Homoseksuel grupperejse: Mayas vidundere i Mexico

Gay Group Trip:

Mayan Wonders of Mexico

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Forbered dig på at opdage forbløffelse, mens du udforsker gamle maya-civilisationer i Mexico. Denne homoseksuelle grupperejse tager dig til Yucatan-halvøen i Mexico, hvor du vil opdage ruiner, templer og gamle byer. Fordyb dig i kultur, historie og farver, mens du slutter dig til os på denne autentiske rejse ind i det homoseksuelle Mexico.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Mayas vidundere i Mexico
Homoseksuel grupperejse: Mayas vidundere i Mexico
Homoseksuel grupperejse: Mayas vidundere i Mexico
Homoseksuel grupperejse: Mayas vidundere i Mexico

Gruppefordeling opdeling

mexico-2671171_1920
Dag 1: Riviera Maya
Du begynder din homoseksuelle grupperejse ved at ankomme til Cancun, hvor du vil blive mødt af en turrepræsentant og overført via shuttlebus til Riveria Maya. Nyd lidt afslapning før middagen, hvis du ankommer tidligt. I aften holder vi en intim gruppemiddag, hvor du kan komme til at kende dine medrejsende og slappe af.
mexico-319678_1920
Dag 2: Tulum og Coba
Fyld op på en solid morgenmad denne morgen, da vi tager på en rejse til Tulum. I dag begynder vores satsning på mayaernes historie, da Tulum var en af ​​de sidste mayabyer, der var tilbage. Med udsigt over det caribiske hav kunne denne beliggenhed ikke være mere idyllisk. Besøg de gamle ruiner og templer, før du nyder frokosten. Vi vil derefter besøge endnu et berømt Maya-sted, Cobá, historisk kendt for sit store antal indbyggere. Eventyret fortsætter i aften, da vi skal se Tulums nyeste (og mest vilde) attraktion, Rauxa Cabaret.
tulum-2498781_1920
Dag 3: Valladolid til Merida
I dag inkluderer en rundvisning i Valladolid, kendt som Mexicos "magiske by" på grund af dens naturlige skønhed og historiske betydning. Du har også chancen for at se noget autentisk mexicansk folkekunst, før du går videre til Ek Balam. Dernæst tager vi til Grand Ce0te, et af verdens naturlige vidundere. En underjordisk hule i kalksten med krystalklart vand, Grand Ce0te er det perfekte sted at s0rkel. Til sidst slutter vi vores dag i statens hovedstad, Merida. Fuld af restauranter har vi masser af valg til, hvor vi skal hen til vores aftenmåltid.
dyr-1835649_1920
Dag 4 og 5: Merida
Tilbring dagen med at observere den farverige arkitektur i Merida, før du udforsker byen yderligere med en tur efter. Vi besøger Meridas egne Champs Elysees, "Paseo de Montejo", og du kommer endda til at køre på en traditionel hestevogn. Nyd aftenen i ro og mag, da du skal spise uafhængigt i aften. På din sidste dag i Merida kan du bruge din tid til at udforske den smukke by yderligere, eller slutte dig til os på en valgfri udflugt. Vi tager på en dagstur til Celestun Biosphere Reserve på Yucatans nordvestkyst. Her finder du flokke af flamingoer, der græsser i lavvandede bassiner. I aften vil vi sige farvel til 0, hvor vi bringer det nye år ind med en traditionel middag som gruppe.
mexico-1318624_1920
Dag 6: Uxmal
Forvent en tidlig start, da vi i dag skal udforske de betagende ruiner af Uxmal. Beliggende i dalen finder du den legendariske "Tryllekunstnerens pyramide" her samt en enorm gårdhave. Vi vil også finde ud af mere om Mexicos livlige historie, når vi besøger et chokolademuseum, som vil omfatte prøver. Vores private guide vil derefter føre dig til Lol Tun Caves, før du tilbringer aftenen, som du ønsker.
cenote-280253_1920
Dag 7: Hacienda Sotuta de Peon
Nyd morgenmaden her til morgen, for vi er snart på farten igen. Denne gang skal vi besøge Hacienda Sotuta de Peon, hvor der vil være en rundvisning i det luftige spanske hjem- og arbejdsmuseum. Senere kan du tage en vogntur til den private ce0te, hvor du kan nyde det klare vand i fred. I aften skal du bo i et farverigt sommerhus og dele endnu et lækkert gruppemåltid.
fugl-1218069_1920
Dag 8: Chichen Itza
I dag kommer du forbi Tecoh og Euan, mens vi er på vej til det imponerende Chichen Itza-sted. Nyd skønheden i komplekset, som er dækket af templer og andre indviklede strukturer. Hold øje med lokale leverandører, hvorfra du kan købe håndmalet keramik, tekstiler og endda instrumenter. Efter at have udforsket Chichen Itza kører vi mod Chiquila, inden vi rejser over det blå vand til Holbox. Efter et kort hvil samler vi os til middag om aftenen.
ø-2712293_1920
Dag 9: Holbox
Tilbring din sidste hele dag med at slappe af på Holbox-øen. Her er dine muligheder uendelige: slappe af ved poolen, shoppe i byen, få en massage, ride på heste ned af stranden eller leje en golfvogn for at udforske. Du har også mulighed for at deltage i en s0rkelling-tur, hvis du ønsker det. I aften nyder vi en afskedsmiddag, mens vi sammen fejrer afslutningen på vores homoseksuelle grupperejse.
lufthavn-2247218_1920
Dag 10: Afrejse
Sig farvel til den smukke Yucatan-halvø, mens du tager en færge tilbage til Cancun Lufthavn for at tage et returfly hjem.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel