Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride

Gay Group Trip:

Israel And Tel Aviv Gay Pride

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Flere og flere turister strømmer til Israel hvert år. Det er det mest liberale og kosmopolitiske land i Mellemøsten, og det har den bedste homoscene i regionen. Israel har en uovertruffen kulturarv, da det er centrum for de tre store mo0teistiske religioner. Den travle moderne by Tel Aviv er kendt som Mellemøstens Manhatten. Denne by er vært for Israels årlige gay pride-begivenhed. Det er en virkelig uforglemmelig fest. Du kan også dulme dine tømmermænd ved at flyde vægtløst i Det Døde Havs helbredende vand; samt besøge de store historiske vartegn i Jerusalem.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride
Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride
Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride
Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride
Homoseksuel grupperejse: Israel og Tel Aviv Gay Pride

Gruppefordeling opdeling

Israel Adventure Gay Grupperejse
Dag 1: Jerusalem
Vores repræsentant vil møde dig, når du ankommer til Ben-Gurion lufthavn. Du bliver derefter overført til din lufthavn. Om aftenen nyder du en velkomstmiddag på en af ​​de bedste restauranter i Jerusalem.
Jerusalem
Dag 2: Jerusalem
Efter morgenmaden på hotellet er det tid til at se lidt historie.

På Israel Museum kan du se en model af Jerusalem, som det så ud i bibelsk tid. Du vil også komme til at se Dødehavsrullerne. Derefter tager vi over til den gamle by i Jerusalem og ser, hvor templet engang stod. Ved Vestmuren vil vi observere mennesker dybt i bønnen. Denne kalkstensmur daterer sig tilbage til kong Herodes og er den eneste del af hans tempel, der stadig står. Denne direkte forbindelse til kong Herodes' konstruktion gør det til det helligste sted for den jødiske tro.

Efter frokost tager vi til Getsemane have, hvor Jesus bad natten før sin korsfæstelse. Vi går derefter gennem Zion-porten og udforsker den gamle by.

Aften i fritiden.

 

 
Jerusalem
Dag 3: Jerusalem til Det Døde Hav
Efter morgenmaden på hotellet tager vi til månelandskabet i Judæaørkenen og ankommer til det laveste punkt på jorden, Det Døde Hav. Når vi tager til Masada, tager vi en svævebane til zeloternes sidste højborg op ad et sandstensbjerg. Her kæmpede de frygtindgydende jødiske zeloter den romerske hær i 3 år, før de tog deres eget liv for at undgå tilfangetagelse. Nogle af deres herodiske fæstningsværker kan stadig ses.

Efter frokost kan du svømme i Det Døde Hav.

Aften i fritiden.
Galilæa
Dag 4: Jerusalem til Galilæa
Efter morgenmaden besøger vi den 2000 år gamle by Cæsarea, bygget i navnet Julius Ceaser. Her finder du sedimentære lag af verdenshistorien, herunder romersk, byzantinsk, osmannisk, arabisk, korsfarerperioden og vores egen tid. Det slående træk ved Israel er, at hele den nedskrevne historie ser ud til at være samlet på en eller anden måde i dette lille land.

Vi besøger den gamle havn i Acre. Det er så gammelt, at det blev nævnt i annaler af faraoen Tuthmosis III. Her kan du se bygninger bygget af Tempelridderne.

Aften i fritiden.
Golanhøjderne
Dag 5 - Galilæa til Golanhøjderne
Efter morgenmaden rejser vi til Golanhøjderne. Her vil du se kontrasten mellem ørkenlandskaber og mildere himmelstrøg. Fra disse grønnere områder dyrkes de druer, der driver den israelske vinindustri. Så vi tager en tur til en vingård og prøver os selv.

 
Tel Aviv
Dag 6 - Galilæa til Tel Aviv
Morgenmad er inkluderet, så tjekker vi ud af hotellet. Om morgenen vil vi se det gamle Megiddo, også kendt under sit græske navn, Armageddon. Denne tidligere bystat, som er på UNESCOs verdensarvsliste, byder på stor historie.

Aften i fritiden.

 
DREK Tel Aviv gay dance party main 720
Dag 7 - Tel Aviv
I dag vil vi udforske den mest kosmopolitiske by i Mellemøsten, Tel Aviv. Du vil blive charmeret af de smarte butikker, restauranter og det livlige natteliv. Da mange Pride-begivenheder vil finde sted i aften, vil du have 0 mangelfester at vælge imellem.

Vi spiser middag på en af ​​de bedste restauranter i Tel Aviv.
Tel Aviv Gay Beach Guide
Dag 8 - Tel Aviv Gay Pride
Prideparaden begynder klokken 1. Vores hotel ligger lige i hjertet af handlingen, så du har ikke langt at rejse. Festen fortsætter langt ud i de tidlige timer.
Dag 9 - Afgang
I dag er det tid til at sige farvel, Israel. Indtil næste gang.
Jordan
Dag 9-13: Jordan-tilføjelse
Jordan er let tilgængeligt fra Israel, og det er et must-see destination. Du vil bo på de bedste hoteller og spise det bedste køkken under hele turen, samt nyde godt af en ekspert lokal guide.

Du tager til Amman og spiser en velkomstmiddag på hotellet. Den følgende dag tager vi til Petra, en gammel by, der blev grundlagt i 800 f.Kr. af nabetæerne. Dette er den bedste turistdestination i Jordan. Det er kendt som den "rosenrøde by halvt så gammel som tiden". Vi kommer ind i byen på hesteryg - meget dramatisk!

På den tredje dag kører vi til vores hotel ved Det Døde Hav. Det er et fantastisk sted at forynge sig – det saltholdige vand siges at have helbredende egenskaber. På den sidste dag er du fri til at nyde spa-behandlinger på hotellet, og derefter bliver du overført til lufthavnen for dit returflyvning.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel