Homoseksuel grupperejse: Luksus Matera og Puglia

Gay Group Trip:

Luxury Matera And Puglia

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev nogle af de fineste og mindst turistede destinationer i det sydlige Italien. Du vil bo i luksusindkvartering under hele turen og opdage den sofistikerede mad og drikke, der er specifikke for området. Du vil besøge UNESCOs verdensarvsdestinationer, herunder gipsvægsboligerne i Alberobello og ikoniske by Matera. Der er 0 steder på jorden som Matera. Det er et sjældent eksempel på en troglodytboplads, der forbliver intakt. Byen blander sig problemfrit med sit økosystem og terræn. Du vil også besøge Mopoli, Poligna0 a Mare og Ostuni. Dette er den italienske turist ikke ser, og det er så meget desto mere charmerende for det.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Luksus Matera og Puglia

Gruppefordeling opdeling

Puglia
Dag 1: Puglia
Du bliver overført fra Bari Lufthavn til dit 5-stjernede hotel. Vi spiser en velkomstmiddag på restauranten Due Camini. Dette vil være din første smag af Puglias fremragende køkken.

Måltider inkluderet: Middag
Monopoly
Dag 2: Mo0poli
0t spillet, den charmerende by Mo0poli! Det er kun 30 minutters kørsel væk. Din guide vil møde dig og tage dig med på en vandretur i havnebyen, der legemliggør meget af det bedste fra Puglia. Du vil besøge de vigtigste steder, herunder St. Francesco-kirken, Charles V-slottet, katedralen Maria Santissima della Madia og havnen. Aften i fritiden.

Måltider inkluderet: Morgenmad
Polignano a Mare
Dag 3: Poligna0 a Mare
Morgen i ro og mag. Det er 40 minutters kørsel til Poligna0 a Mare, en kystby, der ligger på klipperne med udsigt over Adriaterhavet. Din guide tager dig med på en vandretur rundt i de snoede gyder. Der er mange butikker at udforske.

Du skal spise middag på det berømte Grotta Palazzese.

Måltider inkluderet: Morgenmad og middag
Alberobello
Dag 4: Madlavningsklasse og Alberobello
Vi skal til madlavningskursus på et 5-stjernet hotel. Du lærer at lave klassiske Puglia-retter, såsom Orecchiette-pasta. Du vil derefter spise din kreation med noget lokal vin.

Efter transport til Masseria. Vi skal bo i en restaureret gård et par nætter. Aften i fritiden.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost
Itrian-dalen
Dag 5: Itrian Valley
Efter morgenmaden kører vi til Martina Franca i Itrian Valley. Martina Franca er en elegant by med mange barok- og rokokobygninger. Udforsk de snoede gader, og så tager vi til Masseria for en klassisk regional frokost. Overnatning i Masseria.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost
Ostuni
Dag 6: Ostuni
Det er 30 minutters kørsel til Ostuni, til den såkaldte "Hvide By". Besøg katedralen, hovedtorvet og St. Oronzo-tårnet. Udforsk den gamle bydel og nyd den 180-graders udsigt over havet og romerske oliventræer. Der er nogle gode restauranter i byen at prøve. Senere på eftermiddagen vil en privat overførsel tage dig tilbage til Masseria.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost
Matera
Dag 7: Matera
Det er 60 minutters kørsel til Matera. Tjek ind på hotellet ved Sextantio og udforsk denne gådefulde by i dit eget tempo. Du vil blive charmeret af dens labyrintiske gader, hulekirker og grå stenhuse. Matera er en by, du gerne vil fare vild i.

Måltider inkluderet: Morgenmad
Italien kulinarisk oplevelse Gay gruppe tur
Dag 8: I Sassi di Matera
I dag vil din lokale guide møde dig og tage dig med på en rundtur i Matera, en af ​​de ældste kontinuerligt beboede byer på jorden. Du vil lære om dens byudvikling, herunder dens nedstigning i fattigdom i midten af ​​forrige århundrede. Folk boede i huler med 0 elektricitet. Materas renæssance har været imponerende. Det er 0w et UNESCOs verdensarvssted og europæisk kulturhovedstad.

Måltider inkluderet: Morgenmad og frokost
Italien kulinarisk oplevelse Gay gruppe tur
Dag 9: Middelalderbyer i Basilicata
I dag skal du uden for den slagne vej for at besøge nogle af de mindre kendte og smukkeste landsbyer i det sydlige Italien. Disse omfatter bjergtoplandsbyerne Pietrapertosa og Castelmezza0, der ligger inden for den lukanske dolomitt. Castelmezza0 ligger på en smal afsats, der falder ned i kløfter til floden nedenfor. Pietrapertosa kan prale af en slående saracensk fæstning på sit højdepunkt. Vi vender derefter tilbage til Matera og spiser en afskedsmiddag.

Måltider inkluderet: Morgenmad og middag
Matera
Dag 10: Afrejse
Efter morgenmaden bliver du transporteret til lufthavnen for dit returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel