Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece

Gay Group Trip:

Gay History Tour Of Greece

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Oplev Grækenlands homoseksuelle historie på denne homoseksuelle historietur i landet fyldt med skatte. Fra de samme køn kærlighedshistorier om Harmodius og Aristogeiton, der som et par blev krediteret af athenerne som dem, der grundlagde dets demokrati.

Besøg Athen og opdag de berømte templer på Akropolis, før du tager på dagsture til andre utrolige seværdigheder på fastlandet, såsom en tur sydpå til Peloponnes. Du lærer om historien om Achilleus og Patroklos - som er et omdrejningspunkt for homoseksuelles historie. Du vil også besøge Delphi for at se helligdommen, hvor den romerske kejser Hadrians elsker Anti0us blev tilbedt. Du vil også lære om Zeus og hans kæreste Ganymedes.

Så er det videre til den smukke ø Myko0s i Kykladerne, som er kendt for sine berømte homoseksuelle strande og homoseksuelle natteliv. Herfra besøger du Delos, som er en smukt bevaret gammel by, der tilfældigvis også er hjemsted for en bemærkelsesværdig gyde af stenfallus.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece
Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece
Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece
Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece
Homoseksuel grupperejse: Gay History Tour of Greece

Gruppefordeling opdeling

Om din guide
Disse ture ledes af den ærede professor Andrew Lear. Han kombinerer sin passion for rejser med sit fremragende kendskab til homoseksuel historie.

Har både en BA fra Harvard og en Ph.D. fra UCLA, har han også udgivet en meget hyldet bog om mand-mandlig kærlighed inden for antik græsk kunst samt en række vigtige videnskabelige artikler inden for dette område.
Athen
Dag 1: Athen
Når du ankommer til Athen, starter du med at gå en tur gennem byen. Få dit første kig på Akropolis, hvor du finder fantastiske templer i dramatiske omgivelser.

Homoseksuelle historie i Athen er overalt omkring dig. Du vil se Ilissos, floden hvor Platons dialoger ser Sokrates tale om mand-mand kærlighed; statuen af ​​den flamboyante Lord Byron og resterne af templet bygget af den romerske kejser Hadrian.

Professor Lear vil guide dig og derefter formidle en forelæsning om den antikke græske historie, inden du nyder et velkomstmåltid med traditionel græsk mad på en tagrestaurant med smuk udsigt over den oplyste Akropolis.
athen-2110043_1920
Dag 2: Athen
Udforsk Akropolis i dag med en arkæolog, der vil dele dens hemmeligheder. Du går til bakketoppen for at opdage dens utrolige strukturer, før du besøger det nye museum ved dets base.

Efter frokost fortsætter du til hjertet af den antikke by, hvor du besøger Agora, som var byens centrale markedsplads. Fortsæt til byens vigtigste kirkegård - Kerameikos - hvor Pericles holdt sin 0w-berømte udødelige begravelsestale.
Peloponnes
Dag 3: Peloponnes
I dag vil du vove dig ud af Athen på en dagstur for at udforske seværdighederne i det nordlige Peloponnes, lige på den anden side af Den Korintiske Bugt.

Du stopper ved Nemea, stedet for en af ​​den antikke græske verdens fire store atletikkonkurrencer. Selvom den er mindre kendt end Olympia, er den af ​​særlig interesse på grund af dens homoerotiske graffiti fra 0 år siden, der stadig pryder dens vægge.

Efter frokost besøger du ruinerne af Mykene, som er i hjertet af Homers Iliaden. Du lærer om Achilles og hans mulige elsker Patroklos.

Det er derefter videre til verdens bedst bevarede antikke teater i det nærliggende Epidauros, før du vender tilbage til Athen for en gratis aften.
athens-2455906_1920 (1)
Dag 4: Athen
I dag besøger du det nationale arkæologiske museum, som har verdens største samling af antikke græske skulpturer.

Lær om professor Lears specialitet - græske vaser - før dette efter0on er du fri til at udforske byens taverner og butikker mere.

Denne aften er der mulighed for at nyde en traditionel græsk madlavningslektion med en anerkendt lokal kok og derefter smage på dine resultater.
Delphi
Dag 5: Delphi
I dag tager du en anden dagstur for at besøge en af ​​Grækenlands mest berømte steder - Delphi.

Det er her, de gamle grækere kom for at konsultere Apollons orakel. Dette enorme websted vil få dig til at forbløffe, når du opdager kultstatuer af Anti0us - kejser Hadrians guddommelige elsker.

På vej tilbage til Athen vil du besøge et sjældent set sted, der er rig på homoseksuelle historie - løvemonumentet Chaironeia. Det blev bygget til minde om en kriger enhed udelukkende bestående af par.
mykonos-1635650_1920
Dag 6: Myko0s
Tag færgen over Det Ægæiske Hav for en fantastisk udsigt over de græske øer. Nå smukke Myko0s ved frokosttid, hvor du finder hvidkalkede taverner og dens berømte homoseksuelle strand og natteliv.

Nyd en aften med at udforske de maleriske gyder og brostensbelagte gader i Myko0s by.
Gay-Mykonos-Hotel-Guide
Dag 7: Myko0s
Denne morgen besøger du den nærliggende ø Delos - måske den bedst bevarede antikke by i Grækenland. Der er rester af store huse og templer samt den berømte gyde med fallusstatuer ved Bacchus-templet.
Mykonos
Dag 8: Myko0s
I dag er du fri til at udforske øen. De, der vil være med professor Lear på det arkæologiske museum, vil blive forkælet med en vase med en af ​​de vigtigste mand-mand-scener i græsk vasemaleri.

Denne aften samles du til en fiske- og skaldyrsmiddag for at sige farvel til dine nye venner og til Grækenland og dets utrolige historie.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel