Homoseksuel grupperejse: Egypten og kongernes dal

Gay Group Trip:

Egypt And The Valley Of The Kings

OutOfOffice logo

Om denne rejse

På denne homoseksuelle grupperejse vil du se højdepunkterne i det gamle Egypten, såsom Kongernes Dal, Luxor og nyde et luksuskrydstogt ned ad Nilen. Pyramiderne i Egypten var de største bygninger på jorden, indtil Lincoln Cathedral blev bygget i 1311AD. Vi er tættere på Kleopatras dage i tid, end hun var på faraoerne, der byggede dem.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Egypten og kongernes dal

Gruppefordeling opdeling

Egypten-2133951_1920
Dag 1, 2 og 3 - Kairo
Vores begynder ved pyramiderne i Giza. Du bliver overført fra lufthavnen til vores indkvartering med udsigt over pyramiderne.

Vi mødes kl. 4 på dag 1 og kommer til at kende hinanden.

Du vil møde din guide og rejseleder til en debrief om de kommende eventyr. Vi tager på en rundtur i pyramiderne på dag 2, ser sfinxen og udforsker en gammel grav. Vi tager også til Egyptian Museum - et af verdens fineste museer.

Du kan vælge mellem et par aktiviteter på den tredje dag:

 • En tur til Memphis (til Elvis-stedet!)

 • En traditionel souk

 • Pyramiderne i Djoser

 • Slap af og drik i solen

Alexandria
Dag 4: Alexandria
Det berømte Alexandria-bibliotek kan prale af over 8 millioner bøger, hvilket gør det til et af verdens største forrådshuse for viden. Alexandria er en havneby med en lang historie, der dækker meget af egyptisk og hellensk historie. Vi vil bruge en dag på at turnere byen.
Aswan
Dag 5: Aswan
Aswan er en by på bredden af ​​Nilen. Vi tager på en bådtur til Isis-templet, der er hjemsted for nogle af de fineste udskæringer i Egypten. Vi besøger også en nubisk landsby.
Nilen
Dag 6, 7 og 8: Nile Cruise
At sejle ned ad Nilen er en fantastisk måde at opdage Egypten på. Du vil gøre det med stil. Slap af på dækket eller i baren og se dagligdagen på Nilen, der driver forbi.

Vores aktiviteter inkluderer:

 • Kørsel på en traditionel felucca-båd og udforskning af klitterne på den østlige side af Nilen.

 • En tur til det gamle Kom Ombo-tempel fra 181 f.Kr. En charmerende ruin på kanten af ​​floden, der kaster lys over Egyptens græsk-romerske æra.

 • En tur til det bedst bevarede tempel i Egypten fra 237-57 f.Kr. Den eneste måde at komme til Edfu-templet er med hestevogn.


Nilkrydstogtet inkluderer turens højdepunktsudflugt: Kongernes Dal og Luxor. Her kan du se underjordiske grave og hieroglyfer. Vi vil også se Dronning Hatshepsuts tempel og de store statuer af Mem0n-kolosserne.
Cairo
Dag 9 og 10: Luxor / Kairo
Karnak tempelkompleks, der blev bygget for omkring 4000 år siden. Det tog omkring 2000 år at færdiggøre. Dette vil være vores sidste stop på vores LGBT-tur i Egypten. Det er kun en kort flyvetur tilbage til Kairo, hvor du kan slappe af med en drink. Du bliver overført til lufthavnen for dit returflyvning på dag 10.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel