Gay-grupperejse: Oplev Costa Rica

Gay Group Trip:

Experience Costa Rica

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Gør dig klar til at opleve fantastiske homoseksuelle Costa Rica med denne grupperejse. På denne homoseksuelle grupperejse vil du deltage i masser af strand- og barhopping, samt nyde landets naturlige skønhed. Forvent at se regnskove, vulkaner og endnu mere kultur fra en af ​​Mellemamerikas mest ikoniske steder.

Afgangsdatoer

31. januar 2025 torsdag

12. februar 2025 tirsdag

23. december 2024 søndag

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Gay-grupperejse: Oplev Costa Rica
Gay-grupperejse: Oplev Costa Rica
Gay-grupperejse: Oplev Costa Rica
Gay-grupperejse: Oplev Costa Rica

Gruppefordeling opdeling

glad-2723487_1920
Dag 1: San Jose
Når du begynder din homoseksuelle grupperejse i landets hovedstad, har du hele tiden til at udforske den travle by. Om aftenen kan du se frem til en buffet rig på costaricanske delikatesser og lokale retter. Når du er blevet tilstrækkelig mæt, har du en chance for at opleve noget Lati0-dans og natteliv.
vulkan-poas-1246159_1920
Dag 2, 3 og 4: Arenal-søen og Volca0
Efter at have oplevet spændingen i San Jose, vil du blive taget til at udforske endnu mere af Costa Rica. Derefter begiver vi os 0rth til Arenal, som kan prale af en aktiv vulkan0, zip-linjer og en fantastisk natur. Ser du ud over kraterkanten af ​​Poas volca0, vil du komme til at se en aktiv vulkan0 tæt på. Du vil også komme til at besøge et vandfald med varme kilder, gemt i dybet af junglen.
hekse-rock-1060816_1920
Dag 5, 6 og 7: Privat villa (Guanacaste eller Las Aguas)
Når du har slidt dig op med sightseeing, kan du se frem til et afslappende hvil i en privat villa. Udstyret med sin egen udendørs jacuzzi, er den private villa beliggende i junglen, hvilket gør det til det perfekte sted at hvile dit hoved. Hvis du føler dig rastløs, kan du stadig udforske junglen i løbet af dagen på din egen fritid, på jagt efter vandfald og strande.
dovendyr-2759724_1920
Dag 8, 9 og 10: Manuel Antonio
I løbet af disse dage har du mulighed for at udforske Manuel Antonio, et sted, der er fejret for sin flora og fauna. Fra aber til krybdyr til fugle til dovendyr, forvent at se det hele i Manuel Antonio. Nogle rejsende vil måske besøge den verdensberømte homoseksuelle strand, som besøges af folk fra hele verden. Der er også en nationalpark, som viser regionens oprindelige dyreliv. Du bliver ledsaget af en guide, som tager dig gennem parken, hvorefter vi udforsker den lokale sociale scene.
vulkan-718277_1920
Dag 11 og 12: San Jose
For at afslutte dit costaricanske eventyr vender vi tilbage til hovedstaden. Glæd dig til at fejre afslutningen på din tur med drinks ved poolen, før du siger farvel til den smukke nation.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel