Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure

Gay Group Trip:

Montana Glacier Adventure

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Denne grupperejse, der er kendt for at være det tredje Amerikas Schweiz, er perfekt for dem, der søger et eventyr blandt smukke tinder, fantastiske dale og maleriske stier. Se den overflod af dyreliv, der strejfer i området, herunder ørne, der svæver over hovedet, elg mearender i flodbunden, bjerggeder græsser på stejle enge og bjørne, der vandrer på jagt efter bær. Denne tur giver dig mulighed for at opleve vandreture, ridning, white water rafting og meget mere.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure
Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure
Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure
Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure
Gay grupperejse: Montana Glacier Adventure

Gruppefordeling opdeling

Montana
Dag 1: Montana
Du vil blive mødt i Glacier International Airport i Kalispell af en lokal repræsentant, som derefter vil eskortere dig til dit hotel i Whitefish. Tag aftenen til at udforske denne historiske by.
Montana
Dag 2: Logan Pass To The Highland Trail
Denne morgen tager du mod øst til Glacier National Park. du stopper halvvejs for at udforske stier ved Logan Pass, hvor du vil finde fantastiske bjergkæder, der krydser over i Canada. Efter en dags vandretur tager du tilbage til St Mary's for en afslappende aften.
Montana
Dag 3: Glacier Treks
I dag får du mulighed for at vandre med guiden eller vandre selvstændigt. Der er så mange stier at vælge imellem, alle med forskellige intensitetsniveauer.
Montana
Dag 4: Ridning
Efter en afslappet morgen forlader du St Mary's og går til hovedporten til Glacier National Park. Efterfølgende vil du tage på en ridetur langs højdedragene og dalene og se dybt ind i Glacier National Park. Hvis du hellere ikke vil ride, så kan du vælge en massage i spaen. Aftenen er til din fritid.
Montana
Dag 5: Two Medicine Valley
I dag skal du vandre i Two Medicine Valley. De fleste vandreture er tilgængelige via en naturskøn bådtur, når der først er der mulighed for at tage på vandreture eller blive på båden. Længere vandreture vil tage dig til Cobalt Lake, 0 Name Lake eller hele vejen op til Dawson Pass. Du kan derefter tage en returbåd eller vandre tilbage til besøgscentret.
Montana
Dag 6: Rafting på fladhovedet
I dag skal du på en spændende raftingudflugt på Middle Fork of the Flathead River. Floden består af en blanding af blide og lidt mere udfordrende strømfald. Efter du vil tage tilbage til Whitefish for dine sidste to nætter.
Montana
Dag 7: Zipline ved Big Mountain Resort
Du vil have en hel dag med hvile og afslapning, du er velkommen til at bruge til hotellets opvarmede pool-spa eller forkæl dig selv med en massage. For dem, der ønsker at afslutte deres tur med eventyr, så er morgenens zip line-udflugt perfekt. Flyv gennem træerne og se den fantastiske udsigt over resortet og videre. I efter0on er du fri til at udforske byen eller slappe af på hotellet. Aftenen bliver du inviteret til afskedsmiddag, hvor du kan dele alle dine gode minder med medlemmer af gruppen.
Montana
Dag 8: Afrejse
I dag skal du til lufthavnen, hvor du vil tage et fly til din næste destination.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel