Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen

Gay Group Trip:

Egypt Along the Nile

OutOfOffice logo

Om denne rejse

Udforsk homoseksuelle Egypten i stil med dette magiske krydstogt ned ad Nilen. Slut dig til ligesindede rejsende for at opleve Egyptens mest spændende vartegn, herunder templerne Karnak og Luxor og Kongernes Dal. Slap af om bord på skibet og tilbring de sidste to nætter af denne homoseksuelle grupperejse på et luksushotel i landets hovedstad, Kairo.

Afgangsdatoer

Ring til vores rejseeksperter:

+ 44 2071571570
Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen
Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen
Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen
Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen
Homoseksuel grupperejse: Egypten langs Nilen

Gruppefordeling opdeling

Egypten-2133951_1920
Dag 1 og 2: Giza og pyramiderne
Efter ankomst til Kairo lufthavn bliver du overført til Mena House Hotel. Udstyret med maleriske haver, terrasser, fine restauranter og en fantastisk udsigt over pyramiderne, er det det perfekte sted at begynde din homoseksuelle grupperejse. Den følgende dag efter morgenmaden besøger du pyramiderne, Cheops, Chephren og Mycerinus samt den ikoniske Sfinx. Du kan også se frem til at se kong Chephrens solbåd og komme ind i Valley Temple. Om aftenen kan du forvente en spektakulær udsigt, når du deltager i Lyd og Lys-forestillingen i Giza.
Egypten-3303370_1920
Dag 3 og 4: Karnak-, Esna- og Edfu-templerne
Denne morgen flyver vi til Luxor, hvor du besøger Karnak-templet, kendt for at være den største religiøse bygning i verden. Efter at have nydt noget sightseeing, bliver du ført til havnen for at gå ombord på SS Karim. Her begynder du dit 0-nætters krydstogt ned ad Nilen. Alle måltider er inkluderet, når du er ombord. Slap af på båden, mens du nyder de store omgivelser, før du gør holdt ved flere ikoniske steder.
Egypten-3088059_1920
Dag 5: Kom Ombo
Gå fra skibet denne morgen for at udforske det romerske dobbelttempel, dedikeret til Sobek og Haroeris. I eftertiden lægger vi til kaj ved den fortryllende by Aswan, hvor vi skal bo de næste to dage. Gå ikke glip af basaren, hvor du finder nubiske krydderier, kunsthåndværk og andre charme.
Egypten-3316778_1920
Dag 6: Aswan
I dag ankommer du til Vestbredden på en traditionel egyptisk båd, kaldet en felucca. Ved ankomsten hopper du på en kamel og besøger det forladte koptiske kloster Saint Simeon fra det 6. århundrede. Beliggende på bakketoppene vil udsigten over den fantastiske gyldne ørken omgive dig. Når du har set nogle seværdigheder, rejser vi til Aswans botaniske have på Kitchener Island. Solnedgangen vil blive brugt på en lille båd, da vi krydser reservoiret til tempeløen Philae. Oplev endnu et lyd- og lysshow, før du vender tilbage ombord på skibet for natten.
aswan-907347_1920
Dag 7: Aswan
Da vi forbliver i Aswan for dagen, har du valget mellem en tur rundt i Aru Simbel eller udforske Aswans basar på din egen fritid. Den guidede tur inkluderer en 30-minutters flyvning for at se klippegravene. Hvis du har valgt udflugten, vender du tilbage til Abu Simbel for at besøge Aswan High Dam. Vi besøger også den unikke ufærdige obelisk, inden vi vender tilbage til Luxor for at nyde skibets faciliteter. Slut dig til dine medrejsende til efter-te ombord på skibet, og nyd den smukke natur, mens vi forbliver ved kaj i Kom Ombo.
nilen-2703647_1920
Dag 8: Sejler langs Nilen
Dagen i dag går for det meste med at sejle langs Nilen. Hold øje med sukkerrørsfarmene, mens vi sejler ned ad den fredfyldte flod. Hvis du har lyst, så benyt lejligheden til at slentre gennem et lokalt egyptisk marked, før du vender tilbage for at lægge til i Luxor.
luxor-578692_1920
Dag 9: Western Thebes
Glæd dig til mere sightseeing i dag, da vi starter ved Tombs of 0bles; Oplev de udsmykkede vægge, der skildrer hverdagen i Egypten for 3000 år siden. Senere vil vi udforske Kongernes Dal, hvor vi vil inspicere grave inklusive Tutankhamons. Fyld op efter sightseeing med en traditionel egyptisk frokost, inden du tager af sted til en tur til Ramesseum. Senere vender vi tilbage til Luxor for at besøge dets berømte tempel.
Cairo
Dag 10: Luxor til Kairo
Efter afgang fra SS Karim bliver du overført til lufthavnen for at nå dit fly til Kairo, hvor du skal bo.
Egypten-1826822_1920
Dag 11 og 12: Kairo
Start din dag med en guidet tur i Kairo, inklusive et besøg i alabast Mohammed Ali-moskeen på citadellet. Senere besøger du Gayer-Anderson House, tidligere hjemsted for Storbritanniens sidste pasha og filmsæt til 'The Spy Who Loved Me'. Glæd dig til at besøge det egyptiske museum senere i dag, hvor du finder kong Tutankhamons juveler. I aften vil du og dine medrejsende nyde en afskedsmiddag for at fejre din sidste nat i Egypten.
Ring til vores rejseeksperter
+ 44 2071571570
Yderligere information

Du vil sejle med stil på Lord of the Glens, et pragtfuldt skotsk krydstogtskib. Det er en elegant søfartsyacht, der kan sejle gennem Caledonian Canal, men også sejle Atlanterhavet. Dette vil være en alle LGBT-rejse på højst 54 gæster. Forvent en skotsk morgenmad hver morgen og aftenunderholdning.

Hvad er det næste?

For at komme i gang skal du indsende en forespørgsel, og et af vores ekspertteam vil vende tilbage til dig inden for de næste 24 timer for at diskutere dine krav. Alle priser på vores hjemmeside inkluderer ikke fly, men vi kan selvfølgelig arrangere dem for dig.

Hvad vores kunder siger
 • Anthony S.

  Testimonial stjerner

  Stjernetjeneste. Stellar produkter. Stjernemennesker, og det bliver så meget bedre, når du tager telefonen og ringer.

 • John

  Testimonial stjerner

  Super kundecentreret service. Fra første kontakt har jeg haft varm, effektiv, venlig og fleksibel service.

 • Tiberiu

  Testimonial stjerner

  Jeg er sikker på at give Out Of Office en 5-stjernet anmeldelse! De er uden tvivl en af ​​lederne i dette rum.

Lav en Forespørgsel