Homoseksuel grupperejse: Mykonos og Santorini

Gay Group Trip:

Mykonos and Santorini

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev homoseksuelle Grækenland på denne grupperejse gennem Myko0s og Santorini. Dette er en fantastisk måde at opdage Grækenlands mest populære øer på.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Mykonos og Santorini
Homoseksuel grupperejse: Mykonos og Santorini

Gruppefordeling opdeling

kirke-1186041_1920
Dag 1: Myko0s
Ankom til Myko0s før du går ombord på yachten fra kl. 5, hvor du bliver mødt af dit homoseksuelle besætning med en velkomstdrink og introduktion. Nyd en afslappende svømmetur eller et forfriskende brusebad, før vi begiver os ind i byen til middag. Vi besøger den berømte gay pia0 bar, Montparnasse, hvorefter du får chancen for at udforske noget af Myko0s' homoseksuelle natteliv.
paros-878640_1920 (1)
Dag 2: Myko0s til Paros
Vores rejse begynder, da vi tager afsted fra Myko0s i de tidlige timer for at gå mod Paros. Her vil vi ankre til frokost og en svømmetur, samt besøge to maleriske naturlige bugter, Parikia og Naoussa.
Grækenland-2328255_1920
Dag 3: Paros til Ios
I dag sejler vi til Ios, hvor dagen bliver fyldt med hygge i solen, lytte til musik og lækker mad ombord på skibet. På vej til Ios stopper vi et naturskønt sted for en svømmetur. Ios, der er kendt som "festøen", har en livlig atmosfære og masser at lave. I aften holder vi en privat solnedgangsfest på kirkebakken, inden vi spiser på den homovenlige restaurant, Lord Byron.
santorini-1788606_1920
Dag 4: Ios til Santorini
Efter at have festet i Ios, fortsætter vi på vej til Santorini. Undervejs ankrer vi til frokost og tager en dukkert på sydsiden af ​​Ios. Nyd en betagende udsigt over de omkringliggende øer og vulkanen0 fra calderaen. En stor del af dagen vil blive brugt på din fritid på at udforske byen. I aften ankrer vi enten tæt på Fira eller Oia.
hav-418742_1920
Dag 5: Santorini til Iraklia
Inden solopgang er vi på vej til den lille ø Iraklia. Iraklia, en dejlig lille bugt, er udstyret med kun et par lokale græske restauranter. Nyd lidt fred og afslapning efter spændingen på Santorini.
solnedgang-1289080_1920
Dag 6: Iraklia til Naxos
Nyd en frisk morgenmad på øen, inden vi sejler til Naxos. Den største og mest centrale ø i Kykladerne, Naxos er rig på historie. I dag kan du udforske byen på din fritid eller svømme i Det Ægæiske Hav.
solnedgang-1698415_1920
Dag 7: Naxos til Myko0s
Efter at have besøgt smukke Naxos begynder vi vores rejse tilbage til Myko0s. Inden din homoseksuelle sejltur slutter, fortøjer vi i marinaen for at nyde en cocktail og se drag queen-showene, mens solen går ned. Senere fejrer vi turens afslutning med middag og dans i byen.
Mykonos
Dag 8: Myko0s
I dag slutter vores tur i Myko0s' naturskønne vand. Nyd en sidste morgenmad om bord, inden du siger farvel til dine medpassagerer og smukke Grækenland.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel