Gay grupperejse: Italien Villa kulinarisk oplevelse

Gay Group Trip:

Italy Villa Culinary Experience

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Puglia i Italien er kendt for sin tradition og for at være en region med kulinarisk ekspertise. Med sine bjergbyer tæt på kystlandsbyer finder du også fantastiske ejendomme, slotte og hulehuse, der stammer fra før renæssancen. Prøv fine Italia på denne rejsen mad og vin og ophold hver aften i en villa fra det 14. århundrede, som er blevet restaureret til sin historiske herlighed af en homoseksuel amerikaner med dybe familierødder i Puglias jord.

Afgangsdatoer

19 oktober 2024 fredag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570

Gruppefordeling opdeling

Dag 1: Villa Cappelli
Ankom til Bari, hvor en transfer venter på dig til Villa Cappelli, kun en kort afstand fra Adriaterhavet. Når du har slået dig ned, vil du nyde en let frokost og om eftermiddagen udforske grunden. Om aftenen vil du nyde en velkomstmiddag med resten af ​​gruppen, mens du smager den lokale olivenolie og vine fra regionen.
Dag 2: Puglia
Om morgenen kan du besøge Murgia National Park for at være vidne til, at mozzarella bliver lavet før din e1 - og selvfølgelig prøv det! Vælg en række forskellige oste at nyde til frokost og hele ugen.

Herefter besøger du den nærliggende Ruvo di Puglia og Jatta-museet, der er berømt for sine græske urner, før du vender tilbage til villaen til frokost. Hvis du gerne vil være med til at lave frokost, så kan du eller måske hellere slappe af ved poolen.

I efter0on kan du nyde at udforske Puglia, før du besøger det nærliggende Terlizzi om aftenen til en lækker gruppemiddag.Dag 3: Castel Del Monte
I dag laver du frisk pasta i villaens køkken, inden du lader den tørre til aftenens måltid.

Du vil derefter besøge Castel del Monte, et UNESCO-verdensarvssted, som blev bygget i det 13. århundrede af den schwabiske kejser, Frederik II. Slottet er omtalt i mange myter og legender, herunder den hellige gral.

Efter en rundvisning på slottet, gå tilbage til villaen for en let frokost. Efter frokost kan gæsterne nyde lidt nedetid i villaen. Senere på eftermiddagen besøger en olivenolieekspert villaen til et kursus i olivenolieproduktion og olivenoliesmagning. Denne aften vil du smage den friske pasta, du lavede til din aftensmad.
Dag 4: Trani
I dag rejs til den smukke badeby Trani. Dens gigantiske katedral og smukke havn ligger lige ved havet.

Besøg stedet for slaget ved Canae, før du tager til Antichi Sapori, hvor du vil nyde en speciel frokost i en fjerntliggende restaurant med en kok, der vinder flere priser. Dette er et måltid, du ikke vil gå glip af.

Efter en lang frokost tager vi tilbage til villaen for at slappe af. Middagen i aften bliver noget let.
Dag 5: Murgia
Udforsk den bjergrige region Murgia på vej til Matera, endnu et utroligt UNESCOs verdensarvssted. Området går århundreder tilbage og har en autentisk italiensk følelse og er stadig besat af beboere og restauranter, der er indbygget i dets klippeformationer.

De gamle og snoede gader er blevet brugt i mange film, inklusive Mel Gibsons The Passion of the Christ og den seneste Ben Hur. Nyd frokost i byen, før du går tilbage til villaen for at slappe af.

Denne aften lærer du at blive en ekspert pizzakok. Vælg dit eget pålæg og lav mad i villaens egen gamle brændeovne pizzaovn.
Dag 6: Alberobello
I dag besøger du Alberobello, en by berømt for sine trulli, som er stenbygninger lavet uden mørtel. Hvis du nogensinde har set en pugliansk guidebog, er disse strukturer ofte vist på forsiden.

Efter at have rundet byen, besøger du kystbyen Poligna0 a Mare. Denne by rager bogstaveligt talt ud i havet, så du vil udforske og nyde den fantastiske udsigt, den byder på. Spis frokost på Grotta Palazzese, som er kåret som en af ​​de bedste restauranter med udsigt, da spiseområdet er indbygget i huler.
Dag 7: Bisceglie
Tag tidligt afsted i dag til Adriaterhavshavnen Bisceglie og dets travle fiskemarked, og vælg nogle af de friskeste fisk og skaldyr, du nogensinde vil finde - lige ved bådene minutter før.

Du vælger, hvad du vil have til middag, før du udforsker en yderligere malerisk fiskerby.

Vel tilbage i villaen vil der være vinsmagning med frokost. En sommelier vil besøge villaen for at hjælpe med at uddanne dig i mange af de lokale specialiteter.

I efter0on besøger du et nærliggende keramikcenter, som har en ovn, der dateres tilbage til 1AD.

Denne aften giver dig mulighed for at dele en fantastisk afskedsmiddag med fisk og skaldyr i villaen.
Dag 8: Afrejse
I dag er det tid til at tage hjem; du bliver overført til Bari lufthavn for din returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel