Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys

Gay Group Trip:

Key West and Florida Keys

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev det bedste fra homoseksuelle Florida med denne grupperejse til Key West og Florida Keys. Forvent smukke strande, roligt vand og masser af homoseksuel kultur at udforske. Denne tur vil helt sikkert være fuld af spænding - vi skal padleboarding, sejle i kajak og feste på Duval Street.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys
Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys
Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys
Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys
Homoseksuel grupperejse: Key West og Florida Keys

Gruppefordeling opdeling

Miami
Dag 1: South Beach
På din første dag vil du flyve til enten Miami eller Fort Lauderdale, før du bliver overført til et luksushotel i South Beach. Hvis du har tid, så tjek det karakteristiske Art Deco-distrikt, strande og lokale butikker ud. I aften vil du blive præsenteret for resten af ​​din gruppe, hvorefter vi tager til en homovenlig restaurant og udforsker noget lokalt homo-natteliv.
alligator-1579916_1920
Dag 2: Everglades
Start din anden dag i Florida med en solid morgenmad, inden du tager afsted til dagens eventyr. Oplev Everglades via en luftbådstur, som vil guide dig gennem masser af krokodiller, alligatorer og slanger. Frokosten vil blive frisklavet på en nærliggende restaurant, som er stolt af sine lokale råvarer. Dernæst besøger vi Schnebly Winery and Brewery for at smage nogle af regionens fineste drinks. Efter en drink (eller to) tager vi mod en eksotisk frugtbutik, hvor du kan prøve de mest usædvanlige frugter i regionen før middag.
solnedgang-1338758_1920
Dag 3: Key Largo
Nyd en gruppe morgenmad sammen, før du begynder dagens eventyr. I dag skal vi s0rkelle i det rolige vand i Key Largo. Afhængig af vejret vil du være i stand til at udforske den berømte statue kendt som Kristus afgrunden. Nedsænket under vand og omgivet af smukke koraller, er det et syn, man bør gå glip af. I aften skal vi drikke i Tiki baren, inden vi nyder noget sushi og thaimad til aftensmad.
florida-keys-2219603_1920
Dag 4: Islamorada
I dag skal vi sejle i kajak rundt i Robbie's Marina, der er hjemsted for nogle vilde og truede arter, herunder krokodiller, pelikaner og små krabber. Kajak mod Indian Key, en ø dækket af ruiner fra det 19. århundrede af en bosættelse, der engang var. Nyd en gruppefrokost og udforsk de nærliggende øer. Lokal fisk og skaldyr er på menuen til middag i aften, hvorefter du kan slå dig ned på dit strandhotel.
Marathon
Dag 5: Marathon
Glæd dig til at nyde noget smukt landskab i dag, mens vi udforsker Florida Keys på cykel. Du skal ikke bekymre dig om at gå glip af noget, da vi stopper ved interessepunkter. Glem ikke at passe på små havskildpadder, der svømmer i nærheden, mens du rider over broer. Senere tjekker I ind på et hotel i Marathon, før I spiser sammen som en gruppe.
key-west-1553628_1920
Dag 6, 7, 8 og 9: Key West
Cykel ud af Marathon og mod det maleriske Key West, et af de mest homovenlige steder i USA. Her vil du bruge din tid på at cykle, spille minigolf, padle boarding, jetski, s0rkling og udforske homoseksuelle natteliv. I løbet af din tid på Key West vil du modtage adgangskort til det berømte Island House's weekend-poolfest, hvor du vil socialisere med både lokale homoseksuelle og homoseksuelle turister.
miami-1891397_1920
Dag 10: Afrejse
Det er her, din homoseksuelle grupperejse slutter. Sig farvel til dine medrejsende, rejseleder og de smukke Florida Keys, før du bliver overført til lufthavnen for dine returflyvninger.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel