Spirit for at udforske dens kamre.

Senere kører vi til det kulturelle hjerte af den indfødte maorikultur, Rotorua, som er bygget på et aktivt geotermisk felt og er omgivet af gejsere, mudderbassiner og varme kilder. Så tjekker vi ind på vores luksushotel.
new-zealand-113731_960_720
Dag 4: Rotorua
Denne morgen besøger vi den spektakulære Te Puia i Te Whakarewarewa Thermal Valley. Vores guide vil vise os den traditionelle kunst og kunsthåndværk, mens vi er omgivet af brusende vand og boblende mudderbassiner.

Derefter på en privat rundvisning i Ohinemutu. Startende med en traditionel velkomst, vil vi være privilegerede at høre fortællingerne om maoriernes historie.
New Zealand
Dag 5: Rotoura, Nelson og Kaiteriteri
Om morgenen kører vi til Rotorua lufthavn, hvor vi tager en times flyvetur til solskinshovedstaden Nelson. Omgivet af sandstrande og bjerglandskaber er dette centrum for New Zealands kunstscene.

Vi skal bo i det luksuriøse øko-resort med panoramaudsigt over Abel Tasman National Park og Kaiteriteri Beach. Aftenen er helt din til at udforske de fantastiske omgivelser.
Kaiteriteri
Dag 6: Kaiteriteri
I morges, mens vi sejler ind i parken, vil vores guide lære os om virkningen af ​​den tidlige bosætteraktivitet og Maori-historien.

Du har chancen for at prøve kajaksejlads i de øde strandes sandbugter. Vi sørger for morgenmad, og vi spiser frokost ombord.
vindyrkning-2151463_960_720
Dag 7: Kaiteriteri til Blenheim
Om morgenen kører vi til Belheim langs Richmond-bjergene, hvor mange af New Zealands fineste vine bliver produceret. Der er over 70 vingårde og mange boutique-bryggerier. Komplet med caféer og restauranter er dette sted virkelig et gourmetparadis. Vi vil udleve vores gourmetdrøm over en frokost på en lokal vingård og derefter deltage i en vinsmagning på den prestigefyldte Cloudy Bay vingård.

Vi skal bo i hjertet af vinregionen.
Queenstown
Dag 8: Queenstown
I dag flyver vi til verdens eventyrhovedstad, Queenstown. Vores centrale hotel har udsigt over søen Wakatipu. Om aftenen har du tid til at udforske de lokale barer og shoppingområder.
Milford Sound
Dag 9: Milford Sound
Milford Sound er et must-see, når du er i New Zealand. Bjergkæderne er krydret med bemærkelsesværdige regnskove og vandfald og er kendt som verdens 0. vidunder. Vi flyver med lette fly over det alpine landskab. Derefter stiger vi ombord på vores luksusfartøj og sejler langs fjorden til Tasmanhavet.

I efter0on får vi den fineste jetbådoplevelse, hvor vi vil opleve summen af ​​adrenalin, mens vi skyder langs Shotover-flodens kløfter.
Queenstown Hotelguide
Dag 10: Dag på fritid i Queenstown
Dette er din dag i Queenstown, verdens eventyrhovedstad, for at gøre, hvad du vil! Fra guldminedrift, til golf, til sejlads i Lake Wakatipu, er der ingen mangel på ting at lave.
New Zealand
Dag 11: Afrejse
I dag vil du tage farvel og blive overført til lufthavnen til dit fly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel