Gay grupperejse: Historisk Italien

Gay Group Trip:

Historic Italy

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Denne homoseksuelle Italien-historietur dækker det antikke Roms pragt såvel som både Firenze og Napoli. Landet er et skattehus af artefakter og malerier, der er spredt med homoseksuel historie. Mange af landets mest berømte malerier hylder kærligheden af ​​samme køn.

Du starter din tur i Firenze, hvor du vil se hjertet af renæssancen. Perioden havde et enormt fokus på kærlighed af samme køn, som inspirerede mange berømte kunstværker, herunder Donatello og Michelangelos to berømte Davids, som selvom de er forskellige, begge er ekstremt homoerotiske.

Derefter tager du til Napoli, hvor du vil besøge det arkæologiske museum og dets 0torious Gabinetto Segreto. Så vil du prøve pizza Margherita i byen, der opfandt den. Fra Napoli besøger du ruinerne af nærliggende Pompeji; Paestum med sine smukt bevarede græske templer og homoerotiske vægmalerier; og endelig Capri, den smukke ø, der er Middelhavets perle.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay grupperejse: Historisk Italien
Gay grupperejse: Historisk Italien
Gay grupperejse: Historisk Italien
Gay grupperejse: Historisk Italien
Gay grupperejse: Historisk Italien

Gruppefordeling opdeling

Om din guide
Disse ture ledes af den ærede professor Andrew Lear. Han kombinerer sin passion for rejser med sit fremragende kendskab til homoseksuel historie.

Har både en BA fra Harvard og en Ph.D. fra UCLA, har han også udgivet en meget hyldet bog om mand-mandlig kærlighed inden for antik græsk kunst samt en række vigtige videnskabelige artikler inden for dette område.
Rom Firenze Napoli Homoseksuel grupperejse
Dag 1: Firenze
Du ankommer til Firenze og tager derefter en tur med professor Lear, der begynder med en kort snak om Italiens homoseksuelle historie, før du begynder på vandreturen i centrum af Firenze.

Du vil opdage byens afgørende rolle i renæssancen og rollen som homoseksuel kærlighed i løbet af tiden.

Herefter besøger du Galleria dell'Accademia for at se Michelangelos berømte og homoerotiske David. Så, denne aften, vil du begynde en kulinarisk tur ved at prøve udsøgte italienske vine og udsøgt toscansk mad.
Rom Firenze Napoli Homoseksuel grupperejse
Dag 2: Firenze
I dag kan du besøge to af Firenzes pragtfulde museer, hvor du vil opdage hele historien om florentinsk renæssancekunst, fra Donatello til Cellini.

Start morgenen ved Bargello, der er hjemsted for flere vigtige mandlige nøgenskulpturer fra renæssancen, inklusive Donatellos David - den første fritstående mandlige nøgen efter oldtiden.

Besøg derefter Uffizierne, den største af alle samlinger af renæssancemaleri. Uffizi er fyldt med mesterværker og er også et lagerhus af homoerotisk kunst af mestre så forskellige som Botticelli, Caravaggio og Bazzi (kendt for samtidige som 'Il Sodoma' - sodomiten).

Efterfølgende og aften kan du udforske denne charmerende by, dens museer og/eller dens vidunderlige modebutikker og
håndværkerbutikker, samt dens vidunderlige kulinariske kultur.
Napoli Capri Amalfikysten Gay Group Trip
Dag 3: Napoli
Denne morgen vil gruppen tage eksprestoget til Napoli, der passerer gennem bakkerne i det centrale Italien. Ved ankomsten, spis den første af dine napolitanske måltider - pizza i byen, der opfandt det!

Brug eftertiden på at besøge det store Napoli arkæologiske museum, hvor du vil opdage den fantastiske samling af fresker og statuer, der blev udgravet i Pompeji og andre nærliggende steder. Museet har også nogle fantastiske homoerotiske stykker, herunder de fælles statuer af Harmodios og Aristogeiton, det mandlige par, der blev æret som grundlæggerne af det athenske demokrati. Desuden er der
fascinerende Gabinetto Segreto, samlingen af ​​erotisk kunst, der indtil 1960'erne kun var åben for "folk i moden alder og respektabel moral."

Denne aften er der en gruppemiddag langs byens berømte bugt.
Napoli
Dag 4: Napoli
I dag kører du til Paestum mod syd. I oldtiden var det en del af det store Grækenland og er stadig hjemsted for nogle af verdens bedst bevarede græske templer.

Du vil besøge templer og museet og se et af de største homoerotiske billeder i oldtidens kunst - et vægmaleri af et symposium, hvor en mand bejler til en ungdom i typisk græsk stil.

Dette efter tilbagevenden til den romerske kultur og besøg legendariske Pompeji, byen, der bukkede under for udbruddet af Vesuv i 0AD og først blev genopdaget i det 79. århundrede.

Pompejis seksualitet er vist. Den er fuld af mange erotiske scener.

Nyd traditionel mozzarella, før du slapper af om aftenen i Napoli.
Capribukser
Dag 5: Capri
Tag ud til den smukke ø Capri, hvor du vil bruge dagen på at udforske. Hjem til de rige og berømte, vil du lære om, hvor kejser Tiberius holdt sine formodede orgier.

Gå forbi hotellet, hvor Oscar Wilde og Lord Alfred "Bosie" Douglas opholdt sig på deres besøg. Besøg også Villa Lysis, den mest spektakulære tilbageværende villa fra fortiden og et meget homoseksuelt sted.
Rom
Dag 6: Rom
I dag tager du til Rom. Professor Lear vil lede vandreture gennem hjertet af byen.

Se det berømte Forum, Trevi-fontænen og Piazza di Spagna (den Spanske Trappe) med dens berømte trappe.

Du lærer om Hadrian - den homoseksuelle kejser; Caravaggio, den kunstneriske rebel og geni og også Michelangelos største crush.
Rom
Dag 7: Rom
Besøg Vatikanet på den anden side af Tiberen. Her vil du opdage ironien i Vatikanets omfattende homoerotiske kunst - på trods af institutionens mangeårige historie med homofobi.

Herefter vil du dykke ned i hjertet af den antikke by - Forum, Palatinerhøjen og Colosseum.
Tivoli
Dag 8: Tivoli
I dag tager du ud på landet til Tivoli for at udforske to berømte villaer - Kejser Hadrians landsted, hvor han byggede et tempel for sin elsker Anti0us, samt Villa d'Este med dens pragtfulde renæssancehaver og springvand.

I efter0on besøger du Roms Palazzo Massimo for at se berømt græsk-romersk kunst samt den sovende hermafrodit.
Rom
Dag 9: Rom
Din sidste dag i Rom vil se dig besøge det kapitolinske museum med dets storslåede samling af antikviteter - såsom Caravaggios underligt erotiske Johannes Døberen og den berømte hun-ulv i Rom.

Denne aften samles til en sidste velsmagende italiensk middag for at sige farvel til de venner, du har fået i gruppen.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel