Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Gay Group Trip:

Middle Fork of the Salmon River Rafting

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Tag med os på denne homoseksuelle grupperejse til Salmon River, Idaho, for en spektakulær udsigt og eventyrlige aktiviteter. Oplev homoseksuelle Idaho, mens vi rejser ned langs Salmon Rivers Middle Fork, og viser forrevne bjerge, dybe kløfter og maleriske vandløb. Oplev en ægte følelse af eventyr med dette gay gruppe rafting eventyr.

Afgangsdatoer

27. august 2024 mandag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting
Gay Group Trip: Middle Fork of the Salmon River Rafting

Gruppefordeling opdeling

boise-943207_1920
Dag 1: Ankomst til Boise
Din rejse begynder med din ankomst til Boise, Idaho. Ved ankomst til et boutique-hotel har du en chance for at møde andre rejsende, før turen begynder i efter0on. Brug din tid i Boise på at udforske shopping- og spisemulighederne, eller se nattelivet i centrum. Alternativt kan du udforske det berømte baskiske distrikt og lære om det baskiske folks unikke kultur.
rafting-2224487_1920
Dag 2: Flyver til floden
I dag begynder dit eventyr for alvor, da vi tager et lille charterfly til floden. Før vi begynder at rafte, vil din rejseguide tage dig gennem alle de nødvendige sikkerhedsprocedurer, inklusive en fuld orientering. Hver dag kan du vælge mellem en oppustelig kajak, at padle med andre holdmedlemmer eller at ledsage guiden i en af ​​deres flåder.
river-rafting-960158_1920
Dag 3, 4, 5 og 6: Eventyr ned ad floden
Nyd en solid morgenmad, før du tager afsted ned ad floden for at rafte. Generelt vil dine dage bestå af 15 miles af rafting, samt en pause, frokost og en snack til at tanke dig op. Afhængigt af hvor eventyrlysten du føler dig, kan du vælge at rejse ned ad floden i et afslappet årerigfartøj eller en mere turbulent padlebåd. Glæd dig til at passere nogle smukke landskaber, mens du flåder, inklusive vandfald, piktogrammer, varme kilder og masser af dyreliv. Dine nætter vil bestå af at slå lejr og nyde en frisklavet middag omkring bålet.
boise-idaho-1-500x350
Dag 7: Retur til Boise
I slutningen af ​​dit eventyr rejser vi tilbage til Boise med fly. Endnu en gang tjekker du ind på boutiquehotellet, før du bruger aftenen på at fejre din sidste nat.
flyvemaskine-3282404_1920
Dag 8: Afrejse
Vær forberedt på at sige farvel til dine medrejsende homoseksuelle grupperejsende og Idaho, da du vil vende tilbage til lufthavnen i dag i tide til dit fly.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel